Camoshop Reviews 174

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kontakt ze sklepem nie jest możliwy, zamówienie złożone w styczniu nie zostało zrealizowane. Koszt koszulek i bluzy to ponad 250 zł, pieniądze nie zostały zwrócone a zamówienie nie zostało dostarczone... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym c... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To był... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Odradzam

Odradzam. Oszuści . Czekam 4 miesiące na swoje zamówienie. Polecam oszukanym zgłaszać na policję

21 April 2025

Uwaga oszuści

Uwaga oszuści , naciągacze i złodzieje ! Ja zgłosiłem sprawę na Policję nie polecam tych szmaciarzy ! Nie chca zwrócić kasy do tego bezczelnie kłamią ! Odradzam nie kupujcie nic w tym sklepie !

27 August 2025

sklep porażka

sklep porażka. zamówienie w lipcu, czas realizacji 3-5 dni roboczych, jest końcówka sierpnia, zero odpowiedzi na maile, telefon nie jest odbierany, ciekawe czy odzyskam moje pieniądze. Zdecydowanie nie polecam. szkoda, że nie można dać zero gwiazki

27 August 2025

Oszuści

Oszuści, unikać szerokim łukiem. Najpierw niekończące się przekladanie terminu dostawy. Jak chcialem zrezygniwiac i poprosiłem o zwrot środków to trzy razy pytali się czy na pewno żeby wydłużyć ten czas. Zapraszam do kontaktu osoby oszukane. Mozemy skontaktować się i złożyć pozew zbiorowy. Zapraszam do kontaktu. Takie cwaniaki liczą na to że nikt się nie połasi.

30 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Tyle złych opinii i sam dałem się…

Tyle złych opinii i sam dałem się nabrać. Zamówienie złożone 10.06.2025 i do dziś nie mam kompletu,-kompletu ponieważ po interwencjach mailowych wysłali połowę i do tygodnia mieli dosłać resztę ale .... do dziś ani towaru ani odpowiedzi. Firma zawiodła na całej linii, teraz rozumiem że nie podają nr telefonu i lepiej maila bo nie trzeba sie tłumaczyć. PORAŻKA, NIE POLECAM

25 August 2025

oszukani camo shop

Cześć
Też zostałem naciągnięty przez SYLWIA PIĄTEK właścicielkę Camoshop , myślę ze może czas się przejechać do niej do domku ul. Rzeczycka, nr 16 w warszawie .
I z nią szczerze porozmawiać bo tak nie może być żeby sobie robiła co chciała .
Jest jeszcze niby sklep na ul. Bysławska, nr 84 w warszawie

Zgłaszajcie się do uokik online , można bez wychodzenia z domu napisać zawiadomienie , ja jeszcze mam zamiar iść na policję a jak nie pomoże to trzeba się zgrać i przejechać się do wawy , daleko nie ma .

1 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam, koszulka zamówiona w maju towar dostarczony pod koniec sierpnia. Co chwilę maile przesuwające termin wysyłki, a na koniec zapominają o zamówieniu.

20 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Również mam z nimi problem ,.ciągle to…

Również mam z nimi problem ,.ciągle to samo .... Żonglowanie terminami z rzekomo nie ich winy, to już 3-4 miesiąc rozumiem wszystko ale są jakieś granice dobrego smaku ... Gdzie ich zgłosić ? bo moja granica cierpliwości właśnie przekroczyła wszelkie normy

15 June 2025

Tragedia

Zamówienie złożone pod koniec maja. Do dnia dzisiejszego(19.08.2025) zakupiony towar nie doszedł. Wcześniej jeszcze cokolwiek odpisywali, przesuwając terminy dostawy. Teraz już w ogóle nie odpisują. Pieniądze pobrane, a towaru nie ma. Proponuję pokrzywdzonym wejście na ścieżkę prawna, zgłoszenie do cert oraz Rzecznika Praw Konsumenta, a także zgłoszenie do UOKiK. Ja rozważam, jak nie dostanę w najbliższym czasie odpowiedzi na moje wysłane wiadomości.

