Coach Haugerud
See what reviewers are saying
Man får virkelig pengene verdt! Coachen svarer alltid og kommer med gode svar på spørsmålene dine 😊 Bra treningsplan og mye fokus på teknikk og utførelse 🙌 Fokuset er på livsforandring, ikke diett �... See more
Company details
Written by the company
Din vektnedgangs og muskelbygging coach!
Contact info
Schultz' gate 9, 0365, Oslo, Norway
- info@coachhaugerud.com
- coachhaugerud.com
God coach!
Synes det er veldig god oppfølging og at han tilpasser seg til hver enkelt! Flink med å sjekke inn og hjelpe med å riktig teknikk på øvelser. Han er flink til å motivere men også og pushe deg når du trenger et ekstra dytt. Han dømmer ikke om du feiler, han tilpasser seg og hjelper deg med å komme igang igjen😊
En svært dyktig coach
En svært dyktig coach med solid kunnskap om både trening og kosthold. Oppfølgingen er målrettet, motiverende og tilpasset mine behov. Anbefales på det sterkeste!
Veldig god treningscoach
Veldig god treningscoach! Motiverer alltid, og prøver sitt beste for å hjelpe. Har gode matoppskrifter i matplanene hans, og gir gode tilbakemeldinger. En skikkelig god støttespiller, og er veldig forståelsesfull. Gir heller aldri opp, og ønsker deg kun det beste!
Æ vil anbefale alle som vurdera å få sæ…
Æ vil anbefale alle som vurdera å få sæ en coach tel å gjøre det, før min del tok det et år før æ bestemte mæ og æ fant ut at coach Haugerud va den coachen æ ville ha, æ har en perfekt tilpasset matplan og treningsplan og vil gi god kred tel han coach Haugerud før ha gir gode tilbakemeldinger og æ har ca daglig samtale med han om tin æ e usikker på og æ får gode svar tilbake. Beste avgjørelse æ har gjort er å velge coach Haugerud som coach🤩
Veldig god veiledning fra Kristian!
Veldig god veiledning fra Kristian!
Jeg har trent noen år og trengte et bedre program og bedre teknikk.
Alltid positiv, svarer raskt og kan enormt mye om alt fra øvelser, kosthold, type program, hva noen glass vin i helga gjør med kroppen og ikke minst søvn og hvile.
Veldig lærerikt og motiverende!
Anbefales
Valget er lett, velg Kristian
Kristian er en fyr som bryr seg og setter dine mål høyt. Han tar kontakt ofte og med video, noe som gjør det mye mer personlig. Du når garantert dine mål med Kristian sin hjelp. Ekspertise på topp!
Pengene verdt
Man får virkelig pengene verdt! Coachen svarer alltid og kommer med gode svar på spørsmålene dine 😊 Bra treningsplan og mye fokus på teknikk og utførelse 🙌 Fokuset er på livsforandring, ikke diett 😊 Første gang jeg har gått ned så mange kg er med hjelp fra Coach Haugerud 💪🏃♀️
Kan varmt anbefales!
Kristian er 10/10! Vanvittig kunnskapsrik, svarer raskt, tilpasser dine ønsker og behov, finner løsninger og han er en ekstremt god støttespiller. Han er varm og empatisk, samtidig som han er realistisk og hjelper deg å snu uheldige tankemønstre. Han har vist gang på gang at han oppriktig ønsker at jeg skal prestere bra og å nå målene mine☺️
Kristian har hulpet meg til å få en bedre livsstil, mer energi og å tro på meg selv. Kan varmt anbefale Kristian som coach til absolutt alle!
Tidenes beste coach for varig livstilsendring!
Kristian som coach har vore ein heilt vanvittig bra opplevelse! Sida start har eg i skrivande stund tatt av heile 17 kg, og fått en mykje meir tilfredsstillande kvardag.
Energien og humøret er bedre enn nokon gang, og kroppen både ser og fungerer bedre.
Kristian søm coach tar deg og dine mål seriøst, og backer deg kvart einaste steg av vegen, samtidig som han gir vanvittig bra feedback og lyser av tolmodigheit.
