Camp Hverringe, Bøgebjerg Strand Reviews 13

3. Recreational and Vacation Camps
  4. RV Park
  5. Travel Agency
  6. Vacation Rental

Information provided by various external sources

Camp Hverringe, en Campingplads på Fyn. Familieferie og hytteferie. Stort aktivitetsprogram. 5-stjernet luksuscamping. Seniorcamping.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Camp Hverringe har mange gode ting og…

Camp Hverringe har mange gode ting og fortjener de 4 stjerner. MEN deres WIFI er simpelthen SÅ dårligt at man på ingen måder har glæde af det. Det var VIRKELIG dybt frustrerende.

Når det er skrevet, så har de SÅ mange gode lege muligheder også så de voksne kan spille både Petanque, cirkelgolf, disk-golf osv. tilmed har de fin pool også. Deres bade faciliteter er også rigtig gode og så er der den pragtfulde havudsigt fra nogle af pladserne samt nogle legeområder også.

Hvad kan de gøre bedre?
De kan sørge for at have en stærk internet forbindelse!
Ligge/solstole ved poolen havde også været rigti godt.

23 July 2025

Kæmpe JA tak herfra...

I kan trygt og roligt vælge Camp Hverringe.

Det er en super fin campingplads hvor der er plads til alle. Der er gode faciliteter, god value for money og der er pænt og rent.

Beliggenheden er fremragende ud til stranden og personalet er søde og imødekommende.

Der er dagligt planlagt forskellige aktiviteter for børn, som vel at mærke er gratis.

Som børnefamilie er det en super plads og er man afsted uden børn er der også mange muligheder på pladsen.

Vi var afsted i uge 29 og jeg tænker helt bestemt vi kommer igen på et tidspunkt.

22 July 2025

Virkelig skøn campingplads

For 2. gang har vi været på CampHverringe i uge 30 og vi kommer helt sikkert igen.
Skøn skøn plads med den dejligste udsigt, store plæner, fin strand som ligger for foden af pladsen. Masser af aktiviteter at gå til ude og inde.
Vi havde både små og stor børn med, som alle havde en super dejlig uge.

Bad og køkkener var up to date. Alt fungerede og der var plads til alle.

Kan kun anbefales 👍🏼👍🏼

27 July 2024

Positiv oplevelse

Vi har haft særdeles gode oplevelser med
Camp Hverringe ifm at ligge fast på pladsen.
Vi har besøgt de pladser der har været aktuelle for os og det er absolut denne her plads der tiltaler os mest..
Pladsen tiltaler os da der er meget ryddeligt og pænt på pladsen. Toiletforhold er meget fine.
Der er skøn natur omkring pladsen.
Personalet vi har talt med er virkelig søde og hjælpsomme.
Vi glæder os til sæsonen 2024.

1 August 2023
Rated 4 out of 5 stars

Skøn beliggenhed og generelt fine faciliteter

Dejlig plads med god og smuk beliggenhed. Mange gode faciliteter og aktiviteter på pladsen. Dejligt med isbil og foodtruck.
Rengøringsfrekvensen kunne godt sættes op og måske være grundigere.

En stor mangel er en ordentlig købmand, hvor man kan handle stort set alt man skal bruge på ferien. Det kan man godt forvente af en 5-stjernet campingplads med en placering så langt fra indkøbsmuligheder.

13 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

Manglende rengøring af…

Manglende rengøring af servicebygninger...
Bliver ofte kun gjort rent, en gang dagligt.
Jeg var i baderum kl 6 i morges, der var sidst gjort rent kl 9 forrige dag. Og når der endelig bliver gjort rent er det med meget “ runde hjørner”.
Der mangler papir og sæbe på toiletterne.
Jeg troede der skulle gøres ekstra rent i disse coronatider, hvilket absolut Ikke sker...
Det er rigtig synd, da det er en dejlig campingplads, med en fantastisk beliggenhed..
Men pladsen lever slet ikke op til sine 5 stjerner..

16 August 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ville lige se på pladsen og den…

Ville lige se på pladsen og den anledning købte min kone en pakke rugbrød til 28 kr . !!!! Hvad !! 3,4 gange prisen andre steder . Efter en rundtur stod det klart at der er langt fra 5 stjerner og til vi så .

15 August 2020
Rated 2 out of 5 stars

Langt fra den 5-stjernede oplevelse vi…

Langt fra den 5-stjernede oplevelse vi forventede. Manglende rengøring i bygning med bad/toilet (en af dagene ingen rengøring fra 7.15-16.30!) Poolen lukkede flere gange efter den endelig var åbnet i uge 28, aktivitet for børn blev aflyst grundet sygdom, hvilket er fair, men så må man som 5-stjernet plads have en plan b. Vi kommer desværre ikke igen. Plus på pladsen er udsigt, rimeligt udvalg i butik, gratis lån af ketchere og spil og fin legeplads for de mindre børn.

12 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

Naturen er skøn og medcampisterne det…

Naturen er skøn og medcampisterne det samme, men så er det også sagt. Der sker ikke noget med fejl og mangler på pladsen (og dem er der mange af), og det virker som om at sæsonåbning kommer bag på jer hvert år. Coronakrisen er blevet brugt som undskyldning for at reducere rengøring og åbningstider, uagtet at myndighederne har åbnet op for det. Leder og medarbejdere tænker ikke kundeminded, men mere kommunikation af regler og indskærpelser. Det er virkeligt gået tilbage.

18 June 2020

Coronakrisen mangel på samfundssind

Nu har jeg bedt om at få mine penge retur for dette års single camping.

Jeg gik i rette med campingpladsen og deres beslutning om at åbne allerede nu her 3 april. Til trods for vi alle bliver bedt om at blive hjemme og i hvertfald ikke rejse på tværs af landet.
Jeg mener ikke campingpladsen udviser det samfundssind som vi alle opfordres til. Jeg mener de ser stort på at det er os alle der i fællesskab betaler den kæmpe store samfundsregning der kommer ovenpå det her.
De sættet egen profit over vores samfund.
Pga jeg gik i rette med dem, på en synes jeg sober måde. I samme skrift som i ser her. Så er jeg nu blevet udelukket fra deres facebook. Og den kritik jeg er fremkommet med kan ikke længere ses i deres facebookopslag.
Alene af den grund. Så er jeg ude.

24 March 2020

Is this your company?