Cleanbox Reviews 61

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

De brugte 20 minutter ud af de 50 man har betalt for at gøre bilen rent. Samt så er der selv om det var “håndvask” kommet små ridser i lakken som havde man taget den i vaskehal. Billigt ja men ikke go... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt cleanbox to gange og har været ovenud tilfreds begge gange. Valgte guldpakken med tilvalg og bilen står renere end da jeg købte den hos forhandleren. Gratis hente og bringe service som også... See more

Written by the company

Hos Cleanbox.dk håndvasker vi din bil - Så det føles som at køre i en helt ny bil.

1.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

De brugte 20 minutter ud af de 50 man…

De brugte 20 minutter ud af de 50 man har betalt for at gøre bilen rent. Samt så er der selv om det var “håndvask” kommet små ridser i lakken som havde man taget den i vaskehal. Billigt ja men ikke godt.

5 March 2026
Cleanbox logo

Reply from Cleanbox

Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Hos os er kvalitet og gennemsigtighed en vigtig del af arbejdet.

Den oplyste tid er vejledende og afhænger af bilens stand ved indlevering. I mange tilfælde kan en opgave udføres hurtigere, uden at det går ud over kvaliteten – vores fokus er altid resultatet, ikke tidsforbruget i sig selv.

Vi anvender udelukkende skånsom håndvask med professionelle produkter. I forbindelse med denne opgave blev bilen desuden dokumenteret undervejs, hvor den fremstår uden de nævnte skader. Det er også værd at bemærke, at eksisterende små vaskeridser i lakken ofte først bliver synlige, når bilen er rengjort.

Vi står derfor ved kvaliteten af det udførte arbejde.

Vi tager dog altid henvendelser seriøst, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Elendigt arbejde og service

Bemærkning til svaret fra Cleanbox, 27. april:
Jeg har ikke krævet penge for at slette min anmeldelse. Den 14. april kl. 22:08 modtager jeg en mail fra Cleanbox, hvor de skriver, at de vil overføre 300 kr. til mig og at jeg må få resten af pengene fra min veninde, som de har tilbagebetalt for meget til, samt at jeg skal slette min anmeldelse, fordi de mener, den er falsk, før de vil overføre de 300 kr. til mig.
Da jeg svarer tilbage, at de jo har lovet at refundere en ny diamantvask til en værdi af 699 kr., vil jeg ikke slette min anmeldelse for 300 kr. og at jeg i øvrigt ikke kender til sagen med min veninde og ikke kan se, hvad den har med mig at gøre. Det er ikke min fejl, at de har betalt for meget tilbage til hende.
De skriver så tilbage, at deres tilbud er 300 kr. og at jeg sletter min anmeldelse.

Den eneste grund til, at de mener min anmeldelse er falsk er, at jeg ikke har haft mulighed for at komme forbi med bilen. Den 3. april sendte jeg dem dog billeder af min temmelig fedtede forrude, for at få dem i tale igen, efter de havde undladt at besvare min mail i nogle dage, hvor de ellers i starten som nævnt længere nede, svarede både hurtigt og sent om aftenen. De bad ikke om yderligere dokumentation, så jeg gik ud fra, at det var nok. Især fordi de bekræfter at ville overføre 300 kr. til mig i mail samme aften - dog med besked om, at jeg skal få 300 kr. af min veninde, som de har overført for meget til. Jeg gør dem klart, at jeg ikke har noget at gøre med deres mellemværende med min veninde, og beder dem refundere det fulde beløb 699 kr., jeg har betalt for diamantvasken, som de har lovet. Det gør de ikke. De besvarer slet ikke mine mails igen, før jeg laver min oprindelige anmeldelse af dem d. 14. april. Der skriver de i d. 14. april kl. 18:28 at de skal se bilen, før de kan refundere noget.
Normalt ville jeg ikke have et problem med dette, men jeg har flere gange skrevet til dem, at jeg ikke bor i nærheden, jeg har sendt billeder, uden de har bedt om yderligere dokumentation, plus jeg i mellemtiden er blevet bekendt med, at de har refunderet penge til min veninde, uden at have set hendes bil igen. Da jeg lister alt dette op for dem, er det de svarer kl. 22:08 som beskrevet ovenfor.