Om man vurderer coaching, so er det her garantert noke som er verdt det, og eg meiner sjølv at min livstildendring sammen med Kristian har vore eit av dei beste grepa eg har tatt for å få kontroll på eige liv!!
Kristian er en utrolig dyktig coach med…
Kristian er en utrolig dyktig coach med mye god kunnskap! Han er en coach som tilpasser kundens livsstil, ønsker og preferanser! Kristian er tilgjengelig hele tiden, og har veldig stor forståelse og omtanke for kundene sine! Jeg vil virkelig anbefale Kristian på det sterkeste!
Coach Haugerud er så flink med tydelige…
Coach Haugerud er så flink med tydelige tilbakemeldinger og til å følge opp tett med treningen. Om noe er uklart så forklarer han nøye va jeg skal gjøre, sånn at jeg ikke misforstår. Han ser igjennom teknikken så jeg kan gjør den best mulig, å jeg kjenner at kroppen og hverdagen begynner å funke igjen. Matplanen tilpasser han etter hva jeg liker å vi kan justere den om jeg ønsker. Veldig proffosjonell coatch!
Coach Haugerud anbefales
Coach Haugerud gjør det enkelt for kunden både med mat og treningsplan som er tilpasset deg selv. Han motiverer og gir gode tilbakemeldinger! Om det er noen endringer du ønsker i mat- eller treningsplanen tilpasser han dette også.
Anbefales!
Oppfølgingen er veldig god!
Oppfølgingen er veldig god! Man får mye ut av videoene som han sender meg personlig. Støttende🤩
Har hatt en veldig bra opplevelse med…
Har hatt en veldig bra opplevelse med Kristian, er super fornøyd å ha han som coach. Han kommer med positive tilbakemeldinger, og er veldig fornøyd med planen han har laget til meg. Med han som coach så klarer jeg å nå målene mine. Så jeg er kjempe fornøyd med å ha han som coach
Synes dette opplegget er fantastisk.
Synes dette opplegget er fantastisk.
Haugerudngår virkelig inn for at du skal bli ditt beste jeg, har akkurat startet men har god tru på at å få Haugerud som coach va et riktig valg
Super trivelig og koselig kar med mye…
Super trivelig og koselig kar med mye kunnskap om trening og kosthold. Han brenner virkelig for jobben sin. Absolutt å anbefale på det sterkeste🤩💪🏻jeg er stolt av jobben han gjør og at han er min coach.
Han lytter nøye etter hva dine behov er og hva du ønsker.
Tilgjengelig,snill,motiverende coach
Tilgjengelig,snill,motiverende coach!
Litt av en reise jeg og han har vært på. Han har fått meg på rett spor igjen til det som var målet mitt. Han har lært meg utrolig mye om mat og trening. Hva kroppen min trenger å hvordan det skal tilberedes. Trodde ikke med mine egne øyner da jeg så matplanen for første gang. Tenk at det skulle være så lett å ha en sunnlivstil🙌🏽
Til treningen. Wow er det eneste jeg har å si. Kroppen min har gått fra å være godt trent til ekstremt godt trent å markert. Takket være Kristian. Hadde det ikke vært for han så tror jeg ikke at jeg ville vært der jeg er i dag.
Anbefales ALLE å bruke han som coach! Appen,maten,oppfølgningen og treningsplanen er suverent👌🏾
Hvor flink Kristian er som coach
Kristian er en utrolig dyktig coach, som jeg vil anbefale til alle jeg skjenner, flink til og snakke med kundene sine og lage det perfekte programmet til en og en vær etter hva man skulle ønske og oppnå i treningen sin. Han er også rask med og svare hvis det skal være noe man lurer på og er der i appen hvis det skal være noe.
Top coach
Velge Kristian 10/10 ganger. Fleksibel, seriøs og motiverende! Meget god investering og angrer ikke et sekund! Top coach.
Fantastisk coaching
Fantastisk coaching, motiverende å gode tilbakemeldinger
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.