Cotter Reviews 20

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vil til enhver tid anbefale Cotter 🤩 Opload på hjemmesiden er hurtigt og nemt, kundeservice er altid af den højeste kvalitet og de har et enormt udvalg af materialer og løsninger. Har været stamku... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig til grin oplevelse. Elendig service og yderst uprofessionelt. Et godt råd: Find dit nærmest Fablab og få gjort det 10x bedre og billigere.

Rated 1 out of 5 stars

De filer de vil have at man skal bruge er jo umulige at få, og det program de har på deres side virker heller ikke, dem bliver man hurtig træt af.

3.4

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i lidt over en uge forsøgt…

Jeg har i lidt over en uge forsøgt gentagne gange at kontakte virksomheden via både mail og telefon for at følge op på et projekt, jeg har indsendt med henblik på at modtage et tilbud. Desværre har jeg oplevet manglende opfølgning på mine henvendelser.
Jeg har været i kontakt med Mia flere gange. Ved første opkald oplyste hun, at jeg ville modtage et tilbud inden for 30 minutter, efter jeg gjorde det klart, at der var tale om en hastesag. Dette skete dog ikke. Situationen har gentaget sig flere gange i løbet af ugen, hvilket jeg finder utilfredsstillende.
Ved mit opkald i går oplevede jeg desværre heller ikke at blive taget seriøst. Jeg fik at vide, at hun lige skulle afslutte en opgave og derefter ville sende tilbuddet med det samme. Der er nu gået endnu en dag uden svar.
Samlet set lever oplevelsen ikke op til mine forventninger om professionel og struktureret kundeservice, og jeg har derfor valgt at opgive at afvente yderligere.

9 April 2026

Vil til enhver tid anbefale Cotter 🤩

Vil til enhver tid anbefale Cotter 🤩
Har været stamkunde nu i 2+ år, og jeg er altid tilfreds hos Cotter!

7 April 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice, der var meget behjælpelig i opstartsfasen, både hvad angik materialevalg samt nogle tekniske spørgsmål.

Det færdige resultat var som ønsket, og passede 100% efter mine tegninger.

Vender tilbage næste gang jeg skal have laserskåret noget

14 November 2024

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service!
Mia hjalp os med at finde og bestille materialer hjem, og når vi så ændrede mening, hjalp hun os bare igen. Mia hjalp også med at finde en løsning, så vi kunne lave en samlet fakturering af mange små ordrer, da det gjorde det nemmere for os. Altid hurtigt svar og kvaliteten på produkterne er præcis som den skal være.

25 November 2024

Ekstraordinær Kundeservice og…

Ekstraordinær Kundeservice og Hjertevarme Hos Cutter: En Oplevelse Ud Over Det Sædvanlige!

Wow, Cutter er virkelig en fantastisk virksomhed! 🌟 Jeg vil gerne give dem en stjernebedømmelse på 5 ud af 5, fordi de virkelig går langt for deres kunder! 😍☺️

Stine og Mie er helt utrolige! 🙌 De er ikke kun de sødeste og mest rare mennesker, men de har også en utrolig hukommelse og kundepleje færdigheder. De tog sig af os på den mest perfekte måde og leverede en enestående kundeservice. 💯 De var der for os i en virkelig svær situation og gjorde alt, hvad de kunne, for at løse vores problem. 🤝 Vi havde brug for nogle prints hurtigst muligt, og normalt ville det tage 3 hverdage, men Mie formåede at få det fikset på samme dag! Det er bare utroligt! SHE IS THE LASER QUEEEEEN💪🏾💪🏾💪🏾

Og lad os ikke glemme LASER CHAMP, Joe! 😎 Han er en sand mester og viste virkelig, hvad solidaritet betyder. Han arbejdede ekstra 1.5 time bare for at skære vores print ud. Det er virkelig at gå den ekstra mil! Og som om det ikke var nok, tilbød han mig endda en Pepsi Max og en Daim is! 🥤🍦Han har virkelig vundet vores hjerter med sin dedikation og venlighed.

Jeg kan ikke undlade at nævne den gode oplevelse, jeg og drengene fra butikken "Collectors Cage" har haft med Cutter gennem flere omgange. Deres service har været enestående hver gang, og det er grunden til, at vi også gav Mie en æske chokolade som en gestus af generøsitet. Hun har virkelig fortjent det for alt hendes hårde arbejde og engagement! 🍫💐

Cutter, I er virkelig en perle af en virksomhed, der sætter jeres kunder først, og jeres personale er simpelthen fantastisk! 🌟 Tak for alt det I gør! Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med jer! 🚀🤗

15 August 2023

Godt produkt!

Super service! Ikke et dårligt ord at sætte på det leverede produkt eller deres kunde support. kommer jeg klar helt sikkert til at benytte igen!

