Calmbed Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er super fornøyd med sengen vi kjøpte. Den har virkelig levd opp til forventningene - og valpen vår fant roen i den fra første stund. Den er myk og fast - og super deilig for valpen å legge seg i ,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sassa som är 12 årig labrador älskar sin nya xxl Calmbed! Från första stund gillade hon sängen och njuter att kunna sträcka ut sig. Den är mjuk och följsam för en äldre dam med lite stela leder. Dessu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Inför köpet var informationen från CalmBed utmärkt och den stämde väl överens med hur varan såg ut efter upp-packning. Storleken passade bra till min hund, genom de exempel på olika hundraser som pres... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd! Produktet var veldig bra. Hunden er veldig fornøyd og legger seg gjerne i sengen om hun er lei sofakosen. Sengen har også vert super på tur, hvor hun faktisk klarer legge seg til... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Leverans och service…

Leveransen var mycket snabb och problemfri. Att returnera varan var heller inga problem. Efter att den större xxl-bed blev tillgänglig returnerade jag den mindre versionen. Den större bed är idealisk för våra 5 Alaska Malalmutes. Vi har nu 2 beds och är mycket nöjda. Jag vill också nämne att servicen är mycket bra och företaget finns alltid tillgängligt.

10 December 2024

En veldig fornøyd hund!

En veldig fornøyd hund. Fant roen i sin nye seng og velger nå den framfor sofa og dobbeltseng med dyner. Liker godt følelsen av at senga pakker seg mykt og godt rundt henne, og den myke kanten til å hvile hodet på ♥️ 🐾

25 December 2024

Raptor elsker sin CalmBed

Raptor elsker sin CalmBed. Der hviler han godt og sover godt. Nå har vi også kjøpt en CalmBed til han til å ha på hytta. Det tok ikke lang tid fra vi bestilte sengen til vi mottok den i posten.

18 December 2024

Vårt absolutte førstevalg!

Vi fikk den beste hundesengen på tilbud under Black week og hunden elsker sengen! Han kan formelig grave seg ned og ligge utstrakt på rygg, samt hvile hodet på kanten! På toppen av alt er den vaskbar - det er den viktigste grunnen til at vi valgte sengen. Helt topp!!

1 December 2024

Mykeste hundeseng ever.

Bestille var enkelt og ryddig. Det gikk ganske raskt å få sengen, bestilte 22 nov og kunne hente den ut fra post den 2 des.
Den har svart til forventningene og mer til pr dags dato (7 des 24) Hunden min roer seg raskt i sengen.

2 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ikke for hunder med tenner

Ser bra ut, og ble populær hos vår Flat Coated Retriever. Men det viser seg at hunder har tenner, og særlig valper er glade i å sette tennene i det de ligger på. Da ble denne for svak, da stoffet både i bunn og på "pølsen" rundt er av veldig svak kvalitet. Mye hull etter kort tid.

2 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Veldig fornøyd med senga, men

Veldig fornøyd med senga, men pass på at dere ikke blir lurt av Black friday «tilbud». Jeg kjøpte seng for noen uker siden, da kosta senga 1000 kroner for str. XL. Nå koster senga plutselig originalt 1350 og er på tilbud til 1000,-. Skuffende..

29 November 2024

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

Produktet var veldig bra. Hunden er veldig fornøyd og legger seg gjerne i sengen om hun er lei sofakosen. Sengen har også vert super på tur, hvor hun faktisk klarer legge seg til ro med sengen.

Var skeptisk til å kjøpe noe på nett som jeg fant via reklame, men uten grunn. Kjøpet gikk raskt gjennom og leveringen tok kort tid. Prosessen gikk raskt og knirkefritt.

25 August 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look