Derch Advokater Reviews 29

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Profesionelle advokater med hjerte og samvittighed det rette sted. Tusinde tak. Merac er utrolig dygtig hele processen igennem.

Rated 5 out of 5 stars

Vildt professionelle advokater vi har med at gøre her. De har ikke kun hjernen med. Men også hjertet. Jeg har på ingen måder fortrudt midt valg af advokat. Fra derch advokater. Altid let tilgængelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og meget professionelle. Jeg har følt mig hørt hele vejen igennem. En lang og uoverskuelig proces, hvor jeg altid kunne få vejledning og håb. Jeg er meget taknemlig for den hjælp jeg har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kompetente advokater – et stærkt power team! Merac Hamid og Meriem Dekkar er begge virkelig skarpe inden for deres felt. Jeg har haft fornøjelsen af at få deres hjælp i forbindelse med min ansættels... See more

1. Family Law Attorney
  2. Counselor

Written by the company

Vi er et advokatkontor med speciale i familieret, tvangsfjernelser af børn, Ungdomskriminalitetsnævnet, børns menneskerettigheder og prøveløsladelser. Vi kæmper altid for retfærdighed og sørger for, at vores klienters rettigheder bliver taget alvorligt. Derch Advokater består af et stærkt team bestående af advokat Merac Hamid og advokat Meriem Asmaa Dekkar.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Derch Advokatfirma, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt blev jeg mødt med en professionel og imødekommende tilgang, som straks gjorde mig tryg ved situationen.

Hele teamet hos Derch er utroligt kompetente og formår at kommunikere komplekse juridiske spørgsmål på en forståelig måde. Deres ekspertise skinner virkelig igennem, og det er tydeligt, at de har en dyb forståelse for deres felt.

Udover deres faglige dygtighed er det værd at fremhæve den behagelige atmosfære på kontoret. Derch Advokatfirma formår at kombinere professionalisme med en personlig og menneskelig tilgang, som gør hele processen meget mindre stressende. Man føler sig set og hørt, og det er tydeligt, at de går op i deres klienters velbefindende.

Jeg vil uden tøven anbefale Derch Advokatfirma til alle, der har brug for juridisk bistand. Deres kombination af høj faglighed, professionalisme og en imødekommende tilgang gør dem til et professionel advokatfirma.

1 July 2024

Varmeste anbefalinger her fra

Varmeste anbefalinger her fra. Meriem er velformuleret og kniv skarp. Hun tog sagen med kort varsel og vi har selvfølgelig fået fuldstændig medhold.
Tak for hjælpen.

10 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Derch Advokater - et sted med høj juridisk faglighed, professionalitet og servicekvalitet

Derch Advokater, kan klart anbefales med henvisning til deres høje juridiske faglighed, professionalitet og servicekvalitet.

Et advokatfirma, hvor man med sine mangesidige sager, fra start til slut, føler sig i trygge hænder, hos de højt kvalificerede og engagerede advokater/advokatfuldmægtige. Advokatfirmaet har særlig fokus på at sikre, at ingen står alene i retssystemet, og går ind for, at alle har ret til en retfærdig rettergang.

Derch Advokater har særlig speciale i sager vedr familieret, strafferet, straffuldbyrdelse, tvangsanbringelser samt dokumentidarbejdelse. Endvidere fungere advokaterne som bistandsadvokater.

Derch Advokater giver møde i hele landet, taler flere sprog og varetager principielle sager samt bistår pro-bono med ansøgninger til Menneskerettighedsdomstolene, indenfor strafferet og straffuldbyrdelsesområdet.

Derch Advokater kan varmt anbefales, hvis man ønsker specialiseret juridisk rådgivning på højt kvalietsniveau !!!

3 July 2024

Super glad for dem

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Derch Advokater ApS. De er super professionelle og har masser af erfaring inden for forskellige juridiske områder.

Deres advokater er virkelig dygtige og har styr på mange områder som erhvervsret, familieret, ejendomsret og strafferet. Jeg følte mig tryg og godt taget hånd om hele vejen igennem.

Det, der virkelig skiller sig ud, er deres kundeorienterede tilgang. De tager sig tid til at lytte og forstå ens behov og bekymringer, og de tilpasser deres rådgivning, så den passer perfekt til ens situation. Jeg oplevede dem som meget tilgængelige og fik altid opdateringer om min sag til tiden.

De giver også grundig og detaljeret rådgivning. Jeg følte mig godt informeret om alle aspekter af min sag og de mulige udfald, hvilket gav mig stor tryghed.

Sidst men ikke mindst, er de virkelig gode til at opnå positive resultater. Deres strategiske tilgang og dedikation til at finde de bedste løsninger gør, at man føler, at ens interesser altid er i fokus.

Alt i alt er Derch Advokater ApS et fremragende valg for både private og erhvervsklienter, der søger kompetent og pålidelig juridisk rådgivning.

21 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Derch Advokater, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres service.

Fra start til slut har de udvist en utrolig professionalisme, ekspertise og omsorg for mine behov.

Teamet hos Derch Advokater er yderst kompetent og vidende. De tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og besvare alle mine spørgsmål grundigt, hvilket gav mig stor tryghed gennem hele processen.

Deres evne til at forklare komplekse juridiske emner på en forståelig måde var især imponerende.

Jeg følte mig altid velinformeret og afklaret omkring sagens forløb, og jeg var tryg ved at vide, at mit tilfælde blev håndteret af nogle af de bedste i branchen.

Deres dedikation til deres klienter og deres arbejde er tydeligt i alt, hvad de gør.

Jeg kan varmt anbefale Derch Advokater til enhver, der har brug for juridisk rådgivning eller repræsentation. De leverer ikke kun fremragende resultater, men også en enestående kundeoplevelse.

1 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil sige at Derch Advokater har…

Jeg vil sige at Derch Advokater har overrasket mig utrolig meget i forhold til den personlige oplevelse med dem. Jeg fik et pust af nervøsitet meget sent på natten grundet afgørelser dagen efter. Og her fik jeg virkelig noget ud over det sædvanlige . Alt i alt vil jeg give dem 6 stjerner. Tak til Merac Hamid . Kan helt klart anbefales .

29 May 2024

Bedste advokater!

Jeg har haft en ansættelsesretlig sag som fagforeningen startede mod min virksomhed. Derch Advokater klarede det så godt at fagforeningen valgt at lukke sagen i retten i dag. Jeg er lykkelig og lettet! Anbefales til alle, empatiske advokater der lytter oprigtigt til en og finder de bedste løsninger.

Tak Meriem Dekkar og team Derch Advokater!!

Mohammed
MEC Merchandise

31 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været meget tilfreds med Derch…

Jeg har været meget tilfreds med Derch Advokater og deres gode arbejde for mig i min sag. Man får ro i sjælen, når man taler med advokaterne Merac Hamid og Meriem Asmaa Dekkar om ens sag. De er så gode og hurtige til at svare.

Tak for jeres kæmpe hjælp. Vil anbefale jer til alle.

1 May 2024

Take a closer look