Jeg skrev til dem ang. manglende levering. Varen har jeg aldrig fået men de har trukket pengene. Så jeg kan ikke give en positiv oplevelse over nået jeg aldrig har fået. Men jeg handler der aldrig me... See more
Company replied
Company replied
Mega godt produkt! For ikke så længe siden købte jeg deres taljetoner og en tanktop! Jeg er meget glad for de resultater, som jeg ser nu med mine produkter! Levering var inden for deres lovede tid,... See more
Men jeg handler der aldrig mere

Reply from Copenhagen Shape
Fantastisk service. Nu venter jeg blot på der jeg bestilte. Men fin retur mail at ordre er modtaget
Mega godt produkt!
Levering var inden for deres lovede tid, og da jeg havde et enkelt spørgsmål til kundeservice, var de søde, imødekommende og hurtige til at hjælpe mig! Klar anbefaling herfra og mega glad!
Har ikke sendt varen til mig nu de siger de har ikke på lager går og venter på der kommer som de skriver tre til syv hverdage lad vær nu skal jeg vente en par uger for at få min far er lidt utilfreds med får vi se om jeg får hele taget min varer

Reply from Copenhagen Shape
Købte nogle shorts gennem denne virksomhed, WOW en forskel jeg kan mærke på både min træning og på min krop. Kan virkelig anbefale disse shorts 😍😍😍
Jeg kan tydeligt se forskel på min mave efter jeg har brugt min talje-toner i nogle uger nu. Så tilfreds og min motivation til at træne er blevet så meget bedre. 5 stjerner herfra
Jeg købte en taljetoner og kan tydeligt mærke en forskel på min træning! Super tilfreds!
Jeg havde problemer med at anvende rabatkode og skrev derfor til deres kundeservice. De guidede mig tydeligt igennem og jeg fik bestilt mine shorts! Glæder mig til at modtage dem.
Jeg kan tydeligt mærke forskel på min træning og se resultater efter bare få gange! Jeg har købt tanktoppen og den lever op til beskrivelsen, super tilfreds.
Yderst tilfreds med min tanktop, det er virkelig et behageligt produkt og passer perfekt! Selve leveringen kom lige som aftalt, hvilket var prikken over i’et, da selve købsprocessen var super nem og lige til - alt i alt yderst tilfreds!
Copehagen shape har fået min motivation tilbage, så jeg igen er fuldt fokuseret på at når mine mål. Jeg havde mistet motivationen for træning da jeg ikke kunne se eller mærke forskel, så jeg prøvede deres "Talje-toner pro"som et skud på at få motivationen tilbage - og det lykkedes!! Jeg kan både se og mærke kæmpe forskel, så nu har jeg fået glæde tilbage ved at træne igen
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Tøjet har en virkelig god pasform og jeg kan virkelig mærke at materialet gør en forskel når jeg træner!
Kan kun anbefale dette produkt til andre!
Kundeservicen helt i top. Jeg skrev til dem, da jeg var lidt i tvivl om min størrelse selvom der er størrelsesguide. De var hurtige til at svare og hjalp super meget! Glæder mig til at modtage mine shorts.
Det et super fedt produkt, som jeg virkelig synes virker som det skal. Siden jeg har modtaget produktet har jeg benyttet det til alle mine træninger, og har virkelig kunne mærke en markant forskel.
Kan klart anbefales
Jeg købte deres Sweat Shorts Pro til kvinder med lidt skepsis, men jeg blev positivt overrasket.
Pasformen og kvaliteten er virkelig god. Kan varmt anbefales!
Intet mindre end perfekt!
Jeg købte deres tanktop men jeg var en smule skeptisk i forhold til den beskrivelse som de har givet den!
Men jeg må ligge mig fladt ned!
Den har overgået alle min forventninger og det er helt sikkert IKKE det sidste stykke tøj jeg har købt fra dem!
5 kæmpe stjerner herfra!
Hurtig levering, god kundeservice og nogle fantastiske produkter! 5 stjerner herfra
Jeg bestilte Sweat Tanktop Pro og jeg er så positivt overrasket over den. Den er behagelig, pæn og fungere præcis som beskrevet. Anbefaler helt klart deres produkter!