Er ellers veldig fornøyd med produktene. Men ble veldig skuffet over støvlene som er kommet. Bestilte hje. I god tru at de skulle passe breie legger. Det er ikke tilfelle. Fikk de ikke halvveis opp le... See more
See what reviewers are saying
Veldig fin kvalitet på produktene, men størrelsene er altfor store, jeg er egentlig en S til vanlig, men bestilte XS, allikevel er den posete i størrelsen (kjolene), så måtte dessverre returnere.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er ellers veldig fornøyd med…
Er ellers veldig fornøyd med produktene. Men ble veldig skuffet over støvlene som er kommet. Bestilte hje. I god tru at de skulle passe breie legger. Det er ikke tilfelle. Fikk de ikke halvveis opp leggen engang.
Veldig fin kvalitet på produktene men...
Dårlig kundeservice
Kjøpte to ammeBH’er i to størrelser siden målene var i midten. Den ene var for liten så ønsket å bytte til en størrelse som passer. Da får jeg beskjed om å måtte sende den jeg har i retur og betale 59kr og bestille ny og betale 80kr i frakt. Til å være et selskap som omtaler seg som noen som er for alle størrelser men målene er ikke helt til å stole på så krever de betaling for at man faktisk ønsker produktet deres i en størrelse som passer synes jeg er helt bak mål.
Samt at personen på kundeservice kun svarer med «sånn er det hos oss :)»
Hadde med glede betalt for en frakt, men begge veier synes jeg er dårlig kundeservice når man ønsker å være kunde.
Kommer av prinsipp ikke til å kjøpe noe igjen fra denne butikken da man ikke føler seg tatt imot som forbruker.
Elendig kvalitet på produktene
Elendig kvalitet på produktene, kan nok finne tilsvarende på temu 😑
Rask levering, god kvalitet
Rask levering, enkel bruk av rabattkode, kjøpte den lange dunjakken. Veldig fornøyd med kvaliteten.
Har mye tøy fra Careless og får nesten alltid skryt og spørsmål om hvor det er fra.
På Finn.no kom jeg over en annonse for…
På Finn.no kom jeg over en annonse for en ubrukt ullkåpe fra Careless. Denne kjøpte jeg, sammen med en ubrukt genser av samme merket.
Etter kort tid danner det seg nupper, både på kåpen og på genseren. Etter å ha lest meg litt opp på ullkåper som også inneholder syntetisk materiale så skjønner jeg hvorfor. Careless har brukt langt under det nivået som er et minimum for ullkåper, de har 52 % og minimum anbefalt er 60%. Det står også tydelig at dersom man bruker lavere enn 60% ull så vil det dannes nupper. Hvorfor genseren umiddelbart startet å nuppe har jeg ikke funnet ut av, men jeg har sett flere tilbakemeldinger om produkter fra Careless som nupper.
Man skulle tro at Careless hadde nok innsikt til å lage nuppefrie ullkåper, spesielt siden dette er et dyrere produkt. Men tydelig at dette er et firma som satser mer på kvantitet enn kvalitet.
Ok kvalitet - tydelig brukt vare!!!
Ok kvalitet og pris. Men har fått en jakke som tydelig er brukt/sendt i retur med masse hundehår og menneske hår på. Litt ekkelt … Kundeservice burde absolutt sjekke varene som kommer i retur før de sender de ut igjen.
Dårlig kvalitet på BH-stropper
Jeg har kjøpt til sammen syv stk BH-er fra dette merket.
De første to var amme-bher. Disse var gode i kvaliteten og jeg var fornøyd med disse.
Etter dette kjøpte jeg to «vanlige» BH-er. Disse røk i strikken i stroppen begge to. Kontakten kundeservice og fikk to nye. Begge disse røk også. Det samme skjedde med tre andre også. Så til sammen har syv stk BH-er røket i strikken inne i stroppene. Kommer ikke til å kjøpe BH-er fra dette merket mer på grunn av dette.
Bikiniene har jeg vært fornøyd med både utseende og kvalitet.
Dårlige BH-er
Har kjøpt tre BH-er fra careless i løpet av 2025. Alle tre har strikken i stroppen røket/løsnet fra fremsiden. Alle tre har nå også begynt å «lekke» strikk, altså strikken i stoffet kommer ut. De tar også kjempe lett til seg farge fra klær de vaskes sammen med.
Har tidligere kjøpt bikinunderdel som jeg er fornøyd med. Trekantbikini kjøpt der var umulig å ha med å gjøre da snoren rundt livet snurret hver gang den ble vasket - kvittet meg med den etter en sesong.
Vil ikke anbefale BH-ene, svært dårlig kvalitet. Kan ikke være uheldig heller når tre stk har alle samme feilen på under ett år.
Elendig bytte-policy
Kjøpte ullkåpe til kona mi i haust, som eg gav i julegave. Den var alt for stor, og eg prøvde difor å bytte den. Bad om å få bytte den, og fekk beskjed om at dei kun hadde ei veke bytting. At det står på nettsida at alt kjøpt etter 7. oktober kan byttast fram til 10. januar, gjaldt visst berre for varer kjøpt på nett… eg spurte om å få byte i ei jakke i anna storleik, som hang i butikken, men fekk nei. Fekk beskjed om at eg kunne prøve selge den, og tips om ei Facebook-gruppe (som tilsynelatande finnest berre fordi folk syns det er elendig bytte-service på Careless). Det er uaktuelt, sidan eg betalte nesten tre gongar så mykje for jakka som det den kostar no. Heilt utruleg elendig service.
