Computerbatterier.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt og betalt et batteri til min Mac for 3 uger siden, og har endnu hverken modtaget noget eller hørt noget fra dem, bortset fra ordrebekræftelsen der kom lige da jeg havde bestilt. De... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et batteri på deres hjemmeside. På hjemmesiden står der leverinstid: 2-3 dage. Efter den første uges venten ringede jeg på numret på hjemmesiden. Der er billeder af de support personer d... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Firmaet og dets service er rigtig god, det kan der ikke herske tvivl om :-) Har handlet her før, også med en glimrende service, så klare anbefalinger. Men selve købsforløbet, her kortbetalings... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forkert og 2 defekte batterier.

Fik tilsendt et defekt 4400mAh batteri i stedet for det 1800mAh jeg havde bestilt. Batteriet jeg modtog ville ikke lade, og var i klar ringere kvalitet end det batteri, den bærbare var født med. Efter en lang række emails og besvær, fik jeg dem omsider til at sende et erstatningsbatteri. De insisterede først på, at jeg havde bestilt det større batteri, hvilket jeg kunne modbevise. Derefter insisterede de på at jeg nemt kunne returnere batteriet portofrit til dem, hvilket kostede en tur til posthuset for at finde ud af ikke passer (i hvert fald ikke fra DK)...
Any way.. Det viste sig at erstatningsbatteriet også var defekt... Da jeg begyndte at oplade batteriet, var der en kraftig lugt at syre... Nu gider jeg ikke at bruge mere tid på det. De er hurtige til at svare, når man skriver, men det er også det eneste positive, jeg kan sige om forløbet... Kan ikke anbefales.

28 September 2017

Fremragende service

Fik bestilt et forkert batteri. Med smil og forståelse fandt de det rigtige batteri frem og sendte det til mig uden ekstra omkostninger. har købt to gange. Jeg køber kun computer batterier og opladere her.

TAK!

21 September 2015
Rated 3 out of 5 stars

Fin service, men dårlig kortbetalingsløsning

Firmaet og dets service er rigtig god, det kan der ikke herske tvivl om :-)
Har handlet her før, også med en glimrende service, så klare anbefalinger.

Men selve købsforløbet, her kortbetalingsdelen, kan klart forbedres. Man anvender Paypal til at håndtere korttransaktionen, og det er både langsomt og irriterende og ustabil. Hvorfor blande amerikanere ind i min kortbetaling ?
Ingen mulighed for at betale med Dankort.....hey vi taler om en dansk hjemmeside ! Heller ikke MobilePay.

23 July 2015

Flot behandling.

Købte et batteri til min bærbar, som havde en fejl. Sendte en mail desangående, hvor på et nyt omgående blev leveret til mig.
Meget fin service.

6 October 2014

Rigtig god kundeservice!

Efter jeg havde fået batteriet, gik der ikke så længe før en af cellerne kollapsede som desværre var en fejl på batteriet. Efter 2 emails, fik jeg tilsendt et nyt!

Fremragende kundeservice! Hurtig og effekt, svar tilbage samme dag!

16 September 2014

Fusker firma

De tager ikke telefonen, svarer ikke mails og adressen Korskildelund 16.... ja, hvor ligger det, vejen ender med nr. 6

16 September 2014

Fremragende Kundeservice!

For nyligt, bestilte jeg batterier til to forskellige bærbare computere. Det ene virkede perfekt, det andet havde en fabrikationsfejl. Jeg forklarede problemet via e-mail til deres kundeservice: (info@accessoryline.se) , og blev begejstret over den høflig, effektive og professionel behandling jeg modtog. Jeg har siden fået et erstatningsbatteri, uden at det kostede mig noget, og det virker upåklageligt.
Jeg kan kun rose dette firma for den fantastiske kundeservice og udmærkede produkter i forhold til de billige priser. Varme anbefalinger herfra!

21 July 2014

Gode billige battterier

Nu har jeg for 3. gang købt batterier ved computerbatterier.dk og er for 3. gang fuldkommen tilfreds.

