Lekker gehaakt

Sparrendaal 131, 7544NP, ENSCHEDE, Netherlands
Gezellig ingericht
Goeie uitleg en hulp veel geleerd in een korte tijd super

Reply from Draadje Los
Een gezellige, leerzame en creatieve workshop haken gehad bij Draadje Los. Esther legt geduldig en duidelijk uit. Ik ben weer aan het haken geslagen. Dank je wel!

Reply from Draadje Los
Superleuke workshop kussen haken, goede rustige uitleg.
Top begeleiding!

Reply from Draadje Los
Mijn eerste haakles gehad bij draadje los. Gebleken dat iedereen het kan leren ❤️ Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor je de eerste technieken goed leert. Maar ook gevorderden kunnen hier nog wat bij leren. Aanrader!

Reply from Draadje Los
We hebben een workshop haken gehad bij Esther. Het was een topmiddag. We kregen goede uitleg over de haaksteken en aan het eind hadden we een mooi resultaat. We waren helemaal trots op onszelf.
Naast dat Esther een goede “haakjuf” is, is ze ook een hele gezellige en goeie gastvrouw.
Een aanrader dus voor een gezellige creatieve middag.
Erna

Reply from Draadje Los
Deskundige en aardige "juf" die je met veel geduld de beginselen van het haken leert (ook aan een linkshandige). Maar ook voor gevorderden leerzaam. Het kussen is nog niet af in één middag, dus thuis verder met goeie instructies. Zeker een aanrader: leuk en gezellig!

Reply from Draadje Los
De workshop kussen haken heeft aan mijn verwachtingen voldaan ten aan zien van het leren van drie nieuwe steken. De benadering was positief, persoonlijk, gastvrij en gezellig. De uitleg was goed. Het kussen is in twee uur niet af te krijgen, maar je krijgt een goede instructie mee. Zelf heb ik gekozen om ook deel te nemen aan het haakcafé, zodat ik zowel thuis als in het haakcafé mijn werk kon afronden. Met het voordeel dat ik feed-back kreeg. Draadje los is onlangs gestart en is heel veelbelovend.

Reply from Draadje Los
Learn more about other kinds of reviews.