FHU Campanet Reviews 11

Company details

1. Computer Repair Service
  2. Website Designer

Written by the company

Awaria sprzętu to zawsze poważny kłopot dla użytkownika. Dzięki nam już nie musi tak być. Jesteśmy w stanie szybko i profesjonalnie usunąć każdy Państwa problem związany ze sprzętem komputerowym lub oprogramowaniem. Nasz serwis oferuje diagnostykę sprzętu, ekspresowe naprawy oraz w razie potrzeby dojazd do klienta. Na wszystkie nasze naprawy udzielamy gwarancji.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Szczerze polecam !

Najlepszy serwis komputerowy z jakim kiedykolwiek miałem okazję współpracować. Skontaktowałem się z Panem Robertem gdyż potrzebowałem porady, a skończyło się na naprawie mojego komputera zdalnie (jestem z Bydgoszczy) które polegało na pozbyciu się niepotrzebnych plików/programów, podrasowanie oprogramowania, zainstalowanie i aktualizacje sterowników itp. Po całym zabiegu komputer uruchamia się w 15sekund (wcześniej 5 minut ;) Pan Robert jest niezwykle pomocny a rozmowa to czysta przyjemność. Widać, że posiada ogromną wiedzę, a przy tym udziela bardzo przydatnych porad. Zdecydowanie polecam ten serwis każdemu, kto szuka profesjonalizmu i solidności! Osobiście bardzo dziękuję i pozostaję w kontakcie.

1 April 2025

Jestem pod wrażeniem...

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i systemowego podejścia do kwestii zarówno usprawnienia procesów jak również bezpieczeństwa sprzętu. Odległość (Londyn - Wrocław) nie była w żadnym stopniu przeszkodą w optymalizacji mojego laptopa i przyspieszeniu tempa jego pracy. Jestem bardzo zadowoleny z efektów działań p. Roberta i szczerze polecam jego specjalistyczne usługi.

22 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Szybko, tanio i dobrze a jednak można

Dobrze przygotowana firma pod względem wiedzy i sprzętu. Potrafią doradzić. Nie robią nic ponadto co uzgodnione na wstępnym etapie prac. Jak są jakieś propozycje co do zmian to konsultują. Ceny bardzo przystępne

29 December 2023

Reply from FHU Campanet

Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na wystawienie doskonałej oceny. Naprawdę to doceniamy. Daj nam znać, co możemy dla Ciebie zrobić w przyszłości.

Szybko i profesjonalnie

Polecam usługi w tej firmie. Szybkie odpowiedzi, pomoc udzielona na odległość. Bardzo dobra znajomość tematu. Pełen profesjonalizm.

12 October 2023

Rated 5 out of 5 stars

Profesjonalna i rzetelna naprawa…

Profesjonalna i rzetelna naprawa powstałego uszkodzenia oraz dodatkowe wyjaśnienia dla lepszego funkcjonowana urządzenia. Będę polecał znajomym jako b. dory i rzetelny fachowiec

15 August 2023

Szczerze polecam

Ostatnia naprawa, konsultacja ,pomoc zdalna i wymiana odbyły się szybko i sprawnie , czy jeśli chodzi o kontakt szczerość wycenę jestem zadowolony i polecam

14 August 2023

Gorąco polecam

Szybka, miła, przyjazna obsługa oraz rzetelność sprawia, że zawsze wracam gdy tylko mam problem z komputerem jak i wtedy gdy chcę go zmodernizować

15 January 2023

Szybko

Szybko, profesjonalnie i fachowo. Wymiana obudowy i sprawdzenie po pożarze. Gorąco polecam!

10 July 2023

Kursor nie porusza się.

Otrzymałem wiedzę jak czyścić i zapobiegac zamuleniu laptopa w szybki i pomocny sposób.

20 May 2023

Wymiana obudowy

Wymiana obudowy i czystka byłi zrobione szybko i tanio, polecam wszystkim

28 April 2023

Rated 5 out of 5 stars

Jestem bardzo zadowolony z usług…

Jestem bardzo zadowolony z usług Campanet. Bardzo życzliwy właciciel, z ogromną wiedzą. Jakość usługi na najwyższym poziomie, ceny bardzo przystępne.

16 March 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look