Carl W. Reis Reviews 3

TrustScore 3 out of 5

2.8

Company details

1. Carpenter

Information provided by various external sources

I 1969 var lokalerne i Østergade blevet for trange, og virksomheden flyttede ind i den tidligere Willemoes Maskinfabrik i Nørregade 8. Her havde firmaet sin beliggenhed indtil 1990, hvor man flyttede til den nuværende adresse Malervej 14. I 1973 tråd...

• Malervej 14, 6710, Esbjerg, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Største idiot i Esbjerg…

Største idiot i Esbjerg… ville aldrig anbefale dette firma til nogen.
Hold jer langt væk fra sådan en fusker
Ingen ære i sit liv og det er dig Søren der blevet skrevet om

15 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vil bare sige pas på der ude han løber…

Vil bare sige pas på der ude han løber fra regning når man først har lavet en fast pris og vi har oplevet at de kunne lave en unit til varme i gulvet og sagde jeg ville have den skulle være så den ikke gik forbi døren og det kunne de sagtens gør men nej man var græde færdig da man så hvordan de havde lavet det og sagde det måtte de laver om og det kunne man ikke vi måtte bare sætte noget op for at dække det og sagde det kan man da ikke når det går godt stykke forbi døren og så snakkede jeg igen med dem og fik så en anden da den anden hade ferie så kunne de godt lave det om og det og så kom der vand i muren lige pludselig og sagde ved ikke hvad der sker men de sendte en ud og kikke på det og lave tryk og skifte en slange og den de koblet slange til i og så nogle dage så tøre muren og så hjælp det så var glad igen ind til de sendte regning og have lagt den utæthed på regningen og skrev det kan i da ikke bare gøre og det skrev han tilbage at jeg må have haft utæthed i vaskemaskine så det var bare min regning så pas på kommer aldrig til at bruge dem mere

24 November 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig, uanstændig og fræk behandling.

Selv om denne oplevelse, har ligget mig på sinde i mange år, mener jeg at den skal frem i lyset nu. Det er en meget grim oplevelse, som vi gerne var foruden, men som mange andre nok også er udefor med håndværker, hvilket jeg har ladet mig fortælle.

Vi bestilte omtalte firma til en opgave herhjemme, håndværkeren kom og gik i gang, han blev ringet op, og kørte. Efter nogle timer kom han så tilbage, hvor han ærligt fortalte at, han var blevet sendt ud til en anden opgave, og det skulle vi jo så ikke hæfte for.

Men da regningen dukkede op, var det inkl. disse timer, hvor håndværkeren var fraværende, hvilket jeg selvfølgelig reagerede på, op til flere gange, og hvor telefonen bare blev lagt på til sidst. Jeg kontaktede efterfølgende en advokat, da jeg følte det som dybt uretfærdigt, jeg fik at vide, det kunne blive en langvarig proces, og skulle også have gået videre dengang. I øvrigt gjorde jeg rent hos Carl W. Reis, fast i weekenden i gennem tre år, for et andet firma jeg var ansat hos. Det er bare ikke i orden.

22 July 2017

Is this your company?