We zijn erg blij met onze nieuwe cerco Italiaan coffee machine. Op de site heb ik een demo aangevraagd en binnen 2 weken hadden we een afspraak met een verkoper. De lijntjes waren kort en de... See more
See what reviewers are saying
Vriendelijke eerlijke verkoper, met veel geduld en goede adviezen. Na veel proeven, de goede smaak/ sterkte gevonden die bij ons past. Zelfs bij de decaffe proef je koffie. Wij waren hier erg benie... See more
Verliefd op ons roze koffiemachine. Naast dat het een blikvanger is, is de koffie geweldig. Eenvoudig in onderhoud. Ik zeg: plan die demo en je bent om! Alleen lastig kleur kiezen, ze zijn namelijk... See more
Givano van Cerco Caffè bedankt voor de service. Ons warmte element moest vervangen worden, dit werd top opgelost. Nadien heeft Givano ons nog wat extra tips gegeven hoe wij nog meer uit de koffie... See more
Company replied
Company details
About Cerco Caffè
Written by the company
Cerco Caffè
Echte Italiaanse Espresso zoals alleen een Barista ze kan maken? Met de espressomachines van Cerco Caffè, maak je snel en eenvoudig de lekkerste koffiecreaties.
De beste bonen zijn geen garantie voor de beste koffie. Het resultaat wordt bepaald door een combinatie van het branden en malen van de bonen, maar natuurlijk ook door de manier waarop de koffie uiteindelijk gezet wordt.
Onze espressomachines
Om de beste koffie te kunnen zetten zijn onze machines gebaseerd op dezelfde componenten zoals deze in professionele Barista machines gebruikt worden. Door slim te ‘engineeren’ hebben we onze machines veel compacter kunnen maken dan de professionele Barista machines. Hierdoor passen ze vrijwel op elk keuken- of werkblad. De uitloophouder/piston is aangepast zodat onze slimme koffie capsules met ingebouwd filter erin past.
De machine is verkrijgbaar als een enkele en een dubbele groep machine en heeft een eigen waterreservoir van 3,5 liter met een antikalk systeem. Hierdoor is de machine nagenoeg onderhoudsvrij.
Caffè al latte
Melk opschuimen kan op 2 manieren. Zowel de enkele als de dubbele groep machine beschikken over een traditionele stoompijp om zelf melk in een melkkannetje mee op te schuimen. Omdat melkschuim maken met een stoompijp oefening en vaardigheid vereist hebben wij een speciaal systeem met een siliconen melkslang ontwikkeld waarmee je rechtstreeks uit een melkpak melkschuim kunt maken van de hoogste kwaliteit. Deze slang zit standaard op al onze machines.
Door gebruik te maken van stoom uit de machine is het schoonmaken van dit systeem een handeling van enkele seconden.
Contact info
Oosterveldsingel 41a, 7558 PJ, Hengelo, Netherlands
- 074 820 0240
- hello@cerco-caffe.com
- cerco-caffe.com
Sinds 6 maanden heb ik een machine van…
Sinds 6 maanden heb ik een machine van Cerco staan en ben zeer tevreden over de machine en koffie.
De jongen die de machine kwam plaatsen was erg aardig en kundig. Ik een aantal espresso machine’s met aparte maler gehad maar dit is zoveel makkelijker. Absolute aanrader.
Uitstekende kwaliteit en service
Cerco biedt uitstekende kwaliteit en service en hun koffie en chocolade pads zijn de lekkerste
Fantastische service!
Fantastische service!
Als er wat mis is met het koffiezetapparaat wordt het meteen zo geregeld dat je weer verder kan met je bak koffie, zeker gezien mijn klanten waar dit bakkie koffie erg belangrijk voor is
Zijn toppers dus zeker aan te bevelen!
wij zijn tevreden
wij zijn tevreden, goede koffie en direct hulp beschikbaar als er iets fout zou gaan.
Heerlijke koffie en goede service
Heerlijke koffie, goede service, mooie machine, fijn in gebruik.
