Delokalevinduespudsere Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

1. Window Cleaning Service

Written by the company

Jeg hedder Mathias Hald, jeg er 20 år og driver mit eget vinduespudserfirma. Vejen hertil har ikke været den nemmeste, men jeg har altid haft viljen til at arbejde mig frem – og i dag står jeg her med et fag, jeg er oprigtigt stolt af. Jeg er uddannet via Vinduespudserskolen og går til hver eneste opgave med grundighed, ansvar og respekt for dit hjem eller din virksomhed. For mig handler vinduespudsning ikke bare om rene ruder, men om at levere et ordentligt stykke arbejde – hver gang. Når du vælger mig, får du en ung, engageret vinduespudser med masser af gåpåmod og glæde for faget. Som vinduespudsere har vi hos Delokalevinduespudsere en passion for at få dine vinduer til at skinne og dit hjem til at stråle. Vi er specialiserede i vinduespudsning, og vores mål er at give dig en oplevelse af renlighed og tilfredshed. Hvorfor skal du vælge os som din vinduespudser? Det skal du, fordi, som en lokal vinduespudservirksomhed, har vi en unik tilgang til vores arbejde. Vi er ikke bare en virksomhed, der udøver vores håndværk, men vi er en del af samfundet og fællesskabet i de byer, vi betjener.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med Mathias både…

Jeg er meget tilfreds med Mathias både i forhold til hans faglighed men også i forhold til han venlige og imødekommende væsen. Han overholder aftaler til punkt og prikke og mine vinduer er altid flotte og skinnende rene, når han har pudset dem.

7 May 2026

Sikker hver gang

Sikker hver gang, kommer altid, og springer aldrig over. Altid rene vinduer efter pudsning, og det holder glansen i lang tid og ingen striber.
Jeg bliver bare så glad hver gang I har været forbi.
Kan ikke skrive andet end positivt.

4 May 2026

Fik pudset vinduer af…

Fik pudset vinduer af Delokalevinduespudsere, og jeg er virkelig tilfreds! Mathias var utrolig venlig, ung og altid med et stort smil. Han gjorde et grundigt stykke arbejde, og vinduerne står helt skinnende rene. Klart en service jeg vil anbefale til andre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har idag fået rengjort mine ekstramt…

Har idag fået rengjort mine ekstramt beskidte vinduer og det er blevet så godt.
Sød og hjælpsom og med et smil der smittende 🌞😁
Glad for at jeg fandt delokalevinduespudsere og kan stærkt anbefale at bruge dem, hvis dine ruder trækker til vand og sæbe..
Prisen er også i tip top.. 🌻

1 May 2026

Kæmpe anbefaling.

Super effektiv ung mand, som ved hvad han laver. God og fair pris, dygtig, punktlig og ikke mindst omhyggelig med sit arbejde. Kæmpe anbefaling herfra. Vi er super tilfredse. Og vi ser frem til næste pudsning af vores ruder.

30 April 2026

Fuldt ud tilfreds kunde

Det er nu 4 gang, at vi har fået pudset vinduer af Mathias. Både udvendigt og indvendigt.

Vi søgte for et lille halvt års tid siden efter en ny vinduespudser. Og der havde vi Mathias ude og kigge på vores hus for at give os et tilbud.

Vi kendte ikke Mathias på forhånd.

Vi er fuldt ud tilfredse med hans arbejde, som bliver udført super fint. Og prisen er også ganske fornuftig. Vi anbefaler meget gerne Mathias til andre. Og så skal han have et ekstra plus for, at han i hans unge alder har taget springet som selvstændig. Dejligt at se et ungt menneske tage et stort ansvar.

29 April 2026

Take a closer look