Jeg er ikke ude på at afpresse nogen, men jeg forventer, at man holder, hvad man lover og ikke blander andre kundeforhold ind i en sag.

Opdatering 27. april:
Cleanbox har forsøgt at få slettet min anmeldelse herinde, da de mener, den er falsk og ikke en rigtig oplevelse. Jeg har indsendt dokumentation til Trustpilot, som nu har verificeret min anmeldelse.

Jeg har ingen penge modtaget fra Cleanbox, på trods af, at de har lovet det.

Jeg har tilgengæld en meget lang mailkorrespondance med dem, hvor de gang på gang prøver at slippe undenom deres ansvar og løbe fra det, de har lovet.

Jeg endte med at skrive, at jeg ville lægge mailkorrespondancen offentlig tilgængelig, hvis sagen ikke blev afsluttet - hvilket de gjorde ved endnu engang at nægte at refudere selv et mindre beløb end den fulde pris, da de mente, det var en trussel.
Som jeg ser det, kan det kun være en trussel, hvis man har noget at skjule. Mente man, at det man havde skrevet var korrekt, så var der jo ingen trussel i at få det offentliggjort.
Man kan desværre ikke vedhæfte filer til sin anmeldelse, ellers havde jeg gjort det, så i selv kunne læse forløbet, der har stået på i en måned.

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma - kunne man give negative stjerner, så skulle de have haft det.

Hvis man er to, der kender hinanden og booker tid samme dag, så skal man tilsyneladende passe ekstra godt på, da de ikke skelner mellem kundeforhold.

Anmeldelse 14. april:
Jeg har betalt 699 kr. for en diamantvask og resultatet var alt andet end tilfredsstillende - bilen var stadig beskidt flere steder, forruden var mere fedtet, end da jeg afleverede bilen, og jeg fandt en knækket plastholder i midterkonsollen.
Ved henvendelse svarer de hurtigt tilbage og tilbyder mig en ny vask uden beregning. Jeg bor desværre ikke i nærheden og havde booket tiden, da jeg havde et andet ærinde i området. Jeg beder derfor om at få pengene retur i stedet. Dette acceptere de hurtigt, men da jeg var afsted med en veninde, som tilsyneladende har fået for mange penge retur for sin diamantvask, mener de, at jeg kun skal have differencen retur, som de i øvrigt har udregnet forkert. Dette accepterer jeg ikke, da jeg for det første ikke kender til min venindes sag med dem og for det andet har vi betalt hver for sig og har intet økonomisk med hinanden at gøre.
Der er nu gået 11 dage uden jeg har hørt fra dem, og de har ellers svaret hurtigt også sent om aftenen. Min seneste henvendelse til dem var for 2 dage siden, hvor jeg bad om at få pengene refunderet senest i dag, hvilket ikke er sket.

29 March 2023
Cleanbox logo

Reply from Cleanbox

Hej
Vi kan desværre ikke give dig penge retur baseret på falske historie. Vi har bedt dig om at se bilen men det nægtet du. Du forlanger penge for at slette din anmeldelse som virker meget mærkeligt.

Vi ser denne anmeldelse er baseret på at afpresse os for at betale dig penge retur og ikke på en reel oplevelse du har haft hos os

Cleanbox

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og imødekommen service

Rigtig god og imødekommen service. Hurtige og gjorde det de lovede i deres pakke. Jeg betalte en guldpakke og er yderst tilfreds med resultatet! Det gør jeg gerne igen når den tid kommer. Så er deres priser helt rimelige ift. resultatet! Jeg er fuldt tilfreds :-)

29 March 2023

Ingen ansatte til stede!

