Dea Studios Reviews 44

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Ondanks dat het wel erg lang duurde voordat ik het ontving ben ik uiteindelijk blij met mijn vest! Het lijkt me geen zoals geadverteerd cachmire maar het is lekker warm en een mooie kleur En... See more

Rated 1 out of 5 stars

Je bestelling krijg je weken later en dan is het niets en kun je nergens verhaal halen en op mail word ook niet gereageerd dus boze klant ben ik!

Rated 2 out of 5 stars

Armband gekocht, kwam in een mini plastic zakje. Duidelijk goedkope kwaliteit en totaal niet de prijs waard. Toen ik het wilde retouren moest ik foto’s sturen en kreeg ik een 30% terugbetaling aangebo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Niet bestellen hier, is gewoon een dropshipper uit China. Je geld terug krijgen is bijna onmogelijk, alleen na veel gezeur iets terug gekregen. Maten kloppen van geen meter: maat L is een S. Goedko... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slecht

2 April 2026

Alles ging mis

Alles ging mis! Niks kopen bij dit foute bedrijf! Weken wachten en toen werd er een Chinees gemaakt vod bezorgd. Vervolgens blijkt retourneren enorm kostbaar. Ze boden aan dat ik het mocht houden en dan zou ik een percentage van het aankoopbedrag terugkrijgen. Nou je raad het al, daar wacht ik nog steeds op.

30 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb het bedrijf dea studios een mail…

Ik heb het bedrijf dea studios een mail gestuurd zoals zovelen die ik gestuurd heb en ineens kwam de volgende dag de jas die ik heb besteld.
Het is echt rommel. Ik had een leren jas besteld en het is net dun plastic. Daar gaat mijn 55 euro. Want terug sturen hoeft niet kan ook niet dat is veel te duur. Maar je krijgt 30 % terug van je aankoop.
Mensen nogmaals alsjeblieft koop daar niets!!!!
Ik heb recht op herroeping maar krijg mijn volledige bedrag niet meer terug.
Ik vind niet niet kunnen. Dus wees gewaarschuwd voor deze oplichters!!

16 March 2026

geen terugbetaling

De bestelling werd verzonden, maar ik heb het pakket niet opgehaald bij het afhaalpunt omdat ik geen melding heb ontvangen dat het was aangekomen. Het pakket is daardoor teruggestuurd. Inmiddels is het al een maand geleden en ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Erg teleurstellend! Ik raad dit bedrijf niet aan en zal hier nooit meer bestellen.

13 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet bestellen, trap er niet in!

Ik voelde me olie dom dat ik hier heb besteld. Ik check altijd reviews en bestel bij nieuwe winkels alleen via achteraf betalen maar deze keer niet. Ik heb besteld en direct betaald gezien dit de enige optie was. Ik heb (uiteraard ook) niet gekregen wat ik heb besteld en de verzending duurde ook veel langer. Ik was bang mijn geld kwijt te zijn na alle reviews hier maar toch geprobeerd mijn geld terug te krijgen en met succes. Direct heb ik gemaild dat ik de overeenkomst wilde herroepen, zoals genoemd op hun website. Diverse onderbouwing van hun website aangeleverd + foto’s en vriendelijk maar duidelijk aangegeven wat ik van ze verwacht. Ik kreeg elke keer netjes een keurige (duidelijk door chat GPT opgestelde) mail terug. Het duurde een paar weken maar ik heb 100% terugbetaling (€117) ontvangen en het product niet hoeven retourneren. Opgelucht, maar nooit meer!

11 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

SUPER SLECHTE NEP SITE. Heb een dames pak besteld maar wat er…

Heb een dames pak besteld maar wat er binnen kwam , is om te huilen, geen vorm, mega groot, stof slechte kwaliteit, lijkt wel plastic, labels zaten al los in de verpakking. Retour is voor eigenkosten, telefoon, krijg je meteen te horen, graag per mail. En daar heb ik ook nog weken op moeten wachten. SUPER SLECHTE NEP SITE!!!!!

10 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hoge kosten retour zelf betalen, kleding niet zoals op de site

Ik had een gebreid vest besteld en dat bleek namaak. Het was niet grove gebreid zoals op de foto maar een fijngebreid vest waar de print sterk afweek van de foto van de website en je kon aan het vest aan de binnenkant zien dat het erop geprint was, door de printlijn.
Oversized trui die op de foto net boven de knie valt, viel bij mij net over mijn billen na het koud wassen.
Jurk met bloemenprint was wel zoals op de foto, maar veel te klein. De maat ervan valt veel kleiner uit dan in NL.
Ik heb de klachten gemaild en ik kreeg aanbod van 30% geld terug, zodat ik niet hoef retour te verzenden en producten zelf kan houden. Dat wil ik niet met jurk van €99,95. Op hun website staat wel dat retourkosten voor eigen rekening zijn, maar vanwege hun Nederlandse adres en Nederlands ogende website ging ik er vanuit dat het retourzenden binnen NL zou zijn. Pas na aanmelding van retourzending krijg je adres. Door heen en weer mailen over mijn klacht, gaven ze aan dat retourzendkosten hoog waren en ik beter de kleding kon houden. Ze geven geen retourprijsindicatie voordat je de zending retour aanmeld. Ze hebben geen retourformulier al in het kledingpakket zitten. Retourkosten zijn ruim in de 20 euro.
Geen transparant beleid en misleidend met hun tekst:
100% zorgeloos retourneren
Niet tevreden? Wij bieden een flexibele 30-dagen retour- of omruilbeleid

Ik vind het niet zorgeloos retourneren met zulke kosten en pas na een aantal keer heen en weer mailen horen dat het terug moet naar China en duur is. En ze er steeds op wijzen dat het moeite scheelt om spullen te houden en beter voor het milieu is om niet te retourneren.
Niet transparant, dus voor mij niet betrouwbaar.

