See what reviewers are saying
Vi har været inde og se nissebanden, og hold da op et setup. Gennemført professionelt, super skuespil, og meget tro overfor julekalenderen. Særlig respekt til "puk" som sang vanvittigt smukt Det er... See more
Kvinde kend dit mord. Det er en fantastisk forestilling. Stykket har det hele. Det er spændende, sjovt, underholdende, satirisk, sødt og frækt. Skuespillerne er super dygtige og man bliver revet m... See more
Company replied
Fin forestilling. Gode skuespillere. Der var bare for højt musik, især i starten, så det var svært at høre hvad der blev sagt på scenen
Company replied
Written by the company
LILLE TEATER – STORE OPLEVELSER! Foreningen bag Dronning Dorothea Teatret har til formål at lave teater på semiproffesionelt niveau. Vores frivillige arbejder hver dag for at give dig STORE OPLEVELSER på vores LILLE TEATER i Zahnsgade.
Zahnsgade 53, 6000, Kolding , Denmark
- huset@dorothea.dk
- dorothea.dk
Nissebanden er den vildeste forestilling
Særlig respekt til "puk" som sang vanvittigt smukt
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der
Fantastisk helhedsoplevelse
Fantastisk helhedsoplevelse
Når man ankommer til teatret bliver man mødt af nogle halvtyskere, som snakker lidt gebrokkent dansk/tysk og bliver så hevet med ud i baggården 😱, hvad foregår der NU her, må jeg indrømme, for igennem hovedet på mig. Men det er så dejligt gennemført, man sidder i klubben, og pludselig valser der “en ikke tilskuer” igennem, fantastisk.
Jeg må indrømme jeg blev blæst totalt bagover, det er nogle fantastiske karakterer der bliver skabt, og vist frem, i al deres dejlighed, kyniskhed, nødvendighed, sårbarhed, kærlighed, og ikke mindst ærlighed. I skræmte mig godt nok til tårer ind i mellem, både af glæde og sorg/tristhed.
Jeg havde ellers besluttet ikke at nævne nogle roller specifikt, men jeg bliver nødt til at fremhæve en som gjorde mig både gal, glad, sørgmodig, beskyttende, trist, og håbefuld. Emcee var en ren naturkraft, som fik alle følelser i kog, nogen gange på samme tid.
Tak for en fantastisk aften, jeg er overbevist om at alle ville have godt af at se Cabaret.
Jeg ved jeg havde godt af det, især i denne her opsætning.
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, de sang og spillede fantastisk🎭
Kit kat club ligger i Kolding
Jeg har set Cabaret mange gange. Rigtigt mange gange! Det er en musical med utallige lag og historier – en fortælling, der desværre bliver mere og mere relevant for hver dag der går.
Men jeg havde faktisk aldrig oplevet Cabaret i en frivillig opsætning – før i går. Sammen med to dedikerede musical-nørder tog jeg turen til Kolding for at rejse tilbage til 30’ernes Berlin.
Og jeg blev blæst bagover.
Denne opsætning må have krævet en hær af frivillige på Dronning Dorothea Teatret. Alt – scenografi, kostumer, lys – var gennemført og stemningsfuldt. Man blev suget direkte ind i den snuskede, dekadente atmosfære fra Kit Kat Club.
Men det var ikke kun stemningen, der imponerede. Rollerne var fremragende besat. Sally Bowles – den skrøbelige, skøre, legende og hærgede karakter – blev spillet og sunget med en intensitet og finesse, der var helt exceptionel. En vanvittig god Sally!
Emcee var dæmonisk og dragende – en karakter der gled ubesværet mellem det gode og det onde, spillet med mod og stor kunstnerisk dybde.
Hr. Schultz – den forelskede, fornægtende grønthandler – gav historien om det ældre par liv og varme. Smukt spillet og sunget.
Hvordan kan sådan et niveau findes på et frivilligt teater? Der er kun ét svar: Michael Skytte som instruktør.
Han tog chancer, tilføjede nuancer og gav musicalen endnu flere lag og dimensioner. Hallo – er der en voksen til stede, der straks vil hyre ham til en professionel opsætning af Cabaret? Det han har skabt her, med frivillige kræfter, er næsten urealistisk – og alligevel lykkedes det. Med indbyggede overraskelser, som jeg ikke vil afsløre her, men som klæder forestillingen på smukkeste vis.
Konklusionen er klar: Kit Kat Club ligger i Kolding!
En forestilling du ikke vil gå glip af.
Carbaret er en skøn forestilling med gode dansere, sangere, og skuespil.
Det er en forestilling man bør se. Der er både plads til grin, men sandelig også tårer.
Min debut hos Dorothea - Kvinde kend dit mord
Hustruen og jeg var draget til Kolding, for at opleve en tidligere musikalsk legekammerat på scenen som skuespiller. Vi havde læst minimalt om stykket og stedet og havde derfor heller ikke større forventninger, end "noget" må de kunne diske op med, når billetten koster 250 kr.
Det var en skøn og meeeget underholdende oplevelse.
Måske der skulle være byttet 2 sange ud med lidt flere replikker (derfor kun 4 stjerner), men bortset fra det, var det en virkelig god oplevelse. OG nogle virkelig hyggelige og intime rammer, helt tæt på scenen. Man følte nærmest at man var med på Kvindelejr på Femø.
Vi kommer hellere end gerne igen.
En okay oplevelse på en dag hvor…
En okay oplevelse på en dag hvor teknikken drillede lige fra billetbestilling over parkering til lyd. Men der er rigtig hyggeligt i den lille teatersal. Og skuespillerne gjorde alle deres bedste.
Værd at besøge
Vi var inde at se Kvinde kend dit mord. Super hyggeligt og med mange gode grin undervejs 😊 billetterne havde jeg vundet i en konkurrence. Men vi kommer bestemt igen, også selvom vi skal have penge op af lommen 😁
Rigtig god og hyggelig oplevelse
Rigtig god og hyggelig oplevelse. Kan varmt anbefales.
Forestillingen "Kvinde kend dit mord" var super god med fremragende præsentationer.
Vi kommer helt sikkert igen
En mega hyggelig teater med utroligt dygtige skuespillere
En mega hyggelig, intim teater, med mega dygtige skuespiller. Kvinder kend dit mord, er virkelig en god forestilling og man får noget for pengene. De spiller i over 2 timer. Man ville faktisk ikke at den skulle slutte. Kan virkelig anbefales.

