Dkautomobiler Reviews 46

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Dæk -lapning 35% dyrere end gs. I prisen mangelfuld afbalancering. Værkføreren : jeg nægter at tro du kan mærke en 10 - 15g ubalance, Første års service : mangler olie, kan ikke få svar på den påfydt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega god service og mega gode drenge i butikken Senest ved service besøg i onsdags ... Altid god stemning i butikken uanset hvem man støder på .. bare en fornøjelse :-) Har købt de sidste 5-6 biler... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt værkstedsbesøg! Jeg blev modtaget af en super serviceminded indskriver som hjalp mig med mine mange spørgsmål :) Da mekanikeren var gået igang med bilen, hentede han mig da mine brems... See more

3.9

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Købte en bil hos dem i August 2025

Jeg købte en bil hos dem i August 2025. Der var lidt småting - den skulle have skiftet AC væske allerede 1 måned efter køb, og de gav mig helårsdæk med selv om jeg havde købt vinterdæk. Der var også et par andre småting, men hver gang jeg kontaktede dem oplevede jeg de tog ansvar og var meget behjælpelige. Det gør at, trods lidt besvær, har det været en rigtig god oplevelse.

13 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Over priser på reparation og fejl info om årsag til fejl på bil

Vores medarbejder kunne ikke starte firma bilen i Padborg. Vi får kørt bilen via Vejhjælp kørt til DK Automobiler i Vejle for tjek af årsagen til at bilen ikke vil starte. Vi modtager et tilbud fra DK Automobiler i Vejle på 77.790,00 kr. inkl. moms for udbedring af fejlen. DK Automobiler oplyser at fejlen skyldes at der er kommet Adblue i tanken. Vores medarbejder oplyser han ikke har puttet Adblue i tanken. Vi får derfor kørt bilen til andet værksted for at undersøge om det er korrekt der er kommet Adblue i tanken. Andet værksted oplyser fejlen ikke skyldes Adblue i tanken dog en mindre fejl som koster 2.500,00 kr. inkl. moms for at få udbedret.
Altså en forskel på 75.000,00 kr. på udbedring af fejlen via DK Automobiler og andet værksted.
Så herfra kan vi bestemt ikke anbefale at bruge DK Automobiler i Vejle.
En over pris vi mener er helt grotesk.
DK Automobiler har ikke ville dokumentere timeforbrug på anden sag.
Vi kan på ingen måde anbefale DK Automobiler i Vejle
Mvh
Jysk Industri & Skadeservice

26 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kun ros til dk automobiler

Hej
Vi er fra Greve og købte bil uden at have set den i virkeligheden. Det var en ny oplevelse, men vi kan kun sige positivt om at handle med dk automobiler. Alt var som det skulle være og en stor tak til Per for at vi følte os trykke hele vejen igennem.
Ann og Allan

17 November 2025

Super Service

Lige købt brugt bil d. 11 sept. Til en god pris,
Vi er fra København og blev hentet på Vejle station. Vi blev budt pænt velkommen med kaffe & vand. Bilen stod flot poleret og de var flinke, at sætte vinterhjul for mig. Alt personalet har været meget behjælpelige, på alle mine opkald.

11 September 2025

Elendig service

Elendig service, overholder ikke deres aftaler, og er fuldstændig ligeglad med deres kunder, vil ikke erkende deres fejl og blev nærmest smidt ud af butikken da jeg efter 3mdr ikke har fået vores bil tilbage, og jeg spurgte til hvorfor de stadigvæk efter 3 mdr bestiller nye reservedele til bilen, når det kunne være gjort for 3mdr siden. Håbløst dårlig pladeværksted, værksted og virkelig uforskammet og inkompetent personale. Find et andet værksted! Jeg personligt kommer ALDRIG i butikken igen,
P.S. har stadigvæk ikke fået bilen igen, og de har ingen estimeret leveringsdato.

25 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super seriøs snak om bilen og under…

Super seriøs snak om bilen og under salget.
Besluttede at købe en Cupra og dialogen undervejs har været virkelig god.
Rasmus fulgte op undervejs og sørgede for at holde os opdateret i hele processen inden bilen blev leveret.
God købsoplevelse.

10 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Opfølgning på vores oplevelse med vores nye bil.

Opfølgning på vores oplevelse med vores nye bil.
Efter vi fik bilen tilbage fra værkstedet anden gang med beskidt sæde, kontaktede jeg Martin som havde solgt os bilen. Her meddelte jeg ham at vi ikke syntes det var i orden at få en ny bil tilbage med beskidt sæde og så ovenikøbet anden gang. Så fik vi at vide at vi ikke er velkommen ovre hos dem mere… fordi nu blev det personligt over for hans mekaniker.. og det ville han ikke være med til… samtidig sagde han til os, at han aldrig skulle have solgt os den bil, hvis han havde vist der ville komme så meget bøvl med os…
Jeg sidder tilbage med følelsen af at det er mig/os der er noget galt med fordi vi ikke syntes det er okay at få en ny bil tilbage to gange fra samme værksted med beskidt sæde…

18 March 2025

Jeg var på udkig efter en ID4 el

Jeg var på udkig efter en ID4 el. ID5 og de havde nogle stykker hos DK automobiler. Inden jeg kom havde jeg haft en behagelig dialog med sælgeren Per.
Jeg var derefter ude og prøvekøre en Id4 som stod virkeligt flot og det endte også med at jeg købte den.
Der var gennem hele processen en god behagelig og ærlig dialog med Per og jeg kan varmt anbefale Dk automobiler😀Hilsen Daniel

26 March 2025

5 store stjerner fra os

5 store stjerner fra os.
Vi har af flere omgange været i dialog med DK Automobiler og har købt en ny bil. Det har en været en fantastisk god oplevelse og meget professionelt håndteret. Vi kan varmt anbefale DK Automobiler.

21 February 2025

Fuldt ud tilfreds

Vi har i nogle år brugt dk automobiler i Vejle til service og reparation på vores Suzuki. Da det nu var tid til at få en ny og lidt større bil var det naturligt at det blev dk automobiler som skulle hjælpe os med det. Forløbet har været trygt, aftaler er blevet overholdt og vi har kunne få svar på alle de spørgsmål vi måtte have hos Per.
Tusind tak igen 😊

23 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har “byttet” to biler til en ny let…

Vi har “byttet” to biler til en ny let brugt. Vi bor på Sjælland og kunne klare handlen ved at sende billeder af vores biler.
Så kørte vi til Vejle og i løbet af kort tid var handlen i hus.
Det har været let og smertefrit 🥰 kan næsten ikke være nemmere. Vi har handlet med Per, som er en virkelig venlig, imødekommende og reel bilforhandler.
Vi kan kun anbefale at man køber bil hos DK automobiler.

13 December 2024

Altid god service hos DK Automobiler

Altid god service hos DK Automobiler! Både da jeg skulle købe bil og de gange bilen har været en tur på værksted - kæmpe anbefaling herfra! Det eneste sted jeg har brugt i mange år :)

4 November 2024

Is this your company?