De skal have stor ros! Exceptionel service, kombineret med høj professionalisme. Gennem hele købsprocessen følte jeg mig tryg ved deres erfaring inden for branchen. Samtidig udviste de stor tålm... See more
See what reviewers are saying
Købte 4 dæk til vores trailer. Vi syntes vi fik den bedste pris på nettet. Super fin opfølgning og levering indenfor ca 8 dage.
Overordnet set en rigtig god købsoplevelse. Jeg købte MAM fælge med Goodyear vinterdæk. Levering til tiden. Produkter som beskrevet på hjemmesiden og med helt frisk gummi fra november (leveret... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Velkommen til Däckline, jeres pålidelige partner inden for dæk og fælge. Med en stærk grund af kompetence, erfaring og ægte passion for branchen, stræber vi altid efter at tilbyde det bedste for vores kunder.
Denmark
- daekline.dk
Replied to 87% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Super fed service af daekæine dækkene…
Super fed service af daekæine dækkene passer så fint er så glad tak for den gode service
Helt igennem ok 👌🏻
Lidt ventetid, men det er jo også højsæson for vinterdæk.
Ellers var alt helt igennem ok 👌🏻
Hurtig levering uden problemer
Super
Blev leveret skadefri og i fin indpakning, og deres leveringstider passer.
20" vinter hjul til VW ID.3
Bestilte 20" vinter hjul til VW ID.3. Dæk og fælge er som forventet. 11 dages leveringstid. Jeg bestilte også 2 sæt låsebolte og 8 dækposer. Men fik kun leveret 1 sæt låsebolte og 4 dækposer. Jeg lavede en reklamation på dette. Jeg fik svar dagen efter, at de beklagede, og at jeg ville får pengene for de manglende vare retur. To dage efter var pengene på min konto.
Vær opmærksom på at de sender med Danske fragtmænd, så man skal være hjemme til at kvittere for forsendelsen.
Hurtig levering - fine fælge
Bestilt 10/10 og leveret 15/10 af fragtmand. Smidig og nemt. Godt pakket ind og med plast/pap mellemlæg så de ikke er skrammet under transport.
Glæder mig til at sætte fælgene på bilen.
Nye Dæk og Fælge
Super nemt at bestille dæk og fælge på deres hjemmeside. Og de var hurtige til at skifte de gamle hjul ud med de nye. Kan klart anbefale Daekline
Dårlig oplevelse – useriøst firma
Jeg bestilte nogle dæk hos Daekline.dk og modtog en ordrebekræftelse kort efter. Derefter får jeg besked om, at dækkene er udsolgt og for gamle. Til trods for at de har tilsvarende dæk i samme mærke og model på deres hjemmeside, tilbyder de mig i stedet nogle andre dæk – til dobbelt pris – og som "plaster på såret" får jeg sølle 5 % i rabat.
Det er virkelig dårlig service og fremstår meget useriøst. Når man har en ordrebekræftelse, bør virksomheden levere varen til den aftalte pris – ikke forsøge at sælge dyrere alternativer bagefter. Jeg kan desværre ikke anbefale Daekline.dk.

Reply from Daekline
Kun positivt behandling og service
Må lige rettet min anmeldelse.
Jeg kom ved en fejl til at kun give 2 stjerner på min anmeldelse i går. Det skal være 5 stjerner da jeg kun har ros til virksomheden.
en meget positiv oplevelse
I starten var jeg lidt mistænksom, men hele købsprocessen og produktet var en meget positiv oplevelse. Bilhjulene blev leveret præcis på den dato, der var angivet i ordren. Varerne var pænt pakket, og det passede til bilen uden problemer. Mange tak.
Perfekt og hurtig leverance …
Perfekt og hurtig leverance …
Perfekt og hurtig leverance fra Sverige til Danmark af nye monterede vinterdæk og fælge og ikke mindst en flot track & trace oplevelse - sådan.
Købte 4 fælge
Købte 4 fælge. Hurtig expedition og levering. Og fælgene er rigtig flotte.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering! Alt fungerede som det skulle, og dækkene var præcis som beskrevet. Handler gerne her igen.
tre gange har jeg været i kontakt med…
tre gange har jeg været i kontakt med kundeservice / support ...de er helt værdiløse de har intet forstand på dæk og fælge og vender ikke tilbage når man aftaler det ....elendigt foretagende

Useriøs virksomhed
Useriøs virksomhed. Lang leveringstid og meget dårlig kundeservice. Bestilte bolte til nogle hjul jeg havde købt af dem. Boltene kom først 3 uger efter bestilling og jeg fik ingen track and trace, så jeg kunne se forsendelse. Ringer til dem og de lover at de snart er der, da jeg skulle bruge dem til at køre på sommerferie. Jeg må ringe igen og igen og igen selvom de beklager og lover at vende tilbage til mig hver gang med en update. De kom for sent, så jeg måtte selv finde en anden løsning så vi kunne komme på ferie. Virkelig sløv service.

Reply from Daekline
Utroværdig virksomhed – leverer defekte fælge og ignorerer klager
Jeg købte et sæt fælge fra Deakline, som viste sig at være skæve. Dette blev bekræftet af en professionel automekaniker. Trods adskillige henvendelser via mail og gentagne opkald til både deres danske kontor og hovedkontoret har jeg ikke fået nogen reel respons. Ingen opfølgning, ingen løsning – de ignorerer simpelthen sagen.
Deres forklaring er, at det er dækkene og ikke fælgene, der er problemet – hvilket fagfolk har afvist. Det virker som et forsøg på at fralægge sig ansvar.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle med Deakline. Når noget går galt, er du overladt til dig selv. De lover meget, men leverer ikke – hverken på kvalitet eller kundeservice.
Find en anden forhandler.

Useriøs virksomhed..
Useriøs virksomhed..
Utallige mails deres vej, og stadig ingen kontakt. Dæk skulle “forventes leveret” i dag. D. 5/5-2025 ingen opdatering i forhold til leveringstid. Intet tilbage svar eller hjælp via deres chatbot/assistant.

Ingen kundeservice overhovedet
Ingen kundeservice overhovedet, brug en af de utallige andre sider

God og hurtig levering
God og hurtig levering, bestilte avalon fælge Søndag, modtog dem onsdag. 👍 så tommel op herfra.