Daktechniek Smit Reviews 93

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk gelever... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een uitstekende renovatie van onze schoorsteen vorig jaar en na geconstateerde lekkage is Wesley zelfs om 18:30 langs gekomen voor inspectie. Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen la... See more

Rated 1 out of 5 stars

Komt afspraken niet na… moet er zelf constant achteraan… afspraak ging uur van tevoren niet door want pech (?) met een auto. Daarna niet contact met ons opgenomen maar bleken we gewoon zelf weer dit t... See more

Company replied

Company details

1. Roofing Contractor
  2. Chimney Service

Written by the company

Daktechniek Smit is gespecialiseerd in dak werkzaamheden. U kan bij ons terecht voor schoorsteen renovatie, verwijderen, voegen, impregneren, dakpannen laten leggen, dakrenovatie, bitumen dakbedekking, lekkage, gratis dakinspectie en het plaatsen van dakisolatie op zowel uw schuine als platte dak.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goeie ervaring gehad.

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben heel erg te spreken over smit. Eigenlijk werd er onverwachts aangebeld. Wij zijn bezig bij de buren op het dak. En wil u er graag op weizen dat het ook bij u niet helemaal goed zit. Ze hebben laten zien dat bij de aansluiting van de buren het ook naar ons toe mis kan gaan. En dat klopte ook want van tijd op tijd wel eens lekkage gehad. In plaats van een heel nieuw dak aan te smeren kwamen ze gelijk met een passende oplossing en hebben ze gelijk even de moeite genomen om het zo te maken dat het probleem aan onze kant ook gelijk verholpen is. Met een vrijblijvend advies erbij voor de werkzaamheden die nodig zijn. Vond vooral prettig dat niks word opgedrongen. Je het gevoel geven dat als je nu niks doet het probleem straks veel groter word. Ze komen voor mij over als hele serieze vak mensen. Ik zou ze zeker aanbevelen in mijn omgeving en vandaar ook mijn riview. Daktechniek smit heel erg bedankt

17 March 2026

Snelle reactie

Na ontdekken lekkage contact opgenomen met diverse dakdekkers. Daktechniek Smit reageerde meteen dezelfde dag en kwam 3 dagen later al kijken. Na het goedkeuren van de offerte hebben ze enkele dagen later alvast een noodreparatie uitgevoerd.
Drie weken later, na het geheel opnieuw bitumen van ons platte dak, dakkapel en erker, inclusief het vervangen van het lood, waren wij niet geheel tevreden over het eindresultaat bij onze erker. Dezelfde avond contact opgenomen met Wesley en ze zijn een week later terug gekomen om het probleem op te lossen. Prima gedaan!

12 March 2026

Onderhoud dak

Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk geleverd.

17 February 2026

Zeer tevreden over Daktechniek Smit

Zeer tevreden over Daktechniek Smit! Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles professioneel en vlot. Duidelijke communicatie, nette afwerking en betrouwbaar vakmanschap. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed dakdekkersbedrijf!

15 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Door slecht weer last gehad van lekkage…

Door slecht weer last gehad van lekkage (wat blijkt) in afvoer. Tijdelijk gekit. Kort daarna Smit gekomen voor een spoedreparatie. Tot dusver hebben wij geen last meer van smeltwater. Bedankt voor het snelle handelen.

20 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden

Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden, ze hebben bij onze woning een plat dak renovatie uitgevoerd. Het dak zag er naar behoren uit ( voor een leek) Echter na een paar maanden toch op verschillende plekken een lekkage ontstaan. Vol verbazing van ons natuurlijk, want het dak zag er prima uit bij oplevering.

Hierop hebben we contact opgenomen met Smit, maar deze kwamen na de inspectie al direct met excuses dat de lekkage niet vanuit hun werkzaamheden afkomstig was.

Hierop hebben we verschillende andere professionels naar het dak laten kijken en het bleek een grote puinhoop te zijn. De herstelschade kwam op ruim 7000,00.

