DBVA er helt fantastisk
Diamonds By Von Arenstorff er helt igennem fantastisk! Hans virksomhed og promovering foregår på Instagram, hvorfor man måske godt kan begå den fejl og frygte at det er en falsk virksomhed, men det er det ikke!
Jeg kan ikke gøre andet end at anbefale Christian til alle som vil have smykker, og som ikke bare vil have sten fra den lokale guldsmed, men som gerne vil have ægte diamanter, smaragder, safirer eller hvilken slags man nu gerne vil have. Christian er bare så fantastisk, og han har bare et servicegen som man ikke finder nogle andre steder. Han er så nede på jorden og nem at snakke med, og han samtidig har han virkelig bare styr på det han laver. Jeg fik specialdesignet forlovesesringen til min kæreste, og resultatet blev bare fantastisk. Det var en super god proces hvor vi snakkede flere gange om hvordan ringen skulle se ud, og jeg følte virkelig han hørte hvad jeg sagde og formåede at lave det perfekte smykke ud af mine idéer. Undervejs mens vi fandt designet fik jeg tilsendt en 3D tegning af ringen, så vi begge kunne være helt sikre på at vi forestillede os den samme ring inden den blev produceret, og inden jeg betalte noget som helst. Ringen blev bare så fantastisk smuk, at jeg var nødt til at gå til ham og få designet nogle øreringe som ville passe til ringen, og med den fantastiske service og det fuldstændig utrolige resultat, var der ingen tvivl for mig om at han også skulle designe øreringene. Når jeg i fremtiden skal give min kæreste resten af sættet af smykker, så skal Christian helt sikkert også designe og stå for dem!
Jeg kan ikke udtrykke hvor meget jeg anbefaler Christian til at lave jeres smykke, han er bare en fantastisk fyr, som laver et helt vildt fantastisk stykke arbejde, og man føler sig tryg gennem hele processen, fra første gang man snakker med ham, til man henter smykket hos ham.
7 April 2021
Unprompted review