Begravelsesforretningen Den Sidsterejse Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I en tid, hvor man er allermest rystet i sin grundvold, fyldt af sorg, forvirring og chok, betyder det alt at møde et menneske, der kan skabe ro og overblik. Vi valgte Den Sidste Rejse med Mette... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Information provided by various external sources

Velkommen til Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse på Østerbro i København. Vi sørger for et ordentligt farvel med mennesker, der har stået dit hjerte nær.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Min varmeste anbefale til den sidste…

Min varmeste anbefale til den sidste rejse fra Nrd. Frihavnsgade. Frank var professionel, og viste både respektfuldhed og forståelse for den sorg man er i, når man mister et menneske man elsker. Meget empatisk. Alt var klaret til perfektion. Fik alt den hjælp og støtte i hele processen som jeg havde brug for og mere til, så tusinde tak Frank

15 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

En støtte, der gjorde en forskel

Vi valgte Den Sidste Rejse med Mette Zierau som bedemand, da vores far gik bort. Fra første øjeblik mødte Mette os med en sjælden kombination af professionalisme, varme og nærvær. Hun formåede at forklare alle de praktiske ting på en rolig og forståelig måde og guidede os trygt gennem hele forløbet. Hun gjorde noget, der ellers føltes uoverskueligt, til noget, vi kunne finde ro i.

Jeg kan kun give mine varmeste og mest oprigtige anbefalinger til Den Sidste Rejse. I en af livets sværeste situationer gjorde Mette en kæmpe forskel for os.

24 March 2026

Reply from Begravelsesforretningen Den Sidsterejse

Tusind tusind tak! Jeg er oprigtigt rørt over den fine anmeldelse.
Mange kærlige og taknemlige hilsner fra mig til jer.

Den fineste omsorg

Den fineste omsorg, empati og forståelse for vores ønsker samt stor hjælp under selve bisættelsen - en positiv oplevelse i en sorgfuld situation.

31 March 2026

Kære Louise
Hvor ER jeg dog glad for din fine anmeldelse. Tusind tak fordi du lige tog dig tiden til at skrive den - jeg er meget taknemlig.
Mange hilsner fra Mette

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan på det varmeste anbefale Den…

Vi kan på det varmeste anbefale Den Sidste Rejse – og især Solvejg.

Efter først at have mistet min far og få måneder senere min mor, stod vi i en meget svær og sårbar situation. Her var Solvejg en uvurderlig støtte. Hun var utrolig behagelig at tale med og gav os gode og omsorgsfulde råd til at håndtere sorgen og chokket.

Solvejg er både meget professionel og empatisk, og man mærker tydeligt, at hun har stor erfaring og styr på alle detaljer. Hun guidede os trygt gennem hele forløbet og hjalp os med at planlægge bisættelser, som føltes helt rigtige for vores familie.

Samtidig var hun en stor hjælp i forhold til alt det praktiske, som kan virke uoverskueligt i en svær tid.

Vi er meget taknemmelige for den støtte og omsorg, vi fik, og giver vores allerbedste anbefalinger til Solvejg og Den Sidste Rejse. ⭐⭐⭐⭐⭐

20 February 2026

Kære Mikkel
På vegne af Solvejg og teamet ... TUSIND TAK .... for den flotte anbefaling! Også mange tak fordi du tog dig tiden til at skrive den - det er i den grad værdsat.
Mange hilsner

Rated 5 out of 5 stars

En svær tid i de bedste hænder

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Den Sidste Rejse. Bedemanden var nærværende, oprigtig og reel fra første til sidste kontakt. Nogle tunge uger blev lidt lettere ved, at vores sorg blev rummet og de forskellige opgaver ordnet præcis efter vores ønsker. Især en lille detalje har gjort min sorg og mit savn lettere at leve med, da jeg fik det fineste minde. Tak til bedemand Mette for din omsorg.

3 February 2026

Kære Kim
Tusind tak for den finest tænkelige anbefaling. En lille detalje kan gøre en stor forskel og jeg er så glad for at det har givet et godt minde fremadrettet. Tak fordi du tog dig tiden til at skrive og pas godt på dig.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og høj kvalitets…

Professionel og høj kvalitets oplevelse. Altid opfølgende og korte svartider. En dejlig oplevelse i en svær tid.