11 August 2021

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Første gang jeg fik skåret noget ud via hjemmesiden, og jeg blev endda kontaktet af en sød medarbejder, der vejledte mig omkring alternative materialer, der kunne fungere bedre med mit design.

9 June 2021

Topklasse kundeservice

Utroligt hjælpsom kundeservice!
Jeg havde fornøjelse af hjælp fra Anne Sofie som var super sød!
Meget venlig, tålmodig og ufatteligt hurtigt svar.
Stor anbefaling herfra!

22 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Hjemmeside var ved at blive ændret hvilket umuliggøre at bestille derfra. Men deres kundeservice (Anne) hjælp og sammen fik vi lavet en ordre. Alt kommunikation forgik via mail og telefon. Ordre kom og var helt efter mål osv. Rigtigt fin oplevelse. Jeg vil anbefalde Cotter.dk

18 January 2021
Rated 2 out of 5 stars

Blændet oplevelses

Ikke den bedste kvalitet ved de små dele.
Rådgivningen var misvisende, således at det endte med utilfredsstillende kvalitet til dyrere pris.
Levering, upload mv. ellers fint.

4 December 2020

Fantastisk kundeservice!

Har købt fra cotter to gange. Første gang var der ingen problemer og den blev leveret hurtigt i januar 2020. Den anden gang var der et stort rundt hak på bagsiden af træet på min bestilling. Jeg panikkede da jeg skulle bruge produktet til min eksamen en uge senere. 😭😅 Da jeg sendte et billede til kundeservice og beskrev problemet fik jeg svar efter 15 min. Cotter erkendte med det samme, at det var slet ikke okay. De fik sendt en ny ordre til produktion OG sendt ordren med GLS den samme dag jeg skrev. Rigtig god kundeservice. 👌

14 June 2020

Kan klart anbefales

Efter at have læst andre anmeldelser var jeg en smule skeptisk, da jeg bestilte nogle dele, jeg skulle bruge til en prototype.
Jeg fik lavet en A2 plade med diverse mekaniske dele skåret i 10mm hvid akryl.
Jeg havde den udskårne plade i hånden 4 hverdage efter bestilling. Resultatet levede fuldt ud op til forventningen og prisen var også fornuftig.
Den eneste anke jeg har, er at jeg havde en del bøvl med at generere en fil i et passende format, som cotter.dk kunne fortolke. Med nogle krumspring fik jeg dog genereret en .pdf fra FreeCAD, som fungerede.

13 January 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vanvittig service og produkt!!!

Jeg har i dag modtaget min ordre fra Cotter. Vi er alle på kontoret fuldstændig overvældet over hvor sejt det er blevet. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os så godt et resultat.
Endvidere er prisen latterlig lav, så det er ikke sidste gang jeg benytter Cotter.
Sidst men ikke mindst, så modtog jeg en mail om, at ordren var afhentet kl. 11.11. Kl. 11.56 blev den leveret. Stik den PostDanmark!

Jeg ville give mange flere stjerner hvis jeg kunne, men de må "nøjes" med 5.

Tak for handlen, Cotter! Jeg er fan.

12 December 2016
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk, perfekt og hurtig levering.

Jeg må sige at jeg er yderst tilfreds med produktet, som er perfekt udført efter min tegning.

Hjemmesiden er utrolig let at bruge og giver dig en pris med det samme.

Alt i alt en super oplevelse.

I har hermed fået en kunde som glæder sig til at få flere ideer og sende dem til jer :-)

29 October 2016
Rated 5 out of 5 stars

Suveræn hjemmeside, service og produkt

Som tilbagevendende kunde hos Cotter.dk kan jeg absolut anbefale stedet! En meget overskuelig hjemmeside, med god vejledning og inspiration, leder dig nemt og hurtigt igennem bestillingen og så kører maskinen ellers! Jeg har hver gang modtaget min ordrer med lynets hast - senest var min skæring færdig, kun et par timer efter jeg uploadede min ordre på hjemmesiden. Og resultatet har hver gang været helt efter bogen! Søde medarbejdere med forståelse for deadlines bidrager i aller højeste grad til den gode atmosfære!

10 March 2015

Nemt og billigt

Jeg fik laserskåret et design i lækkert finerét krydsfinér (træ). Efter at jeg uploadede mit design var jeg positivt overrasket over den billige pris som systemet automatisk foreslog mig alt efter valg af materiale. Efter så at have uploadet designet modtog jeg kort efter et opkald fra Cotters kundesupport, som fortalte om optimering af mit design for at gøre det endnu billigere. Efter at designet var blevet produceret inden for to dage modtog jeg emnet på tredjedagen. Alt i alt var købet af mit laserskårede emne en fornøjelse og det er klart ikke sidste gang at jeg køber herfra.

27 January 2015

Take a closer look