Dette er den hyggeligste café på…
Dette er den hyggeligste café på Vesterbro. Oprigtig uprætenciøs og venlig betjening. Og så er de hjemmebagte boller en god start på dagen!
Hyggeligt café med god service! Vil anbefalede til mine venner at komme her☕️
hyggelig atmosfære og imødekommende derinde.
super hyggelig cafe, de har studierabat ;)), og så er det oplagt at tage hen for at studere lidt)
Afslappet atmosfære i stemningsfulde omgivelser.
Sublim kaffe.
Det her sted er mit go-to når jeg gerne vil læse på en cafe.
Her er fyldt med god og hyggelig stemning - og så laver de rigtig god kaffe! Jeg har oplevet et par gange at de tilbyder gratis kaffe og hvem elsker ikke gratis ting ;) Det kan varmt anbefales.
Her er så hyggeligt, stille og fyldt med god stemning! Man kan blive her i timevis - tydeligtvis 😍💁🏼♀️
Mega hyggelig cafe. Super fed stemning. Vil helt klart besøge det igen.
Super hyggelig café og forlag. Kaffen smager himmelsk og betjeningen er i top :-)
Super hyggelig bogcafé. Dejlig stille musik i højtaleren og bløde sofaer at sidde i. Lækker chai latte og super sød betjening. Bestemt værd at besøge.
Fantastisk kundeservice - gensendte uden beregning en bog, jeg ikke havde nået at hente.
Et godt og nemt websted at bestille en bog og caféen på Istedgade er lille, men hyggelig. Der er dejlige drikkevarer og en rar stemning med spændende bøger og gode priser.
Fik at vide at der var dag til dag levering og at jeg ikke skulle bekymre mig om at bogen ville kom inden d.23 december.
Jeg valgte nemlig denne side grundet at bogen kunne nå at være her inden vi kørte fra sjælland.
Bogen jeg bestilte er stadig ikke kommet.
Kan ikke anbefales
God fleksibel service og Super nemt! Jeg har købt 4stk unyttige historiefacts hos dem og fået leveret. Ingen problemer.
Jeg kan ikke anbefale at handle hos Byens Forlag, da de ikke overholder de gældende regler for handel på internettet, som også er beskrevet på deres hjemmeside under "Aftalevilkår for handel på byensforlag.dk".
Jeg bestilte en bog den 30. oktober, og den 4. november blev pengene hævet på min konto. I førnævnte aftalevilkår under punkt 2 skriver Byens Forlag: "Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os." Derfor må man forvente, bogen blev afsendt den 4. november.
Det blev den dog ikke, og først en uge senere - 11. november - modtog jeg min bog. Så pengene blev altså trukket, cirka en uge før bogen blev sendt. Samtidig skrev jeg til Byens Forlag flere gange for at høre, hvornår min bog blev sendt, men de reagerede ikke på mine mails, og jeg mangler stadig at få svar på, hvorfor pengene blev hævet, før bogen blev sendt, modsat hvad de ellers selv garanterer, når man handler med dem.