Company details

1. Heating Equipment Supplier

Written by the company

CoolHed tilbyder luft til luft varmepumper monteret med faglig stolthed, og med tid til at lytte til dine ønsker. Vi sælger, monterer og serviserer varmepumper fra Panasonic, Fujitsu, Mitsubishi og Gree. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på dit klimaanlæg.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik monteret en varmepumpe af Simon…

Vi fik monteret en varmepumpe af Simon for knap 5 år siden og alt har kørt upåklageligt lige siden , indtil den 21 februar iår. Kontaktede Simon mandag den 23 februar og i dag den 24 februar var han forbi og fikse den. Det kalder jeg sgu god super hurtig service. Så kan kun anbefale Colchester på det varmeste.

René

24 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

God og positiv oplevelse med køb og installation

God og positiv oplevelse fra første kontakt/ mail til ny varmepumpe var installeret…
Ekstraordinær fin service med hurtig opfølgning og godt arbejde i dagene mellem jul og nytår- julefrokosten blev reddet….
Herudover er montør/ installatør Simon en utrolig behagelig person, som giver sig tid til instruktion og vejledning undervejs.

27 December 2024

Kundeminded og kvalitetsbevidst

Jeg lærte CoolHed at kende igennem en bekendt som også brugte Simon;

Venlig og nem at snakke med. Kommer med konstruktiv input og nyttige forslag til hvilken varmepumpe man skal have, og hvordan den skal placeres, uden bare at anbefale den dyreste på markedet.

Fra kontakt til Simon og til udførelse af arbejdet, blev alt udført inden for en uge.

Og endda med ret så fornuftige priser!

Kan absolut anbefales 👍

8 February 2023

En positiv oplevelse

En positiv oplevelse.
Prisen på varmepumpe + installation var helt fin og arbejdet blev udført med en meget professionel tilgang. Nydelig og pænt lavet og svarede venligt på alle mine spørgsmål. Og ikke mindst kom til det aftalte tidspunkt.

Absolut 5 stjerner og en klar anbefaling herfra.

7 May 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look