Darumakoi Reviews 51

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Gister diverse pvc en matriaal besteld Vanmorgen al bezorgd Top top top Ik snap de negatieve revieuws niet Bestel hier al jaren en altijd snel en netjes bezorgd. Ook bij een kapotte luc... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan. Was niet het juiste artikel. Paar keer moeten bellen en mailen voordat terugsturen geaccepteerd werd. Op eigen kosten artikelen teruggestuurd (terwijl Daruma dit zou moeten regel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben dit nog nooit meegemaakt. Bestelling geplaatst en voor €303,- reaktie 0,0. Meermalen een mail gestuurd, reactie 0,0. Na vele malen per dag bellen 2x gesproken met een warrig verhaal. Al... See more

Rated 5 out of 5 stars

Schrik eigenlijk een beetje van wat ik hier lees. Mijn ervaringen zijn altijd top geweest. 2-3 weken terug nog een bestelling geplaatst. Hierin zat 1 koppeling van de verkeerde maat. Een berichtje... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Gister diverse pvc en matriaal besteld

Gister diverse pvc en matriaal besteld
Vanmorgen al bezorgd

Top top top

Ik snap de negatieve revieuws niet
Bestel hier al jaren en altijd snel en netjes bezorgd.

Ook bij een kapotte luchtpomp hoef ik er maar heen te rijden en het word direct gefixt ook al is het ver buiten de garantie dan word het gerepareerd waar je bijstaat

Ook als ik bel of app altijd direct antwoord

Dikke 10+

17 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service naar mijn ervaringen en snap de slechte reviews niet helemaal

2-3 weken terug nog een bestelling geplaatst. Hierin zat 1 koppeling van de verkeerde maat. Een berichtje gestuurd en snel reactie gekregen dat de goede opgestuurd zou worden. De goede had ik snel in huis. Top service zou ik zeggen.
Vaak besteld en dit was de eerste keer dat er een kleine fout was gemaakt.
Wat ik ook fijn vind is dat wanneer je een account hebt, jouw winkelmandje bewaard blijft.

12 January 2026

Product besteld op 27/11/2025

Product besteld op 27/11/2025 en nog steeds niet in mijn bezit. Veel beloven maar er komt niks van in huis! Lijkt mij eerder oplichters. Komen hun beloften niet na! Houden u aan het lijntje! Vandaag besteld morgen in huis is larie en apekool! Alvast de laatste keer dat ik daar iets bestelde!!!

6 January 2026

Gewoonweg scrupuleus

Gewoonweg scrupuleus en zelfs op het randje van oplichting. Dit laatste zou het geval geweest zijn wanneer er uiteindelijk niet geleverd werd.
Vandaag ongeveer 5 maanden 'na bestelling' op 24/4 en annulatie op 30/5 omdat levering onmogelijk bleek terwijl bij andere leveranciers aanwezig, de 2 Oase netten ontvangen. Zelfs na een annulering op 30/5 geen enkele actie van Daruma Koi en geen terugbetaling. Daruma Koi, een volledig onbetrouwbare onderneming die zelfs geen enkele ster verdient op TrustPilot.

16 September 2025

Correctie - Oplichting

Het bedrijf meldt dat de bestelling en betaling ontvangen werd, maar nadien geen enkele reactie meer. Ook niet op verdere mails, lijkt dus op oplichting.
Correctie : de bestelling werd na enige tijd correct geleverd. Het bedrijf lijkt me geen frauduleuse bedoelingen te hebben maar heeft vooral een immens communicatieprobleem wat klanten afschrikt. Werkpunt : interactie met de klant !

11 August 2025

Kwarts buizen

Hebben mij super geholpen met kapotte kwarts buizen
Direct van leverancier geleverd zodat pomp niet lang stil hoefde te staan

1 July 2025

Ruikt naar oplichting

Wij hebben dit nog nooit meegemaakt.
Bestelling geplaatst en voor €303,- reaktie 0,0.
Meermalen een mail gestuurd, reactie 0,0.
Na vele malen per dag bellen 2x gesproken met een warrig verhaal.
Als u overweegt om een aankoop te doen, adviseren we, neem een rechtsbijstand verzekering.

26 June 2025

Bestelling wordt niet geleverd

Op 24 april bestelde ik 2 Oase profi reservenetten met een totaalwaarde inclusief verzending van €33.85.
Na bestelling kreeg ik de melding dat de 2 netten in backorder stonden en niet direct konden geleverd worden. Op 30/5 nog altijd geen bestelling ontvangen terwijl de netten op andere sites inmiddels WEL ter beschikking zijn. Daarom heb ik op 30/5 de bestelling geannuleerd en terugbetaling geëist. Afwachten of er gevolg aan gegeven wordt.

30 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

2 maanden wachten op levering.. Geen info.

Ik deed een bestelling op 1/04. Na een maand is het me 1 keer gelukt telefonisch contact te hebben. Product ging geleverd worden . Nog een maand later geen levering , geen antwoord op mail en geen antwoord op telefoon. Ik wacht nu al 2 maanden . Gewoon onaanvaardbaar. Ga ik ooit mijn bestelling van 100 € nog ontvangen of ben ik mijn geld kwijt ?????