Handlet mye der jakke
Handlet mye der jakke, morgenkåpe. Treningsklær til samboeren, sokker undertøy. Veldig fornøyd med alle produktene. Også fornøyd med rask levering.
Handla mye forskjellig !
Kjøpt fler treningstightser, morgenkåper, sokker, genser ,to par sko , mylla jakke, turbukse , veldig fornøyd med alt ! Endelig noe som faktisk passer meg som er høy og har litt ekstra på kroppen. Treningstightsene sitter så sinnsykt godt og ikke mista passform på mange mnd på tross av at jeg bor i de ! Turbukse var også nydelig å ha på og ikke vond å sette seg i ! Rask levering og god kundeservice !
Kundeservice og retur
Dette er review angående kundeservice, ikke produktene. Kundeservice ville ikke hjelpe meg angående retur, ikke gi ut informasjon om hvor jeg kunne finne info om retur eller hvordan jeg kunne returnere. Ikke alle som er gode teknisk... Veldig synd for produktene er fantastiske!
Jeg returnerte et angret kjøp fra…
Jeg returnerte et angret kjøp fra Careless A/S men mottok aldri det tilbakebetalte beløpet jeg skulle ha igjen etterpå på 854kr etter at kjøpet var sendt og levert tilbake til Careless A/S. Nå har det snart gått en måned og innser nå at jeg aldri kommer til å få disse pengene tilbake igjen noen gang!!! Har opplevd veldig varierende kundeservice fra Careless A/S og lite forståelse om min vanskelige situasjon og veldig lite hjelpsomhet. Veldig dårlig kundebehandling og veldig lite god kundeservice på telefon og lite hjelp å få fra Sara Emilie Tandberg av hun som driver og er gründer av Careless A/S og daglig leder i Careless Vegard!Har vært i kontakt med Qliro på e-post opp til flere ganger, har ringt kundeservice på Qliro men pga oi stor pågang ikke fått noe svar, har kontaktet min egen bank og kontaktet Vipps uten hell! Dette ønsker jeg ikke at andre skal få oppleve det har vært veldig belastende, ekstremt tøft og veldig vanskelig for meg og mange tunge stunder, tårer, og veldig lite søvn og psykisk og mentalt belastende! Vil advare andre om å handle på Careless.no dette er et useriøst firma som kun er basert på svada, svindel og lureri, falsk markedsføring, løgn, bedrag, svik, og en slibrig og pengegrisk eier/ gründer Sara Emilie Tandberg som kun ute etter å tjene penger på sine kunder uten å tenke på kundene sitt ved og vel! Selvopptatt, egoistisk, uansvarlig og selvsentrert eier og firma! STYR UNNA! IKKE BRUK PENGER PÅ DETTE USERIØSE OG TÅPELIGE FIRMAET HER! SVINDEL OG LURERI AV ALLER VERSTE SORT! STYR UNNA!!!! 👎🥹🫣😔🤔⚠️☹️😢🥹⚠️
Jeg har kjøpt flopps
Jeg har kjøpt flopps, helt ok. Har enda til gode å finne meg BH som passer og er uten spiler, det samme gjelder bikini. Kommer ikke til å handle noe mer da det er altfor dyrt for min lommebok. Og jeg er kjempe skuffa over at de ikke holder seg til få og populære klær. Innimellom så skryter SE så mye av klærne at du skulle tro de var sydd av gulltråd!
Fornøyd med passform, men dårlig kvalitet
Fornøyd med passform, komfort og utseende på undertøy og badetøy jeg har bestilt, men 2 av 3 bh’er har strikk som har røket i stroppen ila. det første året i tillegg til at de nuppet etter kort tids bruk. Fikk raskt svar på reklamasjon, men måtte betale unødvendig mye i frakt for noe som var fabrikkens feil. Dessverre ikke produkter jeg tar sjansen på igjen. Har ikke prøvd andre klær, så har ingen erfaring på de andre produktene
Kjøpte amme bh og truser
Kjøpte amme bh, da disse skulle være fantastisk passform på for oss med store bryst. Passformen passer overhode ikke til meg og brystene får en merkelig fasong. I tillegg var så og si all farge vekk etter 1 vask og den var full i nupper. Til en pris av 500,- for en bh syns jeg dette er forkastelig. Amme BH-er kjøpt på hm til 199,- for 2 pakning er av mye bedre kvalitet! Trusene har veldig god passform blir ble desverre også grå og nuppete etter 1-2 vask.
Dårlig kvalitet og kundeservice
Dårlig kvalitet og kundeservice. Og alt er veldig likt! Meget store i størrelsen.
Treningstøyet passer ikke til lange, slanke kropper
Treningstøyet passer ikke til lange, slanke kropper. Sportsbh er altfor stor. Bruker M til vanlig så bestilte i størrelse small, men den ble altfor stor. Treningstights i størrelse small var altfor kort. I tillegg synes jeg sømmen bak havnet for langt ned på rumpa. Det ble derfor retur.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.