19 August 2025

PROSZE O KONTAKT OSOBY POSZKODOWANE

bardzo proszę o kontakt osoby które zostały oszukane w podobny sposób, zamawia się towar którego nie mają na stanie, rzeczywistość mija się z obiecankami, produkty są wysyłane po miesięcznym a czasami 1,5 miesjęcznym oczekiwaniu, prosze osoby poszkodowane w podobny sposób o kontakt, złożymy pozew do UOKiK jako nieuczciwe praktyki konsumenckie, pokazemy tym oszustom od czego jest prawo. Obiecali 50 zł rabatu na kolejne zamówienie a finalnie po kilkunastu emailach uzyskałem 25zł, oszustwo w biały dzień

19 August 2025

Miesiące czekania

Zdecydowana porażka. Zamówienie złożone w kwietniu (04.04), kilkukrotnie zmieniany "ostateczny" termin dostawy. (Wysłane 14.08). Brak odpowiedzi na wiadomości. Jeśli odpowiadają to tłumaczą, że są problemy, naprawa serwera itp. Poważnie? Problemy są już z tamtego roku, bez zmian. Po co przyjmować nowe zamówienia skoro nie jest się w stanie ich realizować?
Zdecydowanie nie polecam, jedyny plus to taki, że materiał jest fajny, ale nie opłaca się czekać kilka miesięcy.

14 August 2025

Firma z statusem upadłościowym

Od 2 miesięcy nie zrealizowane zamówienie, brak kontaktu poza jedna wiadomością:
"Najmocniej przepraszamy za przedłużającą się realizację zamówienia oraz brak odpowiedzi na poprzedni e-mail.
Wysłaliśmy już powiadomienie z naszego systemu z realizacją zamówienia i wysyłką do 15.08.2025
Będziemy ogromnie zobowiązani za akceptację terminu i oczekiwanie na zamówienie"

Firma jest wpisana w rejestr firm upadłościowych.
Na stronie piszą, że zaprzeczają jakoby byli w upadłości, a są wpisani. Wciąż zbierają pieniądze, sklep pozwala na zamówienia. Zbierają, by jak najwięcej spłacić długów, a kiedy taka firma ma status firmy w restrukturyzacji/upadłości to nic im się nie da zrobić. Szansa na to, że oddadzą pieniąze jest praktycznie zerowa. Oszuści.

1 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Omijajcie ten sklep, nie warto

Zamówienie z 1.07 do dziś niezrealizowane... Kolejne maile o "awarii" i "opóźnieniu zamówienia". Zero propozycji alternatywnej np. zwrot zapłaconych pieniędzy, inny towar jeśli tego nie ma... Biorą kasę nie mając towaru i nie wiem - teraz czekamy na transport morski z ChRL?
Omijać szerokim łukiem, ali czy temu są rzetelniejsze...

8 August 2025

Oszuści

Oszuści. Towar zamówiony w maju, do dzisiaj brak dostawy. Na początku maile z wyjaśnieniami "mamy awarię, no już prawie prawie wysyłamy", po żądaniu zwrotu środków brak kontaktu. Złodzieje, nie polecam.

15 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oszustwo, omijać, szkoda nerwów

Jeśli 3 osoby zamawiają te same produkty w tym samym czasie, pierwsza osoba po wielu negatywnych komentarzach otrzymuje w końcu produkt (zielona koszulka zamiast z czarnymi, to z białymi napisami), druga ładnie się upomina i również dostaje zamówiony produkt (po 2miesiacach) a trzecia upomina się od kwietnia i zostaje zablokowana na oficjalnej stronie, nie odpowiada się jej na maile, nieustannie przesuwa termin realizacji wysyłka i zamówienia mimo 100% zapewnień to wiedz że firma camoshop to jeden wielki scam. Nie równe traktowanie klientów, przede wszystkim wybiórcze. Mało profesjonalna firma. Zamawiałem od kilku lat a potraktowali mnie jak śmiecia. Warto sprawdzić fb: camoshop poszkodowani - chociaż tam osoby z camoshop czytają komentarze i blokują poszkodowanych. Ogólnie warto zgłaszać do UoKiku, na komendzie policji powiedziano że działania wyczerpują znamiona oszustwa, w Polsce już kilkaset razy zgłoszono firmę!

23 April 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look