Opgelet, oplichters!!! Ze hebben geen vergunning in Nederland, ze zijn illegaal!!! Ze zullen je je winst nooit uitbetalen!!!
Company replied
Company replied
Na een klein weekje surebetting tijdens het EK al hele dikke winst gemaakt. Verder reageert Cactus snel op vragen mocht je die hebben. Zeker een aanrader voor als je geïnteresseerd bent in surebetting... See more
Ben je op zoek naar de beste surebets zonder zelf al het speurwerk te moeten doen? Dan is Cactus Bets iets voor jou! Vanuit Nederland zoekt ons team full-time de hele dag door naar sure bets op diverse bookmakers. Voor jou geen urenlang gezoek meer: wij doen het zware werk en delen de vondsten direct via ons Telegram-kanaal. Zo ben je altijd snel op de hoogte en kun je meteen je voordeel doen. Met Cactus Bets wordt sportweddenschappen een stuk leuker, winstgevender én eenvoudiger!
Netherlands
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Cactus Bets Sure Bets
Allerslechtse sure bet site die er is 1 sure bet in 4 dagen terwijl andere aanbieders er tientallen per dag geven ik raad het 100% af never nooit winstgevend ik voel me opgelicht
Een goeie surebets groep. Goeie klantenservice als je vraag hebt word die snel beantwoord. Meer dan een jaar lid geweest.
De telegram groep met winstgevende sure bets met vaak hoge percentages! Het systeem werkt goed. De admin is altijd bereikbaar en denkt graag mee met zijn leden. Aanrader voor iedereen die een flinke zakcent wil bijverdienen!
Geweldige ervaring, beheerder reageert snel en is erg behulpzaam, de surebets komen als een melding binnen via telegram waarbij zelfs de link naar de bet staat, en hoeveel percentage winst je kan pakken. Ik heb in iedergeval binnen minder dan een week de abonnementsprijs weer binnengehaald. Top ervaring, beheerder geeft ook veel goeie tips om niet op te vallen bij bookmakers!
Maakte in mijn eerste maand al 15x de kosten van het abbonement terug. Gezellige praatgroep waar je veel informatie uithaalt. Zeker een aanrader!
Goede service en dik waarde voor je geld! Aanrader!
Mijn ervaring is meer dan positief. Ik abonneerde me op Cactus met een sceptische houding en een Hollandse nuchtere "het zal wel niks zijn, maar we zien het wel". Maar het kanaal heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Met name dankzij de community in de discussiegroep heb ik me tijdens dit EK veilig kunnen bekwamen in surebetten, en de discussiegroep heeft mij meermaals behoed voor fouten die potentieel (veel) geld hadden kunnen kosten. In eerste instantie had ik de sceptische hoop dat ik er in ieder geval mijn inleg uit zou kunnen halen. Al snel werd het me duidelijk dat ik nog wel eens wat geld kon gaan verdienen, en had ik de ambitie om er misschien een paar euro's uit te halen voor een pilsje op het terras. Later kwam de hoop voor een kar boodschappen in zicht. Tot ik nu de eindberekening voor de bets van het EK heb gemaakt en me realiseer dat ik een nieuwe PS5 (met 2 controllers en een spel) kan gaan bestellen.
Pim
Ps. Nee, ik ben geen vriend van de eigenaar van Cactusbets (of de eigenaar zelf), ik ben een oprechte tevreden klant.
Sinds ik cactus ben gejoined verlies ik nooit meer een bet. Hij verleend goeie service en reageert altijd binnen een aantal minuten op mijn berichten. Aldus is alles gwn top. 5 sterren!!!
Veel aanbod aan surebets, duidelijke manier van delen. Komt met een goede ‘handleiding’!
Sinds ik in deze surebet groep zit
Heb ik enorm veel winst behaalt!
Deze groep maakt het zo winst gevend omdat er meteen links bij worden gevoegt van de bets
Naar verschillende bookmakers aanbieders.
Waardoor je ontzettend snel kan handelen en veel sure bets gezet kunnen worden
Ook word er inzet bijgezet zodat je niet zelf hoeft te puzzelen hoeveel je moet zetten.
Ook zijn ze erg behulpzaam met als je vragen hebt.
Doet wat het moet doen! Overzichtelijke meldingen die je makkelijk kunt zetten. Erg handig voor een extra zakjcentje. En gezien je per bet maar 1 a 2 minuten bezig bent is het toch een heel mooi uurloon wat je kunt verdienen :)
Leuke betjes met goede service. Extra zakcentje gegarandeerd
Super handig, komt erg veel langs! Aardige hulp en duidelijke instructies. Zeker een aanrader!
Ik heb 49 euro betaald maar ik kreeg al snel prive berichten dat er andere groepen zijn die exact dezelfde surebets voor 20 a 25 euro delen. Andere groepen gebruiken ook hetzelfde software als die van cactusbets en die groepen zijn veel goedkoper. Na deze maand kap ik ermee en zal ik goedkopere groepen volgen want 49 euro is te duur!
goed bedrijf, handig dat de surebets paar uur voor de wedstrijd online komen.
Learn more about other kinds of reviews.