26 juni BH besteld en betaald ,nu 5 november niets ontvangen ,oplichters dus en hun site is ook niet meer in de lucht.Dit kan dus ongestraft !
See what reviewers are saying
Ik heb 2 BH's besteld, maar verkeerde maat ontvangen. Er wordt niet op mails gereageerd. Kan dus niet ruilen en ook niet retoursturen want er zit géén retouradres bij. Nu, op 21-8-2023 is site onberei... See more
Oplichterij Ook ik heb 2 maanden geleden een BH besteld . En ….nooit ontvangen, ze reageren nergens op. Ze adverteren ook steeds onder een andere naam. Heb een paar mailtjes gestuurd nooit geen antwo... See more
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. In mei besteld tot heden nog niks ontvangen
Oplichting!
Iets besteld, nooit geleverd. Geen reactie op mails. Oplichting!!!
Wat een K **bedrijf in mei besteld maar…
Wat een K **bedrijf in mei besteld maar krijg mijn bestelling niet
Ga zelf werken voor je geld gewoon ordinaire oplichting.
👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
2 maanden felrden BH's besteld
2 maanden felrden BH's besteld. Ook ik geen BH's ontvangen na mijn bestelling. Ik heb een mail gestuurd geen reactie terug gekregen.
Fup firma
Har aldrig modtaget varen og pengene er trukket. De svarer ikke på henvendelser.
Geld terug!!!!!!!!!!!
Ik heb 22mei besteld,betaald en ook niets ontvangen, heb 39 mails gestuurd aan "julia"heb 3x antwoord gehad alle drie dezelfde bericht met als laatste zin dat ik geduld moet hebben nou zoals ieder zal begrijpen heb ik dat echt niet meer. Heb de vermoeden dat dreambright maar een onderdeel van een groter bedrijf.
Ik zal me er maar bij neer leggen dat ik nog mijn bestelling nog mn geld zal
terug zien en hoop dat "karma" daadwerkelijk bestaat!!!
Schandvlekken dit volk!
helaas al besteld en toen pas gegoogeld waarom ik niets van het bedrijf hoorde. Besteld, betaald en niets meer gehoord. Waarom worden dit soort bedrijven niet van internet geweerd als er al zoveel negatieve berichten over zijn.
Up-date na 4 weken product gekregen helaas past het niet maar kan het niet terug sturen want ik heb geen mail/ bedrijfgegevens
Zijn dikke oplichters
Zijn dikke oplichters. Geld kwijt en niks ontvangen. Niet gaan bestellen bij hun!!!!!!!
SPIJT
Nog liever: helemaal geen ster. Spijt van de verleiding om te bestelken. Bestelling gedaan, betaald, nooit iets ontvangen. Diverse mailtjes, nooit antwoord gekregen.
Moet ster aanklikken om te kunnen…
Moet ster aanklikken om te kunnen reageren hier maar ze verdienen geen enkele ster. 29 mei bh besteld. Nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mijn e-mails
Dit zijn oplichters.
Op 29 mei een bestelling van een 3-klauw scheidingslagerapparaat gedaan. Tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd. Oplichters zijn het!
Ik heb in mei besteld en betaald en tot…
Ik heb in mei besteld en betaald en tot nu toe ook niets gekregen heb geschreven en ze zijde dat ze niet in voorraad waren en ik ze zo snel mogelijk zou krijgen he in tussen alweer 4 mails gestuurd en geen antwoord oplichters zijn het
Ook ik heb 2 bestellingen gedaan begin…
Ook ik heb 2 bestellingen gedaan begin juni. Netjes betaald, maar ook nog steeds niets ontvangen.wat baal ik hier van!!!
Jammer dat deze bedrijven kunnen…
Jammer dat deze bedrijven kunnen blijven verkopen en niks leveren
netjes gelijk betaald en niks geleverd ik moet ook werken voor me geld
heb eerder een review geplaatst
heb eerder een review geplaatst. Nog steeds niets ontvangen, we zijn 2 maand verder, eerst kreeg ik nog antwoord op mijn mailtjes van Julia. Nu laat ze niks meer horen. Heb haar dringend verzocht om het geld terug te storten op mijn rekening, en dat ik anders aangifte doe ( wat ik al heb gedaan) want heb er geen enkel vertrouwen meer in. Een schrale troost is dat meer mensen gedupeerd zijn. Ik denk dat zij op de Bahamas zit met ons geld😡😡😡
Bestelling op 10 juni gedaan en…
Bestelling op 10 juni gedaan en betaald. Nog niets ontvangen of reactie gehad.
1 juni 2 bh's besteld
1 juni 2 bh's besteld, dag erna bericht dat het verzonden zou worden met een zgn track&trace-code, maar nooit iets ontvangen en uiteraard wel betaald. Dit is voor mij de 3e keer dat ik bij een voor mij onbekende website bestel en niets ontvang. Ik stop ermee!
Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg…
Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg det. De sender ikke varen og der svares ikke på henvendelser.
FUP FIRMA
Nooit mijn bh ontvangen ,dus niks…
Nooit mijn bh ontvangen ,dus niks bestellen hier!!!!
Pure oplichting
Pure oplichting. Ik heb eind mei een bh besteld. Tot toe nu niks ontvangen en op mails wordt niet gereageerd. Heel jammer dat dit gebeurd om zo mensen geld af te nemen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.