Waardeloze en milieuverpestende…
Waardeloze en milieuverpestende verpakking van de cups. Met de hand bijna onmogelijk te openen.
Geeft mij maar de heerlijke eenvoud van een Nespresso machine. Ben je gelijk af van die arrogante lui.
Goede kwaliteit voor goede prijs en…
Goede kwaliteit voor goede prijs en gewoon lekkere koffie .
Cerco koffie, een aanrader
Koffiemachine geplaatst en goede en duidelijke uitleg gekregen. Wij zijn heel tevreden. Koffie is heerlijk.
Hadden een storing
Hadden een storing. En vanwege het ongemak kregen we een doos koffie cups toegestuurd.
Meerdere keren een afspraak proberen te…
Meerdere keren een afspraak proberen te maken maar helaas zijn zij nooit komen opdagen en nog met de klant in discussie gaan ook!!! Zeer slechte service… het enige waar Cerco echt goed kan is geld incasseren, mijn machine staat al ruim een jaar uit!!
De moeite van het bestellen waard!
Koffie is heerlijk en de service professioneel. Waar voor je geld. Mensen by Cerco Caffe reageren allert en komen afspraken na.
Fantastische koffie
Fantastische koffie, bij bestelling volgt er altijd een vlotte levering. Zeer tevreden.
komen afspraken goed na leveren snel en…
komen afspraken goed na leveren snel en het voornaamste de koffie is top
alles is goed gegaan ik vind alleen dat verzenden duur …
alles is goed gegaan ik vind alleen dat het verzenden erg duur en als ik meer bestelt dan gaat mijn tegoed eraf en moet als nog bij betalen als dat anders geregeld wordt dan krijg jullie 5 sterren
Blij met cerco- koffie en mensen
Leuke ontmoeting en uitgebreide demo, werd alle tijd voor genomen. Lekkere koffie, alleen cappuccino mocht van mij nog wat pittiger, doe mu minder melk, maar wordt dan wel een kleintje, soms 2cupjes, al met al blij met t apparaat en met de service tot op heden dan. Groet, annemarie
Positief
Positief: Afspraak vlot gemaakt, thuis een duidelijke uitleg gehad, lekkere koffie, machine gemakkelijk in gebruik en eenvoudig aan te passen naar eigen smaak, machine eenvoudig schoon te maken.
Klein nadeel: meer plastic afval door gebruikte verpakking en cups. Er is ons verteld dat ze daar mee aan het onderzoeken zijn of dit in de toekomst kan worden verminderd of dat het biologisch afbreekbaar kan worden.
J.Even Emlichheim (D)
Al 3 jaar klant bij Cerco en dagelijks…
Al 3 jaar klant bij Cerco en dagelijks genieten wij van een heerlijke kopje koffie. De service is ook top, ze zijn er meteen als iets niet goed is.
Dankjewel heren!
Groet,
Autobedrijf Weldam
Fantastische ervaring en top product!
2 weken geleden een mailtje gestuurd met de vermelding dat ik interesse had in een machine en de koffie. Binnen een paar uur een mailtje en telefoontje met een aantal data wanneer Cerco Caffé bij mij op kantoor de demonstratie zou kunnen geven.
Afgelopen vrijdag kwam Sjoerd langs met een mooie dubbelkops machine en de koffiesoorten die Cerco Caffé in het assortiment heeft.
Sjoerd is een energieke positieve gozer die je een fijn gevoel geeft. Hij legt alles op een makkelijke en leuke manier uit. Binnen 10 minuten waren mijn collega en ik veranderd in barista's. De machine is erg makkelijk in gebruik en ook qua schoonmaken. Wij hebben verschillende soorten koffies en cappuccino 's mogen proberen.
Aan het einde van de demo heeft Sjoerd de machine laten staan, mijn collega en ik waren verkocht!
Kortom: klantvriendelijkheid, service, opvolging, aftercare. Perfect!
Cerco Caffé heeft er een nieuwe vaste klant bij.
Mick Wychgel
GTO Cars
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.