Det tog ett tag att få hem produkterna, men förhoppningsvis var det värt att vänta på. Produkterna är mestadels av naturligt ursprung och super-fräscha. De är alldeles för dyra, så det ska bli i... See more
See what reviewers are saying
Jag fick först bara halva min beställning och kontaktade kundtjänst men fick inget svar. Mailade igen och hade då fått felaktig mailadress för att rapportera problem. Anledning till varför hela le... See more
Company replied
Har tagit Living Nutrition Your Flora Gold Spice vid förstoppning i 14 dagar. Märker att avföringen inte är lika hård som tidigare. Mycket nöjd än så länge då jag haft en besvärlig tarm i många år.
Company replied
Det är en speciell produktion som jag tycker att miljön kvinnor är väldigt nöjd över alla Cosmetic Treasures är ju den bästa som finns på marknaden!
Company details
Written by the company
Cosmetic Treasures är en exklusiv distributör av probiotiska deodoranter från Lavilin, naturliga tandkrämer med hydroxyapatit från Splat och Biomed, prisvärda organiska produkter för hår och kropp från Ecolatiér. Dessutom erbjuder vi ekologiska fermenterade kosttillskott och symbiotika från Living Nutrition. Vi väljer noggrant våra produkter och tillverkaren att samarbeta med. Vi prioriterar kvalité, kundnöjdhet, innovation och hållbarhet. Vi testar alltid nya produkter själva och lyssnar på våra kunder och deras behov. Produkterna är äkta och kommer direkt från tillverkaren. Samtliga produkter är icke testade på djur. Många av våra produkter är dessutom veganvänliga. Bakom Cosmetic Treasures ligger ett stort personligt engagemang och genuint intresse för naturliga produkter för hälsa och skönhet. Vår företagsfilosofi är att ge lite mer än bara naturkosmetik. Gedigen kunskap inom naturlig hälsa i kombination med passion för nya spännande och effektiva produkter gör att vi kan erbjuda unika kvalitetsprodukter för hälsa och skönhet som tillför något nytt i sin kategori. Vi uppskattar kundernas tid och positiva känslor. Vi ser varje kund som en unik person därför vill vi på Cosmetic Treasures alltid göra det bästa för att du ska känna dig fullständigt nöjd. Välkommen!
Contact info
Johannesfredsvägen 15, 168 69, Bromma, Sweden
- +46722525635
- info@cosmetictreasures.se
- cosmetictreasures.se
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fick ett samtal om att de tabletterna…
Fick ett samtal om att de tabletterna jag köpt inte fanns i lager för tillfället. Fick istället andra, och de skickade med lite andra saker som tandkräm och andra tabletter för mig att prova som tack för besväret. Hög kundservicegrad.

Reply from Cosmetic Treasures
Jag fick först bara halva min beställning och…
Anledning till varför hela leveransen inte kom fram går ej att hitta, hela ska vara skickad, men företaget levererade ändå det som saknades vid leverans. Med rätt mail var det snabb och bra support. Väldigt bra bemötande som gör att jag gärna beställer igen.

Bra produkter
Bra produkter! Har massa favoriter bland tandkrämen och min favorit deo Lavilin. + Snabb leverans

Leveransen var snabb
Leveransen var snabb. Produkten har tyvärr gett mig nya problem med magen.

Living Nutrition Your Flora Gold Spice vid förstoppning

Reply from Cosmetic Treasures
Bra produkter och en trevlig och aktiv…
Bra produkter och en trevlig och aktiv kundtjänst.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.