Har købt til en Dell, en Lenovo og en ASUS. Hver gang er batterierne bestykket med gode Sanyo elementer der er mindst lige så gode som originalerne, men til en lavere pris.

Rated 4 out of 5 stars

Effektiv kundeservice!

Jeg bestilte et nyt batteri, der kom forholdsvist hurtigt. Dog virkede det ikke og gik fra 50-7% strøm på få minutter. Jeg skrev og forklarede problemet, og var egentlig ret bitter, men medarbejderen forklarede, at der måtte være en defekt i mit nye batteri, hvorfor hun sendte et nyt kvit og frit - og det virker upåklageligt. Så super service og produkt (anden gang).

Helt OK

Fulstændig problemfri levering, helt som aftalt. Iøvrigt et godt og billigt batteri.

Rated 1 out of 5 stars

Det er simpelthen for dårligt

Jeg skulle bestille et batteri til min Macbook Pro, og efter at have søgt længe og været lidt i tvivl om det batteri jeg havde kigget på nu var det rigtige, så valgte jeg at ringe til dem. Jeg oplyser mine specifikationer og forklarer hvilket batteri jeg har kigget på. Damen i røret godkender og siger, at det batteri kan jeg sagtens bruge.

Der går et par dage, posten kommer, og nu skal der pakkes ud. ØV. Batteriet passer overhovedet ikke til min model. Jeg skriver en mail for at høre hvordan jeg skal returnere batteriet. Jeg for en mail på google-translate dank, som overhovedet ingen mening giver. En anden medarbejder skriver, at jeg bare skal returnere pakken også får jeg mine penge igen. Jeg har ventet over en uge nu og har stadigvæk ikke fået penge ind på min konto. Jeg kan ikke komme igennem på deres telefon og nu svarer de ikke på mine mails. Jeg ved ikke om jeg nogensinde ser mine penge igen. Kære computerbatterier.dk, tak for en rigtig rigtig ringe service og vil i så være så flinke, at betale mig mine penge tilbage. Det kan sgu ikke være rigtigt at i vælger at drive en forretning på sådan en måde. ØV!

16 April 2014
Rated 1 out of 5 stars

IKKE DET PRODUKT JEG BESTILTE, ET RINGERE PRODUKT MODTAGET!

Jeg har i dag modtaget et batteri til min Mac Pro, det skulle være et 73Wh, i stedet for dette batteri fik jeg et 63,5Wh, som var billigere på andre hjemmesider, det er jo desværre nemt nok at tjene penge hvis man skriver et på hjemmesiden og giver et ringere og billigere produkt, bare fordi man kan. Nu afventer jeg svar på mit problem og jeg skal nok vende tilbage når de har svaret med en opdatering på hvad de vil gøre ved det.

8 March 2014
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning og gode priser

Fik problemer med mit originale pc-batteri til min Dell Studio XPS, der er 3½ år gammel. Pludselig døde batteriet, men heldigvis havde jeg et reservebatteri. Jeg sendte en mail til Computerbatterier og fik at vide, at et batteri sagtens pludseligt kan stå af. Fandt det nye batteri via det gamle batteris reservedelsnummer. Er meget tilfreds med prisen.
Hilsen Erik Leth

26 February 2014
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service

Jeg ordrede et ASUS laptopbatteri en sen tirsdag aften og modtog varen fredag. Jeg havde nok forventet en e-mail, om at varen blev afsendt, men da jeg skrev til supporten og spurgte til det, svarede de lynhurtigt tilbage, at varen skam var afsendt.
Det kom så også til at holde stik, så jeg er en meget tilfreds kunde.

10 February 2014
Rated 1 out of 5 stars

Er det et svindel firma ???

De tager heller ikke telefonen når man ringer, og der er heller ingen svarer man kan lægge besked på???
Det må næsten være svindel ???

20 January 2014

God betjening.

Jeg kan kan anbefale at handle med Computerbatterier. Dk Jeg fik en hurtig levering, og da det viste sig, at der var en fabriksfejl på batteriet til min pc, som gjorde at det ikke kunne sættes i, fik jeg hurtig leveret et nyt.
1000 Tak for god service og god behandling.
Vibeke Selling

19 January 2014