Hvis man kunne give dem minus så ville jeg det for et havde en aftale med dem og et de kom slet ikke og når man ringer til dem tager de den ikke
See what reviewers are saying
Skulle ha lavet en extra nøgle til min bil Så tog kontakt og de guidede mig fint til hvilken nøgle vi kunne bruge og til hvilket pris meget gennemsnitligt og billigt endda ifht til hvad Ford skul... See more
Virkelig dygtige, hjælpsomme og imødekommende mennesker. Har fået udskiftet mit speedometer. Det er blevet omkodet så det nye passer til bilens kilometer tal og nøglerne fik også en omkodning... See more
Sjælden møder man så ærlig reparatør🙏🏻 Jeg kontaktede CityKeys, og var heldig han skulle til Randers dagen efter, vi aftalte tidspunkt +/- han var lige på pletten til aftalt tid..👍🏻 Min... See more
Company details
Written by the company
Danmarks førende låsesmed indenfor bilnøgler og låsesystemet
Kvottrupvej 82, 8471, Sabro, Denmark
- Service@citykeys.dk
- citykeys.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dejlig oplevelse.
Kontaktede CityKeys for at få lavet min nøgle nr. 2. Lige fra start har jeg fået en meget klar forklaring på, hvordan CityKeys kunne hjælpe mig. Kontaktede mig undervejs for at høre, hvordan min nøgle så ud, så han var sikker på, at nøglen kunne laves. Den lavede nøgle prøvet af, så han var sikker på den virkede som den skulle. Behagelig person og meget reel. Tak for en dejlig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale CityKeys.
Eksisterer dette firma længere eller er…
Eksisterer dette firma længere eller er de gået under jorden?
Nem og hurtig betjening
Nem og hurtig betjening. Jeg bestilte en ny bilnøgle, en time efter havde han været der og jeg havde en ny nøgle👍
God og venlig service
God og venlig service. Ny nøgle til min bil virker uden problemer.
Alt virkede som beskrevet
Fantastisk service med hurtig respons…
Fantastisk service med hurtig respons via mail. Bilens låse var slidte men medarbejder gav ikke op og forklarede undervejs hvad han foretog sig, mens han fremstillede en ny nøgle. Meget høflig medarbejder.
Fik tilsendt luge hvad jeg søgte og i…
Fik tilsendt luge hvad jeg søgte og i en god kvalitet 👌
Mistede nøgle til firmabil
Mistede nøgle til firmabil , de var ude samme dag . Nøglen drillede men der blev ikke givet op ! Fik 2 stk nøgler og det spillede bare .
Helt fantastisk service!
Hurtig og god service
Hurtig og god service.
Lavede ny bilnøgle og fjernbetjening på min hjemmeadresse
Super service. Jeg ringer søndag formiddag og de kommer allerede søndag eftermiddag og fikser en ny nøgle til bilen. Teknikeren der kom var rar og behagelig og kørte ikke før alt virkede. Super oplevelse.
de dukkede aldrig op da vi havde en…
de dukkede aldrig op da vi havde en aftale flere timer efter får jeg et spørgsmål til den ene nøgle der skulle laves hvor jeg skriver til dem at der var en aftale der ik var overholdt til hvor de stoppede med at svare useriøst firma

Reply from Citykeys
Meget tilfreds
Meget hjælpsomme, hurtig levering, kan absolut anbefale firmaet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget her.
Helt igennem fantastisk!
Helt igennem fantastisk!
- Min eneste nøgle jeg havde til bilen, var gået i stykker, auto hjælp måtte ud og hjælpe. Her bliver jeg så gjort opmærksom på city keys.
Jeg skriver dagen efter til CK, og allerede samme dag kommer der respons, at de sagtens kan hjælpe.
Jeg får egentlig allerede en "tid" samme aften, men da jeg selv bliver forhindret, skriver jeg igen efter klokken 18, og høre om en tid dagen efter i stedet, hvilket jeg så fik. "Nøglemanden" som jeg kalder ham, kom ud, virkelig imødekommende, hjælpsom og gav en helt igennem fantastisk og hurtig service!
Fik den gamle indmad over i den nye, og også lavet en ekstra nøgle. Og prisen!? Ja.. til langt under det halve, af hvad jeg skulle have givet ved VW!
Så mine varmeste anbefalinger går til City Keys!
Hurtig og fantastisk service
Jeg havde længe kun haft en nøgle til min bil.
Det var nemt at bestille en tid online og muligt at få en aftentid.
Da tiden kommer så er medarbejderen utroligt sød og meget tålmodig, jeg har en Chevrolet Spark og de nøgler er åbenbart ikke de letteste at kopiere.
Den kære medarbejder prøver 3 gange at få kopieret min nøgle og med det 3. forsøg så tilpassede han nøglen med en fil og vupti! Så passede nøglen!
Alle pengene værd! Deres viden og kundeservice er i top i forhold til min oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale Citykeys og bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt :D
Super god vejledning og kundeservice 🙂
Rigtig god service og god rådgivning.
Rigtig god service og god rådgivning.
Jeg havde mistet min eneste bilnøgle, og jeg havde talt med flere forskellige værkster, forhandler, eksperter i billåse/nøgler mm. Men ingen kunne hjælpe mig, uden de skulle udskiftes låse mm. Og det vil blive rigtig dyrt.
Men så fik jeg heldigvis kontakt til City Keys, som var de eneste der kunne løse mit problem nemt og meget billigt.
Utroligt nok kunne de som de eneste jeg havde talt med, omkode en nøgle. Alle andre jeg havde talt, sagde det var umuligt og at min nøglekode ikke eksisterede i noget system længere.
City Keys kom som aftalt, og var utrolige venlige. Jeg er meget imponeret over deres service og ekspertise.
De får mine klareste anbefalinger. 😊