Det vart lite fel utskick men eran kundtjänst var snabb och bra och därför vart helhets upplevelsen en 5a Minus för att leveransfirman airme kommer VARJE gång vid kl 22
Company replied
Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶
Company replied
Allt var toppenbra förutom att jag var tvungen att vara hemma nästan en hel dag för att vänta på leveransen. Låt det vara valbart hur leveransen ska ske. Med vänlig hälsning, Humla
Company replied
Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lätt och smidigt att beställa och så himla gott vin dessutom 👌🌸

Reply from Densidsteflaske
Jag läste typ expressleverans och förväntade mig leverans inom ett par tre dagar. Så är inte fallet och nu är det inne på andra veckan.
Ta hela leveranskedjan i beaktning när ni beskriver er tid för leverans, och inte bara den tiden ni tar på er för att expediera ordern.
Tack.

Minus för att leveransfirman airme kommer VARJE gång vid kl 22

Reply from Densidsteflaske
Bra info inför lämning, vilken gick snabbt och smidigt och på rätt tid

Reply from Densidsteflaske
Leverantör var väldigt dåligt. Kommunikation, meddelande är inte tydligt! skjuta fram med två gånger, jag är inte alls nöjd!!!

Reply from Densidsteflaske
Lätta enkla lättdruckna viner som levererades efter någon vecka. Som förväntat. Jag är nöjd

Reply from Densidsteflaske
Snabb och bra leverans, jättegott vin. Tyvärr var det hål i botten på mina flaskor. Tror jag? 🙄

Reply from Densidsteflaske
Bra viner till bra priser. Smidigt att beställa och kundvänlig leverans.

Reply from Densidsteflaske
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.