Duurt veel te lang...

Het duurt heel lang voordat mijn bestelling binnenkomt. Eind januari besteld en nu (maart) nog steeds niks binnen. Na een aantal mailtjes gaan ze nu achterhalen waar de vertraging vandaan komt. Ze reageren daarnaast op de helft van je mail. Belachelijk!

6 March 2026

Niet bestellen hier

Maten kloppen van geen meter: maat L is een S. Goedkoop materiaal.
Levering duurde 4 weken, kwam veel te laat aan. Oplichters.

1 February 2026

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!
Vreselijk slechte kwaliteit. Een Nederlands adres in Amsterdam, maar het jumpsuit dat ik bestelde was ruim 2 weken onderweg vanuit China! Synthetische troep! En terugsturen kan ja, daar adverteren ze mee. Ja voor €20 à €30,- op eigen kosten terug naar China sturen! Dat staat nergens op de site van Dea studio’s. Werkelijk belachelijk!

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Slechte kwaliteit kleding, polyester. Komt vaak niet overeen met de foto. Slechte klantenservice. Retourkosten voor eigen rekening en moet naar China worden gestuurd. Echt niks kopen hier.

Rated 1 out of 5 stars

Het geleverde artikel kwam niet overeen…

Het geleverde artikel kwam niet overeen met het artikel de foto die getoond wordt op de website.
De kleur, de stof en de afwerking lijken niet op de getoonde afbeelding.
Op de website geven ze aan; 100% zorgeloos retourneren, dit is ABSOLUUT niet het geval.
Je krijgt tegenoverstellen met korting op je product, ze starten met 20%, dit loopt op naar 50% ..
Het artikel moet teruggestuurd worden naar China, dit bedraagt tussen de 11 en de 30 euro.
De medewerker sluit af met; “om gedoe te voorkomen doe je er beter aan om de 50% korting te accepteren”
“Gedoe” erg onprofessioneel al zeg ik het zelf!

Ik had beter onderzoek moeten doen naar de herkomst van het product, maar de foto maakte mij erg enthousiast.. een leerpunt voor de volgende keer!

24 February 2026

Nooit bestellen hier

Nooit bestellen hier. Ik had twee jassen besteld en 1 was niet eens dezelfde als op de foto (heel ander model). De andere jas was een stuk langer (ik had een korte besteld). Het kwam drie weken te laat. Gelukkig had ik het niet snel nodig, maar wel irritant. Bij het retouren wouden ze perse een reden weten en foto's. Uiteindelijk hadden ze de foto's toch niet nodig. En het retour adres is naar China en niet in Amsterdam. Pakketten naar China zijn super duur. Heb meer betaald voor het terug verzenden dan de jas zelf. NOOIT BESTELLEN!

22 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik wil eigenlijk geen ster geven

Ik wil eigenlijk geen ster geven. Spullen komen uit China. Duurt lang voordat het binnen is en je kan ze niet retour sturen. Als je dat wel doet kost het veel geld! Ruilen doen ze ook niet, terwijl je gewoon 30 dagen bedenk tijd heb!!
Tip!! Hier gewoon niet bestellen

19 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Retour zenden kan alleen naar adres in China

Retour zenden kan alleen naar adres in China = duur! Dit staat niet op de website vermeld. Op de website staat onder de retourprocedure een adres in Amsterdam waardoor de indruk wordt gewekt dat de retourzendingen naar Amsterdam gaan. Dit is misleiding. Melden bij ACM!

19 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dropshipper, trap er niet in!

Dropshipper, trap er niet in!

Mijn dochter (15) kocht hier schoenen. Na lang wachten kwamen ze binnen in een plastic zak, niet eens een doos er om. Ze bleken te klein. Op de website staat dat retourneren eenvoudig is, maar dat bleek niet waar. Eerst kreeg ze t aan om het te kleine paar te houden en een nieuw paar te kunnen bestellen voor de helft van de prijs. We wouden echter gewoon retourneren. Toen kwam t verhaal dat ze geen magazijn in NL hebben, maar in China. Als we zouden willen retourneren zouden we verzendkosten naar China moeten betalen!! Uiteindelijk na veel gedoe hebben we de helft van t geld terug kunnen krijgen en zitten we nu dus thuis met een paar schoenen dat niemand draagt. Kortom: niet kopen hier!!

Hadden we de reviews maar eerst gelezen 😞

26 January 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look