Je stuurt hen berichten waarop je geen antwoord op krijgt. Daarnaast zijn zij n.m.i. erg selectief op afkomst/ras in overeenstemming met sommige opdrachtgevers... Ik begin Driessen fors minder te vert... See more
Company replied
Driessen Helmond Schootense dreef Nooit bereikbaar. Hele mooie en geweldige intake elke keer. Bij mijn dochter precies hetzelfde maar je hoort nooit iets van ze terug. Vaak verkeerde tekst in de vacat... See more
Sinds mei 2024 werk ik via Driessen Leeuwarden. Leuke contactpersonen en de medewerkers van administratie zijn ook goed. Behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Ik ga binnenkort over naar de werkg... See more
Company replied
Ik werk nu al bijna 3 jaar voor Driessen en in al deze jaren heb ik altijd heel mooi en netjes beantwoord en geholpen😊 weet je iets niet wordt je geduldig uitgelegd zodat je het goed begrijpt. Ik zo... See more
Wij zijn Driessen. Hét uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Elke dag hebben wij tientallen nieuwe vacatures door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als uitzendwerkgever door in dienst van jou te staan. Ga je via ons aan de slag? Dan weet je zeker dat er aandacht is voor jouw werkgeluk.
Schootense Dreef 15, 5708HZ, Helmond, Netherlands
Replied to 62% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat ik waardeer bij Driessen is dat de medewerkers je graag helpen en steunen.
Ik waardeer de open communicatie. Degene die mij hielp was transparant in de mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse functies.
Bereikbaarheid en duidelijkheid.. korte lijnen vind ik fijn
Ik zou iedereen aanraden om voor Driessen te werken. Voor mij de beste uitzendbureau, ik ben heel erg tevreden met Driessen😜
Jammer dat de surveillanten voor de WUR weg gaan bij Driessen. Had altijd goedecervaringen met jullie organisatie.
Het is nog steeds een goede ervaring ik ben dankbaar dat ik hun heb als uitzendbureau.
Zeer fijn bedrijf om mee te werken. Zijn erg meegaand en zoeken altijd een oplossing als er iets niet fijn gaat. Werk nu bijna 3 jaar voor Driessen bij Vitens en hoop dat dit nog blijft doorgaan.
Prima werkgever, snelle, duidelijke en transparante communicatie, snelle uitbetaling van gewerkte uren.
Prima!
Slechte organisatie. Onprofessioneel. Geven zeker geen aandacht aan werkgeluk. Achterstandelijk bedrijf als je het mij vraagt. Raar personeel wat niet normaal kan doen

Reply from Driessen
de firma driessen hrm waardeloos bedrijf doen detachering maar doen niks voor veel beloven weinig doen zetten vacatures uit op hun site die niet eens bestaan waardeloos bedrijf
Learn more about other kinds of reviews.