28 May 2025

Ronduit slecht

Ronduit slecht. Het kan dat iets niet leverbaar is maar nergens op reageren en inmiddels al 1,5 maand laten wachten is te triest voor woorden.
Hier zal ik nooit meer een bestelling plaatsen.

14 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst levend voer zou na…

Bestelling geplaatst levend voer zou na 2 dagen geleverd worden. Geen mail ontvangen, meerdere keren gebeld 06 vernoemd op de site, echter geen contact. Tevens via de mail reageren ze niet. Niets bestellen mijn advies!

29 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Spijt dat ik een bestelling heb geplaatst bij Darumakoi

Op 21 augustus 2024 heb ik vervang rotor besteld voor mijn Oase vijverpomp. Bestelling #60776. Dus meer dan 5 weken geleden.
Al eerder heb ik twee e-mails naar Darumakoi gestuurd en daar heb ik geen enkel antwoord op ontvangen. Op 10-augustus heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren. Ook hierop heb ik geen reactie ontvangen.
Op 20-september heb ik nogmaals aangegeven de bestelling te annuleren en mijn geld z.s.m. retour te ontvangen op mijn rekening.
Dit is ook in overeenstemming met DarumaKoi
“Levertijden en leveringsvoorwaarden:
In het kader van de regels van de koop op afstand zal Daruma Koi bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar) of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd of er is om andere redenen vertraging dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.”

Mijn vervolgstap zal zijn mijn rechtsbijstand in te schakelen
DarumaKoi is niet communicatief en klantvriendelijk. Ik het spijt dat ik hier een bestelling heb geplaatst.

30 September 2024

Gewoon top bedrijf

Gewoon top bedrijf
Heb voor de tweede keer bestelt
En super vlot gekregen
De service vandaag besteld morgen thuis
En is ook echt zo
Dit bedrijf verdient een dikke vette duim

22 November 2023
Rated 2 out of 5 stars

Merk en winkel een 0 op 10.

Dag,op 2april2021 heb ik via hun site een Aquaforte ecomax O-serie 15000 plus filterpomp gekocht. Deze heeft welgeteld 26 maanden gewerkt. Het is dus GEEN forte pomp. Via e-mail zal je er niet in slagen met deze Webwinkel een antwoord te verkrijgen. Telefonisch lukt al iets beter, maar het resultaat op enige oplossing blijft hetzelfde. Het enige antwoord dat ik verkregen heb is dat mijn pomp, via de verkoper het antwoord volgens de leverancier meer dan 300€ kost en ze geen commerciele garantie bieden. Als ik een 80€ betaald zou ik wel nog een nieuwe pomp krijgen van de leverancier. Is het de bedoeling dat een pomp, met zo een titel het na 26 maanden begeeft. Ik heb zelfs nog geinvesteerd door mijn pomp naar Darumakoi te sturen, ben ik dus ook nog kwijt. Conclusie, het merk Aquaforte ... zou ik niet meer voor gaan, de garantie ... een 0 op 10, communicatie met de webwinkel .... heeeeeeeel moeizaam. Dit is mijn ervaring en hopelijk hebben jullie er iets aan, beste vijver en koi vrienden uit Belgie en Nederland. Groeten.

14 June 2023

Drama!!!!

Ruim 1 uur in de auto gezeten om een nieuwe diamantsteur te kopen. Bij aankomst 0 op voorraad, terwijl de site volop steuren laat zien. Kansloos natuurlijk!! De medewerker gaf aan dat het zijn afdeling niet is en niet weet waarneer ze weer verwacht worden. Wat een drama winkel...

7 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

update - klantevredenheid ver te zoeken !!

op 4 juni verkeerde artikel toegestuurd gekregen en op eigen kosten direct weer retour gestuurd met een foto van het goede artikel erbij en het verzoek om het goede artikel te sturen of anders geld terug.
Dinsdag 11 juli, dus na ruim een maand !!! nogmaals een mail gestuurd met de vraag om een status op het door mij bestelde of mijn geld terug. Krijg weer geen respons !! Dus zij blijven duidelijk in gebreke !!
Nu 1 september 2023 nog steeds geen reactie van hen , ook niet na nog een herinneringsmail op 20 augustus j.l
Wat een waardeloze club !!

14 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

Lang wachten op bestelde product(en)

Op 01-06 heb ik een bestelling geplaatst voor 2 verschillende producten. Ik heb wel een bevestiging van bestelling gekregen, maar vervolgens geen update(s) m.b.t. de levering of beschikbaarheid van de artikelen.

Op 8 juni (een week later) heb ik gebeld voor de status van mijn bestelling. Reactie was dat er nog op 1 product wordt gewacht om zo de bestelling af te ronden en te verzenden.

Op 13 juni (12 dagen later) heb ik gebeld om nogmaals na te gaan waar mijn bestelling blijft. Immers heb ik geen meldingen via de mail o.i.d. mogen ontvangen. Reactie die ik kreeg: "bestelling komt eraan hoor"...

Op 19 juni daadwerkelijk mijn bestelling geleverd gekregen (ruim 2 weken later dan besteld).

Ik raad daarom aan om geen bestellingen bij Daruma Koi te plaatsen.

19 June 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look