Tænk af man skal ligge jer ud på de sociale medier , før man får noget respons !!! Jeg betalt i juni og alt ligger klart til vores bryllup men efter aftale med Samantha skulle vi bare dagen før meld... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk service og design. 5/5 stjerner. Tak til creativewood for at lave de smukkeste invitationer, bordkort, bordnumre og bordoversigt. De sørgede for en rød tråd gennem hele designet. 1 da... See more
Company replied
Creativewood lavede 2 smukke navneskilte til vores børneværelsesdør for nogle år siden. Desværre faldt det ene skilt ned og blev trådt på, så det gik i stykker, og jeg skrev og spurgte om jeg måske ku... See more
Company replied
Modtog de smukkeste invitationer og menukort til min datters konfirmation🌱 Designet helt præcist ud fra mine datters ønsker👌🏼 Og det bedste var, at de lavede gavekort Turen går til.. Samanda havd... See more
- Novelty Store
- Cake Decorating Equipment Shop
- Children's Party Service
- Corporate Gift Supplier
- Event Management Company
- Sign Shop
Written by the company
Vi hjælper vores kunder til at skabe unikke oplevelser til betydningsfulde begivenheder, steder og unikke personer! Creative Wood er en virksomhed, der tror på bæredygtige løsninger, smukt og personligt festligt tilbehør og kommunikative skilte. Vi opbygger tillid mellem vores professionelle team og kunder med vores personlige service og skræddersyede designs i Akryl og træ. Ved at forene digital kreativitet og professionelle designteorier er vi ninjaer af skiltefremstilling. Vi arbejder for at skabe glæde og minder, med personlige detaljerede designs som giver en særlig oplevelse for kunder og medarbejdere.
Denmark
- creativewood.dk
No recent history of asking for reviews
TOP stjerner og kun ros herfra!
TOP stjerner og kun ros herfra!
Samanda og Thomas teamet kan bare noget som ikke mange virksomheder kan. Jeg ELSKER jeres produkter, og er storforbruger efterhånden :-D
At kunne tilbyde en af mine gæster en drink med en fed drinkspind i, giver altså bare lige det ekstra. Og så er det jo bare et plus når gæsterne roser dem og vil vide hvor de er købt.
hurtig og top flink service fra Samanda, og flotte produkter som man kan se at der er brugt tid på.
Kan godt forstå at i er de førende inde for jeres branche!

Klar anbefaling!
Vi var desværre super uheldige at det firma, som vi oprindelige havde udvalgt til at virkeliggøre vores drømme i forbindelse med vores bryllup lukkede efter vi havde modtaget vores Save The Date.
Men så var det godt, at Creative Wood fandtes!
De skabte de mest perfekte indbydelser, bordkort, bordnumre, gæstebog, velkomstskilt, skilte, kagetopper - og så hjalp de mig med et lidt fleksibel bordplan i Corona-tiderne. Alt var perfekt udført og lige efter vores drømme! 😍
Efterfølgende har vi også bestilt et skilt til postkassen og husnumre. Og i fremtiden vil vi helt sikkert bestille mere fra dem.

