Fin design og veldig god kvalitet. Rask tilbakemelding og levering. Veldig god service. Grei pris. Er kjempe fornøyd. Tips: kunne også ønske en badedrakt med en annen passform- en som har litt støtte/... See more
Company replied
Jeg bestilte et par shorts til min kæreste og en bikini til mig selv. Varerne kom hurtigt, og bikinien passede perfekt. Shortsene var desværre for små, og jeg kontaktede derfor kundeservice mhp. byt... See more
Company replied
Din Badedragt er et firma, som lever op til sit navn! Hos Din Badedragt kan du designe din helt egen badedragt eller bikini med dit eget foto motiv. Det har jeg nu gjort 4 gange og jeg er super tilfre... See more
Company replied
Har bestilt 2 custommade badedragter - en til mig og en til min datter på 5 år. Fantastisk kundeservice, lynhurtig svar. De har designet en badedragt efter mine ønsker, GRATIS! Der er sååååååå mange f... See more
Company replied
Et univers af unikke badedragter, bikinier og badebluser. Din Badedragt har et stort udvalgt af unikke badedragter til alle aldre og i alle størrelser. Her finder du ens badetøj til hele familien fra 2 år til 3XL. Desuden kan du finde et stort udvalg af bikinier, badebluser, strandtasker, klipklapper og badeshorts, så hele familien kan få nyt flot, farverigt og kvalitetsbevist badetøj. Bliv inspireret af de mange mønster, farver og print! Ja, du kan endda designe din helt egne badedragt, bikini eller badebluse, lige som du har lyst til det. Køb din næste helt unikke badedragt eller en af vores miljøvenlige bikinier, der er lavet af 88% genbrugspolyester lige her på siden.
God kommunikasjon og samarbeid i designprosessen. Bikinien hadde god kvalitet og fint print😊

Reply from Din Badedragt
Super service og produkt!! En gave, der både er personlig og af god kvalitet - og sublim kundeservice.

Reply from Din Badedragt
Fantastisk blød badedragt til at bade i. God service og venligt personale.

Reply from Din Badedragt
Jeg designede selv en badedragt og jeg fik rigtig god og tålmodig behandling trods mange skriv om rettelser inden jeg var tilfreds.

Hei
Topp kundebehandling⭐️.Dette var min andre badedrakt fra dere. Den første bestilte jeg i str. L . Litt for vid i skjæring for ben.Så den andre ble bestilt i str.M, men den var like vid som L Ble litt skuffet av det. Ellers en veldig behagelig badedrakt.God sommer
Hilsen Una m

Reply from Din Badedragt
Mange fine mønster. Tykk og god kvalitet, men buker veldig lang tid på å tørke.

Reply from Din Badedragt
Ualmindelig god respons og service. Jeg bestilte en ny badedragt til at supplere den jeg tidligere har købt, og som jeg har været glad for.
Den nye dragt havde nogle mangler, som jeg gjorde opmærksom på med fotodokumentation.
Ingen problemer - hurtigt svar og ny dragt tilsendt, den var af den forventede gode kvalitet.
Jeg kan på det varmeste anbefale ‘din badedragt’.

Reply from Din Badedragt
Veldig behjelpelig med mitt design. Rask levering. Badedrakten var av god kvalitet og har fint snitt, og så er den foret. Veldig fornøyd.

Reply from Din Badedragt
Det er min 4. Badedragt , så det siger vist alt . Man bliver glad af de mange farver og mønstre .

Rigtig god behandling.
Bikinien var ikke min smag og den passede ikke… men en rigtig god service

Reply from Din Badedragt
Nydelige badedrakter i solid stoff, samt veldig god kundeservice!

Reply from Din Badedragt
Fantastisk service. Hurtigt til at svare og komme med forslag til min badedragts design ud fra de kriterier jeg havde givet… Er så glad for mit køb. Stor anbefaling her fra:)

Reply from Din Badedragt
Så lækker en bikini er så glad for den.
Kan lide jeres bæreygtige koncept.