See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg kan se mange giver dårlige anmeldelser. Hvad forventer I når prisen er lav? Ja maskiner er slidte og skal virke. Men hvor får man liveshow og cirkus til den pris? Vi er kommet der i ni å... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det var som at træde ind i et spøgelseforlystelsespark. Meget få og slidte forlystelse. Mange af forlystelserne virkede ikke, og dem der kørte var meget slidte, ødelagte sæder, strips, lø... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sikkerheden er bestemt nedprioteret i denne mennesketomme forlystelses park. Alt ser slidt og forfaldent ud. Der var store revner i den forreste vogn i drage rutchebanen så jeg under den eneste tur i... See more

Rated 2 out of 5 stars

De to stjerner går udelukkende til shows. Vi gav 626 kr for at komme ind, to voksne og to børn. Halvdelen af forlystelserne kørte slet ikke den dag, den ene forlystelse ungerne prøvede udenfor lød so... See more

2.5

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Platugler....

Platugler....
Hold kæ.. en sigøjnerbande. Sådan slipper man for at betale moms i Danmark. Flot selskabskonstruktion. "Tak" til de borgerlige partier fordi de har gjort, og ikke vil stoppe muligheden for den slags svindel. Surprise

17 May 2020

Boykot cirkus arena

Boykot cirkus arena, får 11 milioner af staten, som er vores alle sammens penge, for deres elefanter. samtidig med at de skylder staten 20 milioner, for en del konkurser. De elefanter skulle staten havde haft gratis, som et afdrag på gælden.

12 May 2020

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Børnenes øjne var så store som tekopper, af beundring af de fantastiske artister.
Verdens artister i topklasse!
Selv på Danmarks varmeste dag, lykkedes det Arena at skabe en sval brise. Fantastisk stemning!

Vi kommer igen næste år, til deres 65 år jubilæum i Slagelse.

26 July 2019

Jeg er rystet

Jeg er rystet, familien og jeg var i cirkus d 1/8-2018 i Hornbæk, da en 24 år årig kvindelig ukrainsk luftakrobat falder ned under hendes opvisning pga en dårlig wire som knækkede! Mange af gæsterne var børn der så den forfærdenlige ulykke, børnene var bange og græd. Efterfølgende sagde arrangøren at hun kun havde brækket håndleddet eller armen, og showet fortsatte. Nu sidder man så og læser avis, og så kan jeg læse at hun er blevet mere eller mindre invalid fordi ryggen og nakken er brækket flere steder, og hun måske ikke kommer til at kunne bevæge sig igen! Man skulle så tro at hendes arbejdsgiver ville støtte hende i denne svære sitouation, men nej de har stoppet hendes løn fra dags dato!!! Nu ligger hun her i dk som er et fremmed land for hende, og her skal selv betale for hospital opholdet som bliver svært da hun ikke længere har en indtægt! Hendes famile har ikke råd til at tage til Danmark og besøge hende og hun kan ikke betale deres tur her op så hendes kæreste har oprettet en Crow found Me indsamling til hende! Men skulle det være nødvendig? Skulle man ikke mene at hendes arbejdsgiver ville hjælpe i den sotouation? Åbenbart ikke når man hedder Cirkus Arena! Det er småligt og vi sætter aldrig vores ben i dette cirkus igen! Føj

23 August 2018
Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG Cirkus Arena!! Alt andet end det!

ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!!! Tag i Cirkus Arena eller støt det show. Tag alle andre end dem!
En akrobat er d. 1 august faldet og har fået meget svære kvæstelser, hvilken kan resultere i, at hun aldrig kan gå eller bevæge hovedet igen. Læs denne artikel hvor bl.a. Cirkus Arenas Tourchef beskriver at "hun bare brækkede armen" og at de har stoppet hendes løn og under ingen omstændigheder vil tage ansvar for noget af det der er sket. Læs artiklen på BT ved at søge på "Styrtede i jorden for øjnene af børn - chefen har stoppet hendes løn"

Jeg er dybt forarget.

