Company details

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 1 out of 5 stars

Jeg får kun avis og reklamer engang i…

Jeg får kun avis og reklamer engang i mellem. Når jeg skriver til dem, så håber de at det bliver bedre i næste uge:(

17 April 2026
Budnet logo

Reply from Budnet

Hej Anette

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke i orden, at leveringen er ustabil. Det vil vi gerne have styr på. Skriv gerne til os på budnet@budnet.dk
med din adresse, så vi kan følge op.

Budnet

Fejllev.

Nu har jeg for 2. Gang i træk, ikke modtaget mit abonnements blad. I stedet ligget et blad som jeg ikke abonnerer på.
Hvor svært kan det være?

I tvivl om de kan læse dansk. Ledes af udlændinge i Holstebro.

6 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ødelægger dine ting og spilder din tid

Denne anmeldelse er af både budnet.dk og dao
8 Januar smadres min træstub med krukke og plante.
10 Januar opretter i en sag og spørger om hvornår jeg bedst træffes
16 Januar Opretter de IGEN sagen
20 Januar ringes jeg op af en fra budnet.dk som hverken har fået billeder, men åbenbart heller ikke fået oplyst i hvilket tidsrum jeg helst vil kontaktes, hun ringer ihvertfald uden for det tidsrum. Det aftales at jeg sender billeder til hende og undersøger køb af nyt. Jeg sender hende billeder og et skriv som aftalt, hvilket jeg har vedhæftet denne mail.
23 Januar, står der pludselig en mand på min adresse! Tydeligvis ham der har kørt træstub mm ned i forhold til hvad man kan se af skader på bilen. Jeg må også forklarer ham på engelsk at det ikke er noget man bare kan købe og det derfor også blive svært med en kvittering eller at han bare kan køre ud og købe noget. Hende fra budnet har så heller aldrig svaret på den mail jeg har sendt.

Jeg vender tilbage til Dao for at genoptage snakken her da det ikke kan passe at jeg skal køres igennem jeg ved ikke hvor mange underleverandører og at folk uden aftale dukker op på min adresse.

Her efter køres der yderligere en masse i rundkreds med at jeg bare skal købe og sende regning, på trods af at jeg flere gange har forklaret at den dyreste del ikke er noget man bare køre ud og køber på kvittering (en træstub 50 cm i diameter og 45 cm høj rønnetræ med hul der passer til potten). De bliver ved med at ringe og nej jeg har ikke taget telefonen fordi jeg simpelthen ikke orker at spilde mere af min tid på at de mener jeg skal køre land og rige rundt for at finde ting som jeg absolut ikke har tillid til at de rent faktisk vil betale for. Igen jeg aner ikke hvor jeg skal købe en erstatning med kvittering, og det kan ikke passe jeg skal bruge alt min tid på at undersøge dette, det er trods alt dem der har smadret noget på min ejendom.

Så når man er kunde hos Dao(og dermed åbenbart også budnet.dk)er det åbenbart kundens problem at løse problemer med at Dao og deres underleverandører ødelægger noget på kundens adresse.
Den ringeste kundeservice jeg har mødt.

Jeg har meddelt den 29 januar dem at jeg ikke kommer til at tage telefonen og jeg ikke svarer på flere mails, jeg har spildt nok tid 21 dage, utallige mails, 1 telefon opkald og og 1 uanmeldt besøg på min adresse!!!

Dao og budnet.dk har alle informationer til at rette op på denne sag hvis de vil.

Jeg har givet op og kommer ikke til at bruge nogen af dem nogen sinde igen.
(Og i kan godt spare jer at kommentere her at jeg skal kontakte jer for at få løst sagen, jeg har brugt rigeligt med spild tid på jer, og i har alt hvad i skal bruge for at løse sagen)

8 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

I løbet at de sidste 6 uger har vi ikke…

I løbet at de sidste 6 uger har vi ikke modtaget vores lokale ugeavis eller de ugentlige reklamer i 4 af ugerne. Vi har uge efter uge udfyldt et skema på budnets hjemmeside over de udeblevne reklamer. Der sker intet. I dag, har jeg så ringet på det nummer der står anført, efter 10-15 min. ventetid lykkedes det at komme igennem til en herre, som understreger, at han absolut ikke har noget med Budnet at gøre. Han kan kun hjælpe med at udfylde skemaet hvor man kan anmelde manglende leverencer. Jeg spørger ham, om han har et nummer til Budnet. Svaret er, de har ikke et nummer, man kan ringe til. Jeg undrer mig over, at et budfirma ikke kan kontaktes i tilfælde af udeblevne leveringer. Den hjemmeside, hvor man kan anmelde, tror jeg ikke, der er nogen der holder øje med. Der sker ikke noget, det er kun for at det skal se ud af noget, den er der.
Budnet er et useriøst firma som ikke opfylder den opgave de har påtaget sig m.h.t. omdeling af ugeaviser og reklamer i mit område.

23 January 2025
Rated 3 out of 5 stars

Får reklamer på trods af nej tak

Jeg har i de sidste par måneder modtaget en stor mængde reklamer i postkassen, på trods af at jeg har valgt nej tak til næsten alle.
Hver uge har jeg brugt jeres kontaktformular, og siddet og valgt alle disse reklamer fra igen, men der sker ikke andet end at jeg næste uge igen har en fyldt postkasse, med en masse papir jeg ikke kan bruge til noget.

6 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det er godt nok ikke et service firma…

Det er godt nok ikke et service firma man får fat i. Man kan ikke ringe til firmaet, men der står et telefon nr. som slet ikke har noget med bundet at gøre "????????
Når buddet ikke har omdelt reklamer og ugeaviser i postkassen - til trods for at buddet kørte rundt på gaden her tirsdag - så kan man ikke anmelde at det er udeblevet før torsdag aften !!!!!!!! Det er bare ikke godt nok? Det er jo ikke første gang det er sket, og ofte puttes også andres reklamer i vores postkasse.

30 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk!

God og stabil service med søde medarbejdere, der er meget imødekommende :-)

26 April 2024

Take a closer look