23 February 2026

Reply from Begravelsesforretningen Den Sidsterejse

Tusind tak for de flotte ord og fordi du tog dig tiden til at skrive.
Pas godt på dig.

Rated 4 out of 5 stars

Solvejg

Solvejg, var stresset så jeg måtte sende min kvittering til hende, Den hun udfyldte sammen med mine søskende. var blevet væk. Min søster vilde have hele kisten fyldt med blomster, der var en stor buket midt på kisten, Det var bestilt, det er trukket fra på den regning vi fik i dag.
Det er ikke ok, man ikke får det man bestiller :-(

11 March 2026

Kære Leif
Jeg forstår godt, I var skuffet over, at kistepynten ikke var den ønskede og bestilte størrelse - og jeg kan kun endnu engang undskylde. Bedste hilsner Solvejg

Rated 5 out of 5 stars

Upåklagelig hjælp i en svær tid

Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling. I en meget svær tid blev vi mødt med stor empati, respekt og professionalisme. Alt blev håndteret fejlfrit af Mette, og vi følte os trygt guidet gennem hele forløbet. Vi værdsatte ikke mindst hendes hjælp som "ceremonimester" i kapellet til en mindehøjtidelighed uden præstelig deltagelse. Mettes støtte og omsorg gjorde en stor forskel for vores familie.

26 February 2026

Kære Jakob
Tusind tak for de meget flotte ord! og jeg er dybt taknemlig over at du tog dig tiden til at skrive den fine anmeldelse.
Pas godt på dig og familien.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste guide i en svær tid

Vi er meget taknemmelige for den måde Solvejg og resten af “Den sidste rejse” har guidet os igennem en svær tid. De har vores varmeste anbefalinger.

12 March 2026

Kære Sidsel
Tusind tak for din anbefaling - den varmer.
Taknemlig hilsen fra teamet

Alt klappede som forventet

Alt klappede som forventet, og det var helt tydeligt en bedemandsforretning med megen erfaring og rutine. Men vi fik også lov til at betale for det.

28 February 2026

Kære Ulrik
Tusind tak for din fine anbefaling. Vi er et erfarent team der gør god brug af hinandens kompetencer for at sikre de bedst tænkelige bisættelser for familierne - og den ydelse er jeg glad for at du har værdsat.
Bedste hilsner

Tak Frank.

Stor tak til Frank for han empatiske og professionelle tilgang i en trist og sørgelig tid. Jeg følte mig tryg, velinformeret og godt behandlet under hele forløbet ifm. min mors bisættelse.

10 February 2026

Kære Timo
Sikken en dejlig anbefaling - tusind tak.
Også tak fordi du tog dig tiden til at skrive den.
Taknemlige hilsner fra teamet

God kommunikation og ordentlighed

Den sidste Rejse har været professionel og omsorgsfuld i deres kommunikation. Det har været trygt, at have dem til at rådgive og vejlede os i en svær tid. Jeg kan varmt anbefale Den sidste Rejse for deres ordentlighed og gode kommunikation.

2 January 2026

Kære Lotte
TUSIND TAK for de fine ord - jeg er meget taknemlig.
Bedste hilsner

Tak!

Min svigermor døde efter kort tids sygdom, og vi var alle helt i chok.
Hun kom hjem til min svigerfar og hun lyttede. Til alt hvad han havde at fortælle, og hun var empatisk, lyttende, smilende og rigtig dygtig.
Hun havde tjek på det hele, lod sig ikke hyle ud af den, da vi kludrede rundt i datoer og opgav, den forkerte kirkegård.
Jeg havde det så dårligt med bøvlet og Mette sagde bare at det hele var okay, ville blive okay og trøstede mig.
I kirken var de selvfølgelig til stede og tog en masse smukke smukke fotos, som vi fik tilsendt, sørgede for at børn og unge kunne tegne og skrive på kisten, til stor beundring for de ældre gæster, som aldrig havde set dette før. Det var så rørende, at børnebørnene fik lov at give denne særlige sidste afsked.
Efter kirken fik jeg et stort kram og senere en SMS og mail.
Synes bestemt at Den sidste rejse og Mette fortjener 10 stjerner, for det de gør og kan når man står og er fortabt, er helt fantastisk. 1000 tak.
Mvh Fam. Kjærgaard /Olsen.

