Personalen är oprofessionell.
Helsingborg Väla Södra - Då är jag en förlorad kund.
Välkommen till DEKRA i Sverige
Sweden
Helsingborg Väla Södra - Då är jag en förlorad kund.
Personalen är oprofessionell.
Avbokar 2 timmar före besiktningen. Måste boka om men kan inte ens erbjuda samma pris utan måste betala ett helt annat pris. Återbetalning via Klarna som vill ha en vecka på sig. Ja inte blev det ombokning till Dekra.
Under våren 2025 har jag bokat 3 besiktningstider hos Dekra i Vallentuna. Det är ändå en stor besiktningsanläggning med många anställda. Alla 3 har avbokats pga sjuk besiktningstekniker. Första gången skedde det på morgonen samma dag som bokad tid, det kan jag möjligen förstå. Andra och tredje gången avbokades tiden 7 respektive 9 dagar innan. Hur kan man veta så långt i förväg att personalen är sjuk? Är det en långtidssjukskrivning (som de skyller på) får de lov att planera om och minska antalet bokningsbara tider. Kan det vara så (min teori) att de vill att jag ska boka om till en dyrare tid än de 499:- jag betalat???
Dekra sysslar med bedrägeri och kommer att bli anmälda för detta. Undvik Dekra när du skall besiktiga bilen.
Hade bokat besiktning månader tidigare för att få bättre pris och kunna planera in det i mitt schema. Några dagar innan tiden så avbokade de den, besiktningspersonen hade blivit sjuk. Besiktningspersonen i singular, dvs de har bara en...
Fick boka ny tid hos bilprovningen för flera hundra kronor mer, Dekar lovade återbetala mina pengar men inget har hänt sedan dess, inga pengar tillbaka. Måste väl stämma de för att få pengarna tillbaka, inte värt att boka hos Dekra. Bilprovningen är jättetrevliga och proffsiga, dessutom är det fler personer än bara en...
I Helsingborg är servicen dålig och den asiatiskt utseende anställde var väldigt otrevlig och hade dåligt bemötande.
JAg bokade en bilbesiktning. 2 timmar innan tiden ringde de från Dekra och sa att tjänstemannen som skulle besiktiga min bil var sjuk och tiden måste ombokas. JAg fick en ny tid för tidigast 2 vecor framåt. Förra året gjorde Dekra samma sak. För mig är det bar en oseriös företag somgör så mot sina kunder. Jag betalar gärna lite extra till andra företag för att slippa sådana dåliga företag i fortsättningen.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.