23 August 2018

Fantastisk cirkusoplevelse

Jeg var inde at se Cirkus Arenas 2018 forestilling på Bellahøj med to børn på 4 og 6, og syntes det var en fantastisk oplevelse. Det var cirkus i topklasse med klassiske wow-oplevelser, så der gik både sus og latter gennem salen, men samtidigt var det også nyskabende og overraskende. Kan virkeligt anbefales!

12 April 2018
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk oplevelse for hele familien

En helt fantastisk oplevelse for hele familien. Vi har set både western show, søløveshow, Motor Mille, klappet på zebra, en masse heste, pony’er, grise, dromedar, lamaer og æsel. Der udover har vi set en fantastisk cirkus forestilling med elefanter, heste, lamaer, klovn og tryllekunstner. Der var ponyridning og cirkusskole. Hold op hvor har vi hygget os og kommer helt sikkert igen. Man kan selv have mad med eller købe og der er en masse andre forlystelser der er gratis når man først er kommet ind. Vi var 4 personer og det kostede kun kr 396 i alt. 1000 tak for en fantastisk dag Cirkus Arena 🌟🌟🌟🌟🌟

18 October 2017
Rated 5 out of 5 stars

Helt super cirkusforestilling i år

Helt super cirkusforestilling i år. Kan varmt anbefales. Mine piger på 5, 9 og 12 år og jeg selv var tryllebundet fra start til slut. God musik, dygtige artister og masser af dyr. Det hele smukt præsenteret af cirkusprinsen Patrick og Motor Mille.

14 August 2017
Rated 2 out of 5 stars

Forestillingen 2017

Forestillingen 2017
I mine øjne skuffende, alt for mange numre bestående af dans, virker som unødvendigt fyldtid.
Der var selvfølgelig også de gode klassiske cirkusnumre som tryllekunstner, klovn, elefanter og heste, jongloren blev præsenteret som en af verdens bedste... men han var også skuffende han tabte remedierne i et væk.
Og havde på intet tidspunkt mere end 3 ting i luften.

Derudover irriterer det mig grænseløst at forestillingen ikke havde været igang i 30 minutter før der blev larmet med at flytte lastbiler og pille ydertelt ned udenfor.

Det virker som om at når de først har fået billetindtægterne i kassen så er det bare med at komme afsted til det næste sted, en ting som også blev understreget da vi er på vej væk derfra med det dertilhørende trafikkaos, det er jo fair nok når så mange skal afsted samtidig, men når så cirkusfolkene vælger at køre ud med en af deres biler med campingvogn ud og blokere for trafikken så deres egne køretøjer kan komme ud på landevejen og videre til det næste sted.
Ja så skal cirkusgæsterne da bare holde og vente.
2 stjerne herfra
Den enestjerne for Motor Mille og den anden fordi der var enkelte gode acts indimellem.

28 May 2017
Rated 5 out of 5 stars

Et dag med smittende glæde

Jeg vil meget gerne takke personalet i Cirkusland for en dejlig dag søndag d. 23/10-16. Personalet inkl. alle de optrædende rummer en super dejlig og smittende glæde, som bare gør, at man her føler sig godt tilpas.
Samtidig var underholdningen helt i top. Vi kommer meget gerne igen.

27 October 2016

Skøn underholdning.

Vi havde den skønneste dag sammen med alle de dejlige mennesker der arbejder hårdt for gæsterne. Havde to piger på 10 år med og de nød hvert et ni it. De 6 timer fløj af sted. Pigerne kunne selv rende rundt og det var vi helt trygge ved. At få lov til at klappe en zebra, kramme en gris, ae en hest og kysse en søløve er da helt fantastisk, ikke kun for børnene men også for os voksne. En dejlig dag og vi vender 100% sikkert tilbage til næste år.

18 October 2015

Take a closer look