Dan hjalp ifm. at vi skulle have nyt køkken og redde dagen ved at få ‘ryddet op’ efter en VVS’er der ellers efterlod vores bagmur i en grim tilstand! Det reddede tidsplanen for resten af projektet.
See what reviewers are saying
Dan Holmelin er yderst tillidsvækkende og professionel, murerarbejde blev udført efter planen, og resultatet er af høj kvalitet. Det blev faktisk pænere, end vi havde forestillet os. Dan og hans svend... See more
Det er 2. gang at vi benytter os af Muremester Dan Holmelin og vi er endnu engang yderst tilfredse med resultatet. Vi har denne gang fået omfuget hele huset samt repareret bl.a. revner i sokkel, sko... See more
Veludført reparation af flisegulv
Company details
Written by the company
Murermester Dan Holmelin Er en mindre virksomhed der hovedsageligt operere i Brønshøj, Vanløse og Rødovere området. Virksomheden laver badeværelser og mindre mureropgaver.
Dyssevænget 1, 2700, Brønshøj, Denmark
- murermester@danholmelin.dk
- danholmelin.dk
Endelig en håndværker der er til at stole på!!
Dan har lavet vores nye badeværelse og fjernet en bærende væg, alt til UG med kryds og slange.
Vi er meget tilfredse med resultatet og har kun gode ting at sige.
- God opfølgning
- Holder hvad han lover
- Kvalitet
- Kreativitet
En sublim dygtig håndværker
Vi har fået renoveret facader, og Dan har hele processen igennem været 100% professionel i både kommunikation og udførsel. Alt er lavet helt perfekt - og vores opfattelse er at Dan er væsentlig dygtigere end langt de fleste murere vi har hørt om. Han sætter en ære i at aflevere et arbejde man er tilfreds med, og man kan stole 100 % på ham. Som kunde føler man at han arbejder med opgaven, som var det hans eget projekt. Det har betydet at vi har været trygge gennem hele processen, og det er utrolig vigtigt når man som os, ikke selv har forstand på det håndværksmæssige. Kombineret med en fornuftig pris, er Dan Holmelin det perfekte match.