Byte Computer Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

snelle en duidelijke instructie om spam weg te krijgen, Ik was bedolven door viruswaarschuwingen gelukkig kreeg ik snel en duidelijke stap voor stapaanwijzing , en dus was het probleem opgelost

Rated 5 out of 5 stars

Byte computer kan ik zeer aanbevelen! Sinds kort regelen zij onderhoud en IT zaken voor ons bedrijf. Precies wat wij zochten: no-nonsens / ze houden het simpel, snel geregeld en heel praktisch.

Rated 5 out of 5 stars

Byte computer Haarlem heeft al enige jaren onze computers en andere ICT zaken in beheer en wij als Autobedrijf Dorel zijn hier enorm over te spreken. Zaken worden snel opgepakt en opgelost en ik ka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snel geholpen en verstand van het vak.. kan hier met alle ict vragen terecht en altijd wordt altijd vriendelijk te woord gestaan! Top bedrijf! Uitstekende geholpen met het aanleggen v... See more

Company details

1. Computer Support and Service Company
  2. Computer Repair Service
  3. Computer Service
  4. Computer Training School

Written by the company

Computerhulp in Haarlem en omgeving Wij helpen je met het opschonen van je computer, een defecte laptop, een crashende computer, of elk ander computerprobleem. Als servicegericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De beste feedback is eerlijk

De beste feedback is eerlijk en behulpzaam. Nou dat is eigenlijk precies hoe het bij byte ook gaat. De accu van mijn laptop moest vervangen worden. Ik heb reuma aan mijn handen dus leek me beter om dat niet zelf te doen. (Oké ik ben ook vreselijk onhandig)
Heb Byte email gestuurd met uitleg van het probleem. Kreeg een kosten plaatje wat redelijk was en Frank was gelijk al heel behulpzaam. Ging trouwens ook allemaal heel snel. De laptop terug die weer heel snel is en hij heeft uit zichzelf nog een kleine ergernis voor me opgelost. Als ik weer een computerprobleem heb ga ik zeker weer naar Byte Computer. Aanrader.

23 April 2026

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Bij contact zoeken werd er dezelfde week nog gekeken naar mijn probleem. Communicatie verliep ook lekker vlot. Alleen maar lof voor deze zaak.

19 February 2024

Professionele hulp

Fijne, snelle en professionele service. Heldere communicatie, Frank denkt met de klant mee en gaat op zoek naar de best passende oplossing voor het probleem.

12 August 2023

Byte computer Haarlem is super

Zaken worden snel opgepakt en opgelost en ik kan altijd bellen met een vraag.

11 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Supersnelle en accurate service!

Frank van Byte Computer reageert snel en accuraat. Hij heeft veel kennis van soft- en hardware. We hadden een probleem met een laptop in het buitenland en ook op afstand had hij het zo gefixt. Echt een aanrader voor elke probleem!

2 May 2022

Ik ben weer blij!

Ik had problemen met mijn mail op mijn tablet en laptop, deze problemen zijn zeer snel opgelost en de problemen aan mij uitgelegd. Ik ben weer blij!

Ik kan Frank van Byte computer iedereen aanraden!

8 February 2022

Uitstekende service

Uitstekende service, staat altijd paraat voor mijn pc problemen en -vragen. Ik word altijd vriendelijk geholpen en word voorzien van de nodige informatie en tips.

7 February 2022

Top bedrijf!

Uitstekende geholpen met het aanleggen van een sterke Wifi verbinding.

14 January 2022

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, en werkt vrij snel.
Laatst een computer laten bouwen, en ben meer dan tevreden met de algehele service die geboden is!
Absoluut een aanrader!

14 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Goede, duidelijke communicatie met top service.

Ik maak eigenlijk al jaren gebruik van de service van Byte Computer. Frank heeft een fantastische PC voor me gebouwd die nog steeds helemaal naar wens is. Hij luistert goed naar je wensen en levert vakwerk af. Ook voor PC onderhoud ga ik naar hem toe, zowel softwarematig als hardware. Zijn prijzen zijn schappelijk en ik betaal graag voor dingen die maken dat ik zorgeloos verder kan met mijn werk en plezier. Ik verwijs mensen zonder twijfel naar hem door omdat hij niet alleen goed is in wat hij doet, maar ook prettig in de omgang is, wat minstens zo belangrijk is. Way to go man!

13 January 2022

The Trustpilot Experience