See what reviewers are saying
For det første er det ikke blot en klipning, trimning, studsning, eller farvning du får… Det er et klassisk eksempel på hvordan man tager en oplevelse hos en frisør/barber, og gør det til en form... See more
Chao Chao er uden tvivl Aalborgs bedste frisør! Jeg er kommet der gennem de sidste +20 år, og har ikke tænkt mig at skifte grundet deres verdensklasse kvalitet, service og stemning på salonen. Deres... See more
Vil ikke klippes andre steder. Det er ikke kun klipningen ,men hele oplevelsen, man er hjemme ved familien. Kan kun anbefale stedet. De dejligste mennesker og altid en god stemning.
Company details
Hasserisvej 140, 9000, Aalborg, Denmark
- info@chaochao.dk
- chaochao.dk
Kan klart anbefale Tobias hvis man er…
Kan klart anbefale Tobias hvis man er til skin fade. Han er utrolig dygtig!
Jeg elsker at sidde i stolen hos Chao…
Jeg elsker at sidde i stolen hos Chao Chao. De er knalddygtige til det de gør, uanset om det er barbering, klip eller farve. Fantastisk oplevelse hver gang! Personalet er SÅ søde, og man føler sig helt hjemme. Kæmpe anbefaling herfra 😄
Vil ikke klippes andre steder
Super rar stemning
Super rar stemning, man blir lyttet til og klippet professionel.
Ikke blot en klipning!!! Bravo…
Det er et klassisk eksempel på hvordan man tager en oplevelse hos en frisør/barber, og gør det til en form for wellness… Fuld tilfredsstillelse igennem over 10 år.
Kæmpe anbefaling herfra!
Det er uden tvivl den eneste rigtige…
Det er uden tvivl den eneste rigtige barbershop i Nordjylland. Jeg elsker at komme ind at blive klippet og barberet ved Ricardo og Tobias, de er vanvittige dygtige og passioneret omkring deres arbejde!!!
Er kommet der i flere år
Altid en fornøjelse at få behandling…
Altid en fornøjelse at få behandling hos Chao Chao. Kompetente og professionelle frisører der både lytter og udfordrer kunden.
Altid en fantastisk oplevelse
Altid en fantastisk oplevelse, super go service og ALTID lækkert resultat. What not to like.
Verdensklasse sted
Verdensklasse sted, det er som at komme hjem når Ricardo byder velkommen i døren.
Hvis man godt kan lide masser af snak og professionel klip/barbering så er ChaoChao det helt rigtige sted at komme.
Den bedste frisør/barbershop i hele…
Den bedste frisør/barbershop i hele Aalborg😊 mega god stemning og meget flinke folk😊
Super god oplevelse hos Chao Chao ⭐️
Høj kvalitet, god service og herlige mennesker
Jeg er blevet klippet hos Chao Chao i snart 20 år. Der er lagt vægt på kvalitet og professionalisme i skøn forening med den mest fantastiske atmosfære. Kæmpe anbefaling herfra!
Konge oplevelse og lækkert look
Bedste barber i Aalborg
Er du på udkig efter en barber, der ikke bare er super dygtig, men også en helt særlig person? Så skal du helt klart besøge Jesus Ricciardo hos Chao Chao i Hasseris! Jesus er ikke bare en barber, han er en institution i sig selv – en af de sidste rigtige mænd, der siger, hvad han tænker, og gør det med ægthed og uden filter. Det gør ham til en af de mest unikke barbere, du kan finde.
Jeg er blevet klippet hos ham i årevis, og han har aldrig svigtet – altid skarp, professionel og med et personligt præg, der gør besøget til noget særligt. Nu, hvor han har flyttet sin salon til Hasseris, er det endnu lettere at få den kvalitet og service, som han er kendt for.
Hvis du søger en barber i Hasseris eller Aalborg-området, der forstår sig på sit håndværk og giver en uforglemmelig oplevelse, så er Jesus hos Chao Chao stedet at tage hen. Jeg kan kun anbefale ham på det varmeste! 🙌💈
Book en tid hos Ida
Book en tid hos Ida! Hun er dygtig og omhyggelig! Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god service og dygtige…
Virkelig god service og dygtige frisører.
Oplever god kvalitet og føler mig altid så velkommen.
Aalborgs bedste frisør!
Chao Chao er uden tvivl Aalborgs bedste frisør!
Deres nye salon har for øvrigt perfekte parkeringsmuligheder, hvilket er et kæmpe plus i Aalborg!