Devsnexus Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Company details

Written by the company

Over DevsNexus DevsNexus is een moderne en veelzijdige digitale dienstverlener, gespecialiseerd in hosting, webontwikkeling en maatwerkoplossingen. Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven bij het opzetten, beheren en laten groeien van hun online projecten. Met een sterke focus op betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen wij voor stabiele en krachtige oplossingen. Of het nu gaat om webhosting, gamehosting of een compleet maatwerk platform, DevsNexus biedt een professionele en schaalbare basis. Wij bieden onder andere webhosting voor snelle en veilige websites en webapplicaties, reseller hosting voor het starten van een eigen hostingdienst, en krachtige gamehosting voor populaire games zoals Minecraft, FiveM en andere servers. Daarnaast ontwikkelen wij maatwerk systemen, tools en webapplicaties die volledig aansluiten op de wensen van de klant. Ook verzorgen wij development services zoals automatisering en integraties. Onze missie is om technologie toegankelijk, betaalbaar en krachtig te maken voor iedereen. Wij geloven dat digitale oplossingen eenvoudig en betrouwbaar moeten zijn, zonder onnodige complexiteit, zodat klanten zich kunnen focussen op hun eigen groei en projecten. DevsNexus is gevestigd in Eindhoven, Nederland, en is bereikbaar via devsnexus@devsnexus.nl of telefonisch via 0640503235.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snelle & betrouwbare game-hosting

Snelle en betrouwbare game-hosting met goede prestaties en stabiele servers. De installatie is eenvoudig en de klantenservice reageert snel en helpt effectief bij problemen.

29 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

goeie hosting en goeie hulp

ik ken de owner van de hosting goed. hij is heel vriendelijk geduldig .werkt heel hard aan zn servers hij heeft bij mijn minecraft server echt heel veel tijd in gestoken om te zorgen dat alles vlekkeloos loopt als hij niet real life werken is dan is die met hosting bezig zo dedicated is hij. prijzen zijn ook niet gek en aan devsnexus heb je veel ! zeker een aanrader!

25 August 2025

Behulpzaam, vriendelijk en professioneel

DevNexus is een uitstekende moderator. Altijd vriendelijk, respectvol en geduldig. Mijn ervaring met hem is erg positief — hij is enorm behulpzaam en weet op een constructieve manier te communiceren. Je voelt je gehoord en begrepen, wat de hele community ten goede komt.

23 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look