Kvinde kend dit mord - FANTASTISK
Kvinde kend dit mord. Det er en fantastisk forestilling.
Skuespillerne er super dygtige og man bliver revet med af deres imponerende dygtige skuespil og smukke sangstemmer.
God musik fremført af brandgodt orkester.
Skynd dig ind og se forestillingen !

Super oplevelse
Super oplevelse, levende musik og fantastisk underholdning og stemning. Meget imødekommende frivillige personaler

Kvinde kend dit mord - 5 *****
Fantastisk oplevelse hvor man kan mærke, at alle brænder for at give publikum den bedste oplevelse.
Virkelig dygtige mennesker både på og bag scenen.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse at se Gummi T i vinterferien 2025. Mine børn var helt opslugte af forestillingen. Kæmpe ros til skuespillerne og alle de frivillige der gør det hele muligt. Vi kommer igen!

Tur med mine børnebørn
At se Gummitarzan og opleve mine børnebørns begejstring var dagens højdepunkt. Det var som sædvanlig en dejlig oplevelse i teatret.

Fin forestilling

Reply from Dronning Dorothea Teatret
Igen en god oplevelse og fline…
Igen en god oplevelse og flinke frivillige. Og så gratis popkorn for ikke at blive skuffet over længden på stykket. Fantastisk service.

Dronning Dorthea Teatret – Når passion og talent går hånd i hånd
Lad mig bare sige det med det samme: Dronning Dorothea Teatret er noget helt specielt. Det er sådan et sted, hvor man virkelig kan mærke, at folk går op i det med liv og sjæl. Selvom det er et lille, frivilligt teater, føles det som at være på en stor scene – bare meget mere hyggeligt.
Hver eneste forestilling, jeg har set der, har været fyldt med dygtige folk og en kæmpe kærlighed til teater. Man kan ikke lade være med at blive grebet af den energi, der er både på scenen og blandt publikum. Og så er der bare noget helt særligt ved den varme og afslappede stemning, man møder, lige så snart man træder ind ad døren.
De er virkelig gode til at vælge stykker, der rammer plet. Det er sådan nogle forestillinger, hvor man bagefter tænker: "Hold da op, det var godt!" Og det er ikke bare en enkelt gang – det er hver gang.
Jeg kan kun sige, at Dronning Dorothea Teatret er et sted, man får lyst til at komme tilbage til igen og igen. Så kæmpe tak til alle de frivillige, der får det hele til at ske. I gør det virkelig fantastisk! 🙌