Havde booket en tid til bilvask den 22. december kl. 15.00. Mødte op på adressen, og der var ingen mennesker til stede?! Der går en tilfældig gut rundt ude foran firmaet, og jeg spørger ham, om han kender noget til cleanbox.dk. Han var tydeligvis involveret og sagde, at jeg kunne komme en anden dag og få vasket min bil, og de havde lukket pga. vandskade(????). Dette har de så ikke valgt at informere deres kunder om, og man kan STADIG booke tider på deres hjemmeside. Jeg er bare glad for at jeg valgte kontant betaling, så jeg ikke har lagt penge ud hos dette amatørfirma. Kan på ingen måde anbefales - benyt et andet firma

21 December 2022

Målløs 😍

Målløs 😍

På knap 2 timer formåede Clean box at give min bil en omgang indvendig og udvendig pleje til fulde!
Det var som at få en ny bil på ny igen😎

Jeg sender de varmeste anbefalinger✨

9 November 2021

Super resultat

Aflevere min forholdsvis beskidte bil til indvendig rengøringen og er super tilfreds med resultatet, kan kun anbefale CleanBox og vil helt sikkert bruge dem næste gang bilen har brug for en tur.

31 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bedste gave på fars dag = fantastisk rengjort bil

På fars dag blev jeg overrasket af min søn (... nok mest min kæreste, selvfølgelig) med sætningen "bilen bliver gjort rent i dag". I hverdagen med hus, hund, knægt, arbejde og hele balladen, så er det at have en ren bil bare sjældent en prioritet - men det er til gengæld noget jeg absolut nyder.
Derfor var det en fantastisk oplevelse at få opkaldet fra Cleanbox, som sagde at de hentede vores bil om fem minutter. Hele processen var yderst professionel; opkald før de ankom og præcis tidsestimering. Og så er der selvfølgelig resultatet: Bilen har aldrig stået skarpere! Alt er eminent rengjort indvendigt og udvendigt. Alt er støvsuget, tørret, vasket til den store guldmedalje, og man har helt lyst til at tage skoene af inden man sætter sig ind.
Der er ingen tvivl om at vi ville anbefale Cleanbox, og vi vil selv benytte os af deres service et par gange om året.

6 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil ikke anbefale stedet til folk…

Jeg vil ikke anbefale stedet til folk der går op i lakken. De aner intet om en ordentlig bilvask. Bruger møg beskidt mikrofiber børste, som har vasket 20 møg beskidte biler inden den bliver brugt på ens bil. Efterfulgt af en gummiskraber til tørring af bilen. Ja det giver en helvedes masse ridser, og når man lige har fået bilen poleret og coatet, ja så bliver man sku ekstra skuffet efter sådan en oplevelse. Spar pengene og smid den ligesåvel i vaskehallen, giver samme resultat.

5 June 2021

Som enlig mor

Som enlig mor, med en tavl hverdag kan jeg varmt anbefale cleanbox!
Som at få en ny bil igen, super dejligt og god service.

1 June 2021

Super ren bil!

Super ren bil!! Fik hentet og leveret min bil så ren som ny bil igen. Jeg vil bestemt bruger cleanbox igen og kan klart anbefales👌

8 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Diamantvask eller Vaskehallen !?

Jeg var den heldige modtager af et gavekort til en diamantvask som jeg benyttede forleden. Mine forventninger bliver mildest talt ikke opfyldt! Jeg vil tilnærmelsesvis kalde det for en standard bilvask fra tanken med en rundhåndet støvsuger. Jeg er slet ikke imponeret over resultatet, det burde koste 1/4 del og så kunne de ligeså godt tilbyde at hente folks biler og kører i en vaskehal mens de er på arbejde el. lign. lidt ala carglass..
Der blev påstået at ruderne var pudset indvendigt, i mit tilfælde sad der så stadig rester fra børnenes frugt smoothies indvendigt..
Bemærkede en kommentar under min anmeldelse og tjekkede så benzindækslet, og det havde de slet ikke rørt, det lignede sig selv, ikke skyggen af én dråbe vand..

Jeg vil bestemt IKKE anbefale nogen at benytte Cleanbox.

7 May 2021

Godt tilfreds!

Fik vasket bilen udvendig, og endda på store bededag, det var bare den billigste de havde, det super fin vask! Havde en ridse i lakken og de var ikke sikker på den kunne poleres væk, men gav det forsøget. Kommer tilbage 1 time senere og henter bilen, helt ren og ridsen er så godt som væk.
Rigtig god service og god pris.
Kan sagtens anbefales!

1 May 2021