Dus wil u zelf niet meer schade aan uw dak zou ik Smit zeker niet adviseren.
De reviews zijn naar mijn mening grotendeels vals, want er klopt niks van de werkzaamheden die ze daadwerkelijk uitvoeren.

Hier zeker geen tevreden klant!!!

21 February 2025

mooi neergelegd, maar...

mooi neergelegd, maar na 9 maanden nog steeds lekkage.
Smit probeert verantwoordelijkheid en aanspraak te ontwijken door te verwijzen naar een dakbedekking die 3 jaar oud is en zij hebben losgehaald

1 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar, vriendelijk en komt afspraken na…

Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen later hersteld door het team.

Het bedrijf is betrokken, betrouwbaar en vriendelijk en niet vreemd voor iets extra’s
Wij weten wie we moeten bellen bij problemen…

Daktechniek Smit keep up the good work en blij met jullie.
Ik kan er helaas maar 5 sterren van maken maar eigenlijk 6.

Met vriendelijke groet, Nils & Jessica uit Zwanenburg.

30 October 2025

Netjes werk geleverd

Netjes werk geleverd!
Aardige en vriendelijke gasten, schuurdak is weer voorzien van nieuw bitumen, netjes gewerkt, geen onverwachte kosten gehad, niets op aan te merken!

7 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nav vochtprobleem is er door dak…

Nav vochtprobleem is er door dak techniek Smit wat reparaties uitgevoerd aan ons dak. We zijn op korte termijn geholpen door vriendelijk personeel, alles werd goed uitgelegd. Tot nu toe erg tevreden en snel geholpen.

26 September 2025

Reply from Daktechniek Smit

Hartelijk dank voor de positieve review! We doen altijd ons best om zo transparant mogelijk te zijn en hoge kwaliteit werk af te leveren!

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden een nieuw huis gekocht en…

Wij hadden een nieuw huis gekocht en ons dak moest vervangen worden. Dus via via bij daktechniek smit uitgekomen en wat hebben ze netjes werkt geleverd! Ben er super blij mee

9 July 2025

Reply from Daktechniek Smit

Bedankt voor de mooie review Rachel. Blij dat je tevreden bent met je nieuwe dak. Heel veel woonplezier toegewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Via de website terecht gekomen bij daktechniek Smit, via de mail konden we een afspraak inplannen voor een gratis dakinspectie. Hierop kregen we binnen 1 uur een reactie. De afspraak hebben we vervolgens ingepland. 1 week later kwam Albert van daktechniek smit de dakinspectie uitvoeren. Tijdens de dakinspectie constateerde hij flink wat problemen met de schoorsteen. Hierop heeft hij een offerte voor ons gemaakt. Deze hebben we vervolgens geaccepteerd. Binnen 1 week naar acceptatie van de offerte heeft daktechniek smit een nood reparatie geplaatst zodat we tijdelijk geen last meer hadden van de lekkage. 4 weken later hebben zij de definitieve werkzaamheden uitvoert. Hier zijn we erg blij mee de schoorsteen is tot op heden waterdicht en kan er de komende jaren weer tegenaan.

Super bedankt daktechniek smit

29 April 2024

Top en vakkundig

Top en vakkundig personeel alles zeer goed afgewerkt communicatie was uitstekend afspraken waren goed nagekomen ook deden ze een dakinspectie en hadden het probleem binnen enkele minuten gevonden. Ik raad hun zeker aan!

17 November 2024

Schoorsteen renovatie

We hebben thuis onze schoorsteen laten vernieuwen die gedeeld staat op de woning van ons en de buurman. Nadat daktechniek Smit de offerte had opgeleverd en we tot een akkoord kwamen waren de werknemers in het weekend langsgekomen. Nadat alles gemaakt was bleek het me buurman niet eens was met een deelbetaling omdat hij vond dat het mijn schoorsteen was… toen ik contact opnam met Wesley en hem de situatie uitlegde was die zeer schappelijk om mij korting te geven omdat ik er alleen voor stond. Iets wat ik niet verwacht vandaar deze wel verdiende review👍👍

22 March 2025

Reply from Daktechniek Smit

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden was met de oplossing :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look