Reply from Creativewood
Vi har købt komplet tema til vores to…
Vi har købt komplet tema til vores to drenges fødselsdag og det var super fede produkter samt fantastisk service.
Den ene ejer, Samanda, var super god at sparre med og vores drenge fik en fantastisk fødselsdag. Det er ikke sidste gang at vi køber fra dem af.
Super god service og flotte produkter
Vi valgte Creativewood til at lave vores bordkort til vores bryllup i august 2020, efter vi havde set dem til bryllupsmesse. Deres produkter er bare så fine! Vi havde dog et farvetema, så vi skrev til dem og hørte, om de havde noget, der kunne matche det og det havde de, selvom det ikke var på deres hjemmeside. Da bordkortene kom frem et par uger før brylluppet, var farven ikke helt identisk, men meget tæt på og vi var stadig meget tilfreds og flere gæster tog deres bordkort med hjem. Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har bestilt ALT til vores bryllup
Vi har bestilt ALT til vores bryllup - gennem CW. Invitationer, bordnavne og bord nr.
Det hele har været mere smukt - end vi havde forventet.
Vores invitationer har været det hele værd - og er blevet nævnt i bryllupstale ved vores bryllup.
Bordnavne & nr. havde vi valgt i acryl - og næste alle gæster enten bemærkede del eller spurgte til hvor og hvordan vi havde fået det lavet.
Det hele gav en meget smuk stemning og var med til at skabe de smukkeste bryllups borde
Super GOD service
Super GOD service, og meget hurtig svar og levering. Kan kun anbefale. Vil helt klart gøre brug af dem igen🤩🤩
Fantastisk service, fantastisk kvalitet og fantastisk flot!
Har nu fået både caketopper og bordkort som bare er så flotte.
Jeg kunne bestille bordkortene i god tid og vende tilbage med gæstelisten når jeg havde den og de har kun været super søde og hjælpsomme!
100% stedet jeg går til næste gang jeg skal have skilte eller lignende!
Det er en virkelig god service de yder
Det er en virkelig god service de yder. men kan virkelig fornemme de vil gøre alt for deres kunder er tilfredse.
Jeg kan også bare sige det er nogen virkelig smukke ting de har jeg er så vil med deres bordkort.
Super service og fantastiske produkter
Jeg bestilte 25 bordkort til vores bryllup. Det var hurtigt og en fantastisk service vi fik. De var hurtige til at svare på forespørgelser og hurtig levering. Da vi modtog varen var de helt som vi havde forestillet os og uden fejl. Her lige før brylluppet(juli) skiftede en af de unge gæster partner, så vi var nød til at bestille et nyt bordkort. Det var slet ikke et problem og igen hurtig levering og super flot produkt. Vi handler gerne hos Creativ wood igen og anbefaler det mega meget.
Fuldstændig fantastisk service!
Jeg har bestilt en hel masse til vores bryllup og jeg har kun ros! Jeg aflagde min bestilling i god tid og midt i en travl periode, og undervejs kom jeg, som træls kunde, på en masse ændringer - det hele blev taget med smileyer og fantastisk service! Idag har jeg fået mine ting og jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at bestille hos Creativewood! Det hele er præcis som jeg har bedt om og præcis som jeg har forestillet mig - hvad mere kan man bede om? Jeg kan kun anbefale at bestille jeres pynt og festlige skilte hos Creativewood! Nu glæder jeg mig bare til jeg kan få det hele sat op og brylluppet skal stå! :-D
Super fantastisk service
Super fantastisk service, der er klar til at hjælpe med både inspiration og gode råd! Fik bestilt et speciallavet skilt lidt sent i forhold til brugsdatoen, og alligevel formåede de både at komme med råd og vejledning, samt producere og levere i god tid.
Kan klart anbefales!
Creativewood fantastisk service
Creativewood er så fantastiske, søde og servicemindede. Jeg ringede til dem, da jeg ikke kunne finde den ønskede vare. Jeg blev guidet hele vejen igennem min bestilling af den meget imødekommende og hjælpsomme Samanda.
Så flotte produkter i en lækker…
Så flotte produkter i en lækker kvalitet. Ikke sidste gang jeg handler her.
Super god service og fantastiske…
Super god service og fantastiske produkter.
Hurtig svar på mail og alt er stort set muligt.
Ikke første gang vi har bestilt noget og absolut heller ikke sidste.
Vil til enhver til anbefale dem.
Fantastisk service
Jeg bestilte en caketopper hos Creativewood. De sendte billeder med forskellige eksempler på hvordan et design med vores navne kunne se ud.
Under bestillingen, havde jeg misforstået hvilket design jeg bad om. Creativewood var enormt hjælpsomme og sendte os det rigtige - tusind tak, vi er så glade.
Fantastisk service og produkter
Fantastisk service. Jeg elsker deres produkter. Sød og venlig personale. Jeg elsker at følge med på deres instagram profil. Jeg købte deres påskepakke. Fantastisk idé.
Bedste og hurtigste betjening jeg har…
Bedste og hurtigste betjening jeg har været sent ude til bestilling af navneskilte til barnedåb ringede torsdag og det blev en hast sag og de blev modtaget 4 dage senere vi er meget tilfredse
Mega god service
Jeg skrev til Creative Wood på Instagram fordi jeg kunne se at se kørte med %’er i vinterferien. Jeg skulle bruge 77 bordkort til et barnedåb. Men gæsterne til festen, havde først sidste tilmeldingsfrist ugen efter. Creative Wood gav mig lov til at bestille bordkort, til alle 77 gæster, med lovning på at de ville kreditere pengene, hvis nogle skulle melde fra.
Først får jeg et afbud, som jeg så mailer afsted til Creative Wood. Senere samme uge, melder afbudet så tilbage, at han godt kan komme alligevel. Jeg skynder mig at informere Creative Wood, som alligevel når at pakke den sidste tilmelding med i leveringen, så jeg slipper for at betale ekstra fragt.
Hav tålmodighed...
Tilbage i november købte jeg en del forskellige varer. Både "alm"- og julevarer. På de "alm" ting stod noteret op til 3 ugers levering, men på julevarer var der 5 hverdages levering.
Jeg valgte derfor den leveringsform der hed "jul" (og altså 5 hverdage), da jeg jo havde julevarer i min ordre.
Efter knap 2 uger kontakter jeg firmaet for at høre hvor mine varer bliver af. Jeg får at vide at der jo var op til tre ugers levering.
Jaaa, men julevarer var 5 dage, og da jeg havde alm. varer i min ordre var det altså tre uger?
Jeg havde jo netop valgt "julelevering" nu hvor jeg havde julevarer med i min kurv...
Jeg fik dog min bestilte julepynt et par dage før jul.... Man skal væbne sig med tålmodighed hvis man bestiller herfra!
Edit:
Jeg har intet imod leveringen på tre uger for mine andre varer (det var jo netop beskrevet). Det jeg synes er forkert er at man som kunde ikke informeres om at i det øjeblik der tilføjes "alm" varer til ordren, er det ikke længere muligt at få julevarerne indenfor 5 hverdage (trods det står der).
Vi valgte ikke specialfremstillet skilte, men standardvarer i både de alm. varer og julepynten. (Blot tilføjet fordi det måske ikke fremgik klart nok.)

Fantastisk service
Fantastisk service, og smukke produkter. Kommer helt sikkert til at bestille herfra igen.