See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er horribelt, at Jan Bech Andersen behøver at købe livvagter, har Brøndby Fans ingen respekt for Jan Bech Andersen der stoppede penge i Brøndby Hvorfor skulle han ikke prøve at få de fleste peng... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes det hele fungerer ganske nemt og problemfrit det eneste jeg kan sætte en finger på, det er lidt irriterende at det pop up vindue hvor man hele tiden skal acceptere eller afvise vedr cookie... See more

1. Event Ticket Seller
  2. Amusement Center

Information provided by various external sources

Brøndby IF

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Nicolai Vallys gav mig hård finger

Det var en helt normal dag og jeg sad og så FCK kamp (de er jo bedre end Brækby) og så hoppede Nicolai Vallys ud af min skærm og sagde :Er du en klam lille fck fan, din taber. og så begyndte han bare at give mig hård finger i min numse.

16 April 2026

Fans

Fans. I er syge i hovedet. At man ikke kan have sine børn med til fodbold er jo helt væk. Udeluk alle fans. Og spil for tomme stadions. I fire, fem År så kan i og de andre måske lære at opføre sig normalt. Føj for nogle psykopater.

31 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

BIF er i sig selv super dygtige mænd

BIF er i sig selv super dygtige mænd, men alle omkring den stinker til deres arbejde kundeservice er ubrugelig, bare fordi man er fra Jylland og ikke har penge til hver kamp og man for første gang ville se fcm og Brøndby, så kan man ikke få lov... Fordi man ikke har fordelen det noget fis vi først kan få lov at købe 3 t senere altså hvis der er flere billetter, jeg syntes ikke det fair når man har siddet i 6 timer og ventet på billetsalget åbner, for at komme ind og vælge billetter for at man ikke kan købe ærligt... Det squ skuffende at der ikke handles på dette når man kontakter kundeservice.... De flabet og uansvarlige... Jeg kan ikke acceptere jeg skal skuffe 3 store fans fordi der ikk kan hjælpes når det er første gang man køber... Gaven blev givet fordi jeg først for en ting at vide og på dagen er jeg udelukket hmmm så må man ikke komme med fordi det er første ret og man kan købe sig til det okay 🤦‍♀️ må da nøjes med at se holdet bag en skide skærm nu man endelig kunne komme afsted 🤦‍♀️ sikke en ringe service

22 October 2024

Total ringe kundeserivce

Jeg har de sidste 2-3 dage prøvet at ændre vores sæsonabonnoment og får hver gang en mail tilbage at jeg skal ændre det på siden. Når jeg skriver tilbage for at få hjælp får jeg næsten stort set samme svar retur. Nu ringer jeg op og får at vide at der er telefontid tirsdag & torsdag fra 13 - 15. Jeg får en stemme i røret som nu klokken 13.11 fortæller mig at der er åbent for telefoner tirsdag og torsdag for 13-15. Man bliver vanvittigt over så dårlig kundeserivce.

30 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Var til brøndby kamp i går (mandag d 8/4) og har været brøndby fan i 4 år nu, men har været fodbold fan hele livet så sætter pris på godt spil. Da silkeborg scoret et fantastik mål sagde jeg til min kammerat at det var godt spillet. De unge ved siden af overhørte det og begyndt at kaste øl på os og kalde os for stikkersvin og sagde vi var plastikfans. Efter kampen på vej hen til min fiat 500 valgte den samme gruppe unge mennesker at fyre romerlys efter mig det endte med en 2 grads forbrænding i ansigtet og 2 overnatinger på hospitalet. Selvom jeg har meget kærlighed for klubben kan jeg ikke stå inden for denne opførsel blandt fans. Vi har fået et dårligt ry af vold og hærværk så det overrasket mig ikke da jeg kom tilbage til min bil der havde baldret ruder samt punkteret dæk og "stikkersvin" skrevet med spray maling på siden. Jeg syntes virklige klubben skal gøre en indsats for og få styr på de unge fans siden deres dumme kontant hjælps ydene forældre ikke kan gøre det.

8 April 2024

Perfekt

Jeg synes det hele fungerer ganske nemt og problemfrit det eneste jeg kan sætte en finger på, det er lidt irriterende at det pop up vindue hvor man hele tiden skal acceptere eller afvise vedr cookies,
Brøndby I F får fem stjerner herfra

27 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Sælger sæder der ikke eksisterer

To gange har administrationen i Brøndby I.F. solgt sæder der ikke eksisterer. Hver gang vi har henvendt os til en steward har de sagt det ikke er deres problem, og giver os fingeren. Jeg elsker logoet, men hader dens administration der taler ned til på klubbens fans og deres støtte til klubben.

10 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde købt 3 billetter online til…

Jeg havde købt 3 billetter online til kampen Lyngby - Brøndby d. 13/8-2023. Jeg købte dem ca. kl. 14 og kampen startede kl. 16. Billetterne dukkede desværre ikke op, og jeg fik heller ingen kvittering, før kl 15.31. Jeg havde derfor nået at købe nogle nye billetter på stadion, da jeg var usikker på om købet var gået igennem og jeg havde ikke lyst til at prøve kræfter med websiden igen.

Efterspørger efterfølgende refusion af de 3 billetter jeg ikke brugte, men får svaret, at jeg ikke kan få refusion, og at jeg skulle have taget det om med billethuset på kampdagen. Problemet med det, er, at jeg fik ingen kvittering fik og altså intet bevis havde for, at jeg havde købt billetter.

Det er en ærgerlig oplevelse og ærlig talt en ringe kundeservice.

13 August 2023

Dårlig app.

Dårlig app.. De kan ikke streame selv og har behov for andre klubber for at få hjælp.. uproffesionelt, flabet kundeservice og de er kun ude for at få folks penge.

19 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

skuffet over Brøndby Tilhængere.

Hvorfor skulle han ikke prøve at få de fleste penge tilbage igen. Jeg tro stadig ikke på, trods salg har han stadig mistet millioner.
Så i Brøndbys fan burde nu skamme sig.

28 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tobias løb hele vejen op for at tjekke pladserne

Vi havde et booking problem, da vores pladser som vi havde valgt via booking systemet ikke fandtes ude på stadion. Tobias valgte at tage spurten op ad de mange trapper, for at se hvordan søren det kunne ske. 1 time efter jeg havde talt med en venlig kvinde i supporten, ringede han og forklarede situationen, og fortalte at vores pladser heldigvis fandtes, men var rækken foran, samt at de selvfølgelig ville få det fixet inde i systemtet.
Min største frygt, var netop, at jeg skulle forklare at pladserne ikke var derude. Heldigvis har Brøndby et personale som vil deres fans det bedste, også selvom det krævede en spurt op ad de mange trapper!

16 August 2021

Is this your company?