9 April 2025

Kæreste Anja
Tusind tak for dine flotte ord - og ikke mindst fordi du tog dig tiden til at skrive dem!
Taknemlige hilsner fra Mette

Bedemanden jeg aldrig vil glemme! TAK <3

Af hjertet TAK, Mette!

Som jeg skrev til Mette selv; jeg har gennem mit liv været i kontakt med et hav af bedemænd. Jeg husker ikke en eneste af dem, men Mette vil jeg aldrig glemme!

For ikke så længe siden døde min barndomsveninde kun 56 år gammel efter kort tids sygdom på Hospice I Måløv (som i øvrigt burde have sin egen 5-stjernede anmeldelse).

Mette blev vores projektleder i en konstellation hvor nærmeste familie boede langt væk og vi veninder var nærmest til at påtage os opgaven med det praktiske. Magen til nærvær og empati skal man være heldig at løbe ind i! Intet stift - kun en kærlig medfølende og samtidig handlekraftig og dybt professionel håndtering fra ende til anden.
Mette går den ekstra mil og bringe sit helt særlige væsen i spil i mødet med mennesker, som gennemgår en svær tid. Vi følte os SÅ grebet, set og taget hånd om. Kan ikke rose denne virksomhed nok!!!!!!!

10 October 2024

Kære Eva
Vi har talt sammen siden - mødtes - og jeg har udtrykt min store taknemlighed over dine fantastiske ord. Jeres veninde gruppe glemmer jeg aldrig (verdens bedste veninder). I gjorde en kæmpe indsats for jeres barndomsveninde ... og jeg var dybt rørt. tænk, hvis alle havde veninder som jer!
Nu er vi i 2026 og jeg tænker stadig på jer .....
Varmeste hilsner

Tryghed

Frank har været min families bedemand flere gange og er en enestående dygtig, empatisk og lun mand, der virkelig forstår at vise både respekt for en chokeret og sørgende familie samt hensynfuldt og krydret med gode historier kunne guide os igennem processen med at få arrangeret bisættelse på et yderst sårbart tidspunkt i vores liv.

1 August 2024

Empatisk og professionelt

Min bror døde helt uventet under en ferie på Rhodos i juni. Allerede inden vi fik ham hjem, henvendte vi os efter anbefaling til Den sidste Rejse i Ndr. Frihavnsgade.

Her traf vi Mette, og efter 1½ times samtale præget af empati og professionalisme var tingene sat på skinner.

Da min bror ikke var medlem af Folkekirken, kunne en præst ikke medvirke ved begravelsen, men det klarede Mette, og endda i en sådan grad, at ingen præst kunne have gjort det bedre, og eftersom vi selv skulle planlægge højtideligheden, blev den under Mettes ledelse en både varm og god oplevelse.
Stor tak til Mette og firmaet bag.

4 July 2023

Fra første samtale med Frank

Fra første samtale med Frank, oplevede jeg kæmpe stor empati, indlevelse og omsorg. Frank fortalte trin for trin hvad der skulle ske og hvornår, hvilket var en stor lettelse i en svær tid. Dejligt med en så hjælpsom mand. Tak Frank.

Vores bedste anbefalinger herfra.

14 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Varm, empatisk og professionel.

Vi mødte Solvejg i den mest sårbare og skrøbelige situation man kan være i. Jeg havde netop mistet min elskede mand og vores sønner deres kærlige far og der midt i sorg og kaos trådte Solvejg ind i vores liv med empati, varme, forståelse og sin støttende og profesionelle væremåde. Hun hjalp os med alle praktiske ting i forbindelse med bisættelsen og hun var den usynlige hånd der guidede os igennem en svær dag.
Jeg fik Solvejg anbefalet og jeg vil med glæde anbefale hende videre.
Tusind tak❤️

1 April 2021

Kan kun anbefales

Vi brugte “Den sidste rejse” i forbindelse med vores brors død og bisættelse. Og hvis man kan udtrykke det sådan i den underlige situation, var det en rigtig fin oplevelse. Solveig var professionel og empatisk , og hverken for meget eller for lidt.
Vi følte os set, hørt og forstået, og vi kunne slappe helt af, velvidende at alt blev ordnet på fineste vis. Der var hel åbenhed omkring økonomien og fuld opbakning til de valg og fravalg vi traf.
Vi kan kun anbefale dem.

31 August 2020

Take a closer look