O ile sama grafika bardzo ładna to niestety płótno pogniecione - wymagało wyjęcia i wyprasowania a ponadto jedna z czarnych ramek porysowana. W obecnych czasach szczegóły tworzą ostateczne wrażenie... See more
See what reviewers are saying
Obraz który zamówiłam jest boski. Wkomponował się w styl mojego domu dając elegancki styl i klasę. Jego kolory pod wpływem słońca dają niepowtarzalne efekty wizualne. Jestem bardzo zadowolona.
Company details
Written by the company
Obrazy na płótnie 𝐂𝐀𝐍𝐕𝐀𝐒! Czysta motywacja oraz spersonalizowana przestrzeń w Twoim domu. Stwórz idealne wnętrze na miarę swoich potrzeb!
Contact info
Warsaw, Poland, Warsaw, Poland
- +48 58 58 50 010
- kontakt@dreambigart.pl
- dreambigart.pl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jakość wydruku jest niezadowalająca
Jakość wydruku jest niezadowalająca. Obraz jest słabej jakości, detale rozmazane. Zdjęcia na stronie nie odzwierciedlają tego jak wygląda to w rzeczywistości.
Super!Polecam!
Mój obraz dotarł z pękniętą ramą
Mój obraz dotarł z pękniętą ramą, napisałem do supportu nikt nie odpowiada.
Brak informacji o stanie magazynów
Firma sprzedaje towary że znanego chińskiego serwisu, których nie ma na stanie, wysyła jedynie automatycznie generowane maile, nie informuje o rzeczywistym statusie zamówienia, ani nie potrafi odpowiedzieć kiedy będzie je w stanie zrealizować. Ostatecznie realizacja w 3 miesiące, a nie 4 dni jak widnieje na stronie. Miało być na Boże Narodzenie, wyszło bliżej Wielkanocy.
Skrajności
Plakat bardzo fajny, przez 2 tygodnie zero informacji odnośnie wysyłki i brak kontaktu mimo,że próbowałem go nawiązać. Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami
Czekanie prawie dwa miesiące na grafikę…
Czekanie prawie dwa miesiące na grafikę to jednak trochę za dużo
Firma słaba ..pobiera pieniadze nie…
Firma słaba ..pobiera pieniadze nie majac towaru w magazynie sama decyduje co i koedy wysłać.....zero kontaktu z firma ...NIE POLECAM
Witam
Witam
Pisze odnośnie zamówienia numer 4272.
Zamówienie przyszło nie kompletne, zamawiałem 3 obrazy a zostało dostarczone dwa. Kolejny problem to jakość obrazów, obrazy z poprzedniego zamówienia są naprawdę dobrej jakości, a dwa ostatnie nie najlepszej.
Dwa razy pudło …
Niestety drugi raz z rzędu zamówiłem obraz i drugi raz kręcenia, że nie dojechał, że utkną na odprawie. To po co mają go w sprzedaży skoro go nie ma. Dziwne, że akurat ten obraz "osoby że złotym sercem"dwa razy był niedostępny. Za pierwszym razem oddali pieniądze, za drugim razem zaproponowali inny obraz lub zwrot należności. Niestety jak człowiek się już nastawi i ułoży strategii na prezent to później przychodzi rozczarowanie.
Nie otrzymałem obrazu który chciałem (dwa razy), choć powinienem dać małego plusa za zwrot kasy pierwszej i próba załatwienia sprawy w drugiej sytuacji. Niestety nie zrealizowałem swojego planu prezentowego. Sorry taki mamy klimat. Niezadowolony klient.
Zamówiony towar był opłacony przy…
Zamówiony towar był opłacony przy składaniu zamówienia. Kurier przyjechał z dostawa okazuje się ze przesyłka jest za pobraniem. Przesyłka nieodebrana. Informacja została wysłana mailem, otrzymałem informacje zwrotna ze przesyłka będzie wysłana ponownie. Ogólny czas dostawy około miesiąca. Jakość towaru odmienna niż na zdjeciu w ofercie. Ogólnie słabo.
Plakaty silver touch i love set 3d
Przesyłka dobrze zabezpieczona. Plakaty na płótnie fantastyczne. Dobra jakość, barwy i druk super. Jestem bardzo zadowolona.
Super produkt
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.