Supper leuk
Supper leuk, perfect voor herinneringen met verjaardagen en festivals
Supper leuk, perfect voor herinneringen met verjaardagen en festivals
Wát een toffe gadget!! Al heel veel leuke herinneringen mee vastgelegd….Love it! Dank voor de fijne service!
Heel erg blij met deze mini camera. Precies zoals omschreven en super handig in gebruik!
Heel erg blij met de aankoop. De camera maakt super leuke beelden. Ook hele fijne service, ik kreeg snel een reactie op al mijn vragen. Zeker een aanrader!
Snelle levering en leuke camera om herinneringen mee te maken! Ik had de camera mee naar een festival en kreeg veel vragen erover. Het is echt een must have.
Supertoffe mini camera met foto /film stand.
Duidelijke gebruiksaanwijzing online, makkelijk in gebruik.
Mijn kinderen waren er erg blij mee.
Ps. Communicatie (ik had wat specifieke vragen) voorafgaand aan de koop was TOP !
Super handig voor op vakantie! Heb echt vette beelden kunnen maken tijdens m’n reis in Azië. Aanrader!
Als cadeau gekocht maar naam verkeerd doorgegeven en het alsnog kunnen rechtzetten top klanten service. Snel binnen en de persoon was er super tevreden mee. Zeker aan te raden !
Echt een topaankoop! Ik maak er mooie foto’s mee en doordat hij aan mijn sleutelbos hangt, heb ik hem altijd bij me. Super handig! 💞
Super snelle levering, mooi product en werkt ook super fijn om de beelden over te zetten naar je telefoon of laptop
Ik heb hem meegenomen naar Turkije. Wat een aanrader zeg! Heb alle herringeringen kunnen vast leggen van mijn vrouw en dochtertje. Hartstikke leuk voor de kleine later om terug te kijken. Snelle levering, betrouwbaar en een product met erg goede kwaliteit!!!!
Super blij met mijn CamKey!! Echt hele snelle levering, mooi verpakt & ook super leuk en makkelijk mee te nemen op vakantie / naar festivals. Aanrader!
Wat een geweldige camera, klein maar super fijn 👍
Super snelle levering. Leuk handgeschreven kaartje en natuurlijk een heel leuk product. Echte aanrader!
Learn more about other kinds of reviews.