Comics-Kloosterman Reviews 17

4.6

Company details

1. Comic Book Store

Written by the company

Wij zijn een webshop die voornamelijk Amerikaanse comics aanbieden en supplies. Dit doen wij met plezier om iedereen zo blij mogelijk te maken met het eindresultaat wat u mogelijk ontvangt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader voor de liefhebber

Leuk en afwisselend aanbod, goede prijzen, snelle afhandeling en vriendelijk persoonlijk contact! Zowel via Facebook claimsales als de site. Aanrader voor elke liefhebber van comics.

22 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het goed bevalt. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst en tot een volgende keer.

Altijd goede service

Altijd goede service, fijne communicatie en toffe comics!

13 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat onze manier bevalt. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Uitstekend

Goed, snel en nooit tegenvallend

12 October 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst en tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Altijd goed verpakt. Kwaliteit van de comics is ook erg goed.

5 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review, We doen onze uiterste best. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Steengoed

Steengoede, eigenlijk overdreven, goede verzend verpakking. Comics komen snel op de plek en altijd super vriendelijke gastheer! Zeer wisselend assortiment ook nog.

24 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review. Fijn dat ons aanbod bevalt, we zullen ons best doen dit te blijven uitbreiden.

Altijd top contact!

Altijd top contact met Dave én supergoed verpakt of je nu 1 of 100 comics tegelijk besteld.

1 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor de review. En tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

“Vlekkeloze verzending, uitmuntende kwaliteit”

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij deze webshop! De bestellingen komen altijd snel en goed verpakt aan, en de comics die ik ontvang zijn telkens van uitstekende kwaliteit. De service voelt persoonlijk en betrouwbaar, waardoor ik met een gerust hart blijf bestellen. Zeker een aanrader voor iedereen die van strips houdt!

24 December 2025

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor deze review. En fijn dat we vaker de collectie mogen aanvullen.

Heel goede service

Snelle levering. Eén comic helaas niet op voorraad, maar prima opgelost door dit snel te communiceren en geld terug te storten. Order gewoon door laten gaan en hierbij 3 extra gratis comics gekregen. Ik zeg top!!

10 December 2024

Reply from Comics-Kloosterman

Bedankt voor uw review en reactie. Wij zijn blij dat u tevreden bent en wensen u alvast fijne feestdagen en een goed uiteinde.

Echt een top winkel

Echt een top winkel! Ik had laatst een aantal comics van transformers besteld. Ze waren gelijk de volgende dag verzonden en ik had het snel binnen. Ook was het netjes verpakt. Echt super!

16 April 2024

Reply from Comics-Kloosterman

Esmee, Bedankt voor de review. Het is altijd fijn om te horen of lezen, dat alles naar wens is gegaan. Veel plezier met de aanvulling.

Geweldig comic winkel

Geweldig comic winkel! Goede service, snelle levering en veel keuze. De comics worden met liefde verpakt, je hoeft je geen zorgen te maken over schade. Echt een top winkel!

9 January 2024

Perfecte Service

Ik bestel nu al enige tijd bij Comics- Kloosterman en elke bestelling wordt perfect afgehandeld. Naast het ruime aanbod en de snelle verzending denkt Dave altijd met je mee als je naar iets opzoek bent. Erg fijne service en ik zou Comics- Kloosterman dan ook bij iedereen willen aanraden.

14 July 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look