DroppsBySzhirley Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... See more

Rated 5 out of 5 stars

DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... See more

1. Jewelry Store

Written by the company

Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

virkelig fin og personlig kundeservice

Jeg har købt en smuk tåring, som jeg er meget glad for. Her er en virkelig fin og personlig kundeservice. Kan varmt anbefale hjemmesiden.

3 June 2025

Reply from DroppsBySzhirley

Hej Pernille. 1000 tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os alle på Szhirley holdet. Rigtig god tirsdag !

Rated 5 out of 5 stars

Er utrolig glad for min ørering

Er utrolig glad for min ørering. De er rigtig flotte og elsker at det er en hverdags ørering man kan tage på. Super hurtig levering. Er yderst tilfreds.

20 February 2025

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen 🙌🏻 Rigtig god aften!

Hurtig levering, flotte smykker

18 February 2025

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse. Kig endelig forbi en anden gang :)

Fantastiske smykker

Jeg havde en fantastisk oplevelse, så god service. Så smykke øreringe, er så glad for dem. Så kan kun anbefale droppsbyszhirley ❤️

Knus Cecilie

4 December 2024

Hej Cecilie 1000 tak for anmeldelsen! Og rigtig godt nytår 🥳

KÆMPE anbefaling

Flotte produkter til fine priser samt hurtig, hjælpsom og sød kundeservice. Personlig og håndskreven hilsen i pakken, gør det ekstra fint. Kæmpe anbefaling.

11 December 2024

Hej Trine, 1000 tak for anmeldelsen og de fine ord. Rigtig god jul ! 😍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Flotte smykker, gode priser og hurtig levering 🌟 Og søde ord på et kort med ordren - det elsker jeg 🤗

27 November 2024

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen 🙏🏼 Rigtig god dag !

Flotte, flotte smykker

Flotte og anderledes smykker og smuk indpakning. Desuden hurtug levering.

23 November 2024

1000 tak for den fine anmeldelse. Rigtig god aften 😊🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Mine øreringe var i stykker ved…

Mine øreringe var i stykker ved levering. Det blev håndteret med det samme af teamet. Nye blev sendt og en retur label vedlagt så jeg uden omkostninger kunne sende de ødelagte retur. Rigtg stor ros fra en som kender service branchen fra samme side som jer..

8 October 2024

Reply from DroppsBySzhirley

Hej Kamilla. 1000, 1000 tak for din anmeldelse 😊 Kig endelig forbi en anden gang. God dag

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering
Jeg er så glad for mit køb ❤️

25 September 2024

Hej Hanne. 1000 tak for den fine anmeldelse. Rigtig god søndag 😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg køber en onesize/regulerbar ring…

Jeg køber en onesize/regulerbar ring hos firmaet, men den er utrolig lille og meget stram og ubehagelig at have på. Ligner faktisk en børnering. Jeg kontakter firmaet, som siger at sådan skal den være, og er elastisk og dermed justerbar, meeen skal min blodtilførsel stoppe for at bruge ringen??? jeg skriver derfor at jeg finder det meget forkert, at jeg selv skal betale for retuneringen på 62 kr, da jeg jo har købt ringen i den tro, at alle kan passe den! ONESIZE skriver de på hjemmesiden og i mailen. I mailen bliver der IKKE svaret på at jeg synes firmaet burde betale for retuneringen, og jeg står altså selv med udgiften. DET ER SIDSTE gang jeg har handlet i dette firma. Meget vildledende og dårlig kundeservice, når man skriver ringen passer alle, og man så tilmed ikke lytter til kunden og giver gratis forsendelse tilbage. Købte nogle øreringe, de var fine. MEN absolut sidste gang jeg har handlet her......

6 September 2024

Reply from DroppsBySzhirley

Hej Lone, vi er kede af din opfattelse af vores kundeservice. Jeg kan se vi har tilbudt at du kan komme forbi vores showroom at bytte ringen hvis du vil spare fragten. Vi har ikke før haft klager over størrelsen på ringen. Vores returregler er som kundeservice har beskrevet. Vi håber du alligevel vil komme forbi en anden gang. God weekend.

Rated 5 out of 5 stars

I var så søde og og forstående

I var så søde og og forstående, at den ene øresticker havde mistet en zirkon. Og I sendte mig straks en ny, selv om det var svært at se på billedet.
Det sætter jeg stor pris på - jeg er så glad for de ørestikkere.
Stor tak og respekt for det.

3 September 2024

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen 😊 Det var så lidt. Rigtig god dag !

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, super smuk kimono i god kvalitet

22 July 2024

1000 tak for anmeldelsen ! Rigtig god dag 😊

God kvalitet

Hurtigt levering, og afsendelse af pakke,
Virkelig smuk, og lækker kimono i god kvalitet, er rigtig glad for den
Og sød personlig hilsen : )

18 July 2024

Reply from DroppsBySzhirley

Hej Maria. 1000 tak for den fine anmeldelse! Det betyder meget for os alle på holdet. Rigtig god dag!

Danmarks bedste kundeservice 😍

Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt min nye ordre afsted med det samme, så den lå i min postkasse idag.. De største roser herfra 🌹🌹🌹🌹

17 July 2024

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi kæmpe pris på. Vi gør vores bedste og dejligt at læse det bliver sat pris på. Rigtig god dag og god sommer :)

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse

Lille fint udvalg, fin kvalitet og ser sød ud. Lidt lang leveringstid derfor 4 stjerner

18 June 2024

Reply from DroppsBySzhirley

1000 tak for anmeldelsen! Efter weekenden kan der gå en ekstra dag ift leveringstider. Det skyldes der kan være mange ordre i løbet af weekenden. Mange tak for anmeldelsen! Håber du vender tilbage en anden gang 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super service, fin hjemmeside, dejligt produkt af god kvalitet.

7 June 2024

Reply from DroppsBySzhirley

Hej Tanja, 1000 tak for anmeldelsen 😊 Rigtig god dag.

Take a closer look