Verifikasjonen satt fast i tolv dager
Registrerte meg på casino-med-raske-uttak.com den 16. juli og gjorde et innskudd på 1200 kroner samme dag for å prøve The Dog House. Ting gikk greit de første dagene, vant litt her og der, helt vanlig spilleopplevelse. Men så skulle jeg ta ut 850 kroner den 21. juli, og her begynner det å dra ut. Systemet deres sa at kontoen min måtte verifiseres før uttak kunne behandles, helt OK det, jeg forstår at de må sjekke KYC og sånt. Sendte inn alle papirene samme dag, dokumenter og ID og alt det der. Ventet og ventet. Den 24. juli skriver jeg til support og spør hva som skjer, får svar om at verifikasjonen er under behandling. Den 28. juli, en uke etter at jeg sendte dokumentene, prøver jeg igjen. Samme svar, under behandling. Ikke noen detalj om hva som mangler eller hvorfor det tar så lang tid. Jeg hadde kastet bort pengene på en kaffe i mellomtiden hvis jeg hadde visst det skulle ta sånn tid. Endelig den 29. juli blir kontoen godkjent, jeg kan se det i systemet, men uttak mitt fra den 21. juli er bare borte. Måtte gjøre nytt uttak, og den gangen tok det tre dager til pengene var på konto. Det er ikke så rart at jeg er lei nå. Støtten deres svarer på meldinger, det må jeg gi dem, men de gir aldri noe konkret svar, bare standard fraser om at prosessen tar tid.