Geweldig klantcontact
Ook voor onze tweede camperreis gingen we op zoek naar een camper. We kwamen toch weer uit bij Campers Canada voor een reis naar Canada maar daar waren we al eens geweest. Toch Amerika eens bekijken bij Campers Amerika, we wisten gedeeltelijk wat we wilden en hun aanbod is uitgebreid en overzichtelijk. Na uitgebreid telefonisch contact waarbij onze wensen werden uitgesproken zijn we fantastisch geholpen, werden duidelijke waarschuwingen gegeven bij grote stappen maar toch werden we ook daarbij geholpen. Dit gaf ons vertrouwen om in zee te gaan met Campers Amerika. Ruim voor onze vakantie kregen we alle informatie toegestuurd, denk aan informatie over de camper, de reis, de wet- en regelgeving, hoe te rijden, waar op te letten, een advies voor een eerste nacht in een hotel en uiteraard de reservering bij de camper maatschappij. Eenmaal aangekomen kregen we een camper met ervaring en ook daarbij heeft Campers Amerika ons fantastisch geholpen waardoor we uiteindelijk een top vakantie hebben gehad.
Het persoonlijk contact maakt dat we zeker ooit terug gaan voor een volgende reis.

Reply from Campers Amerika