Booet Reviews 8

3. Property Management Company
  4. Tenant Ownership
  5. Web Hosting Company

Written by the company

Enkelt och säkert. Plattformen för din BRF. Booet är plattformen som underlättar och effektiviserar styrelsearbetet. Till skillnad från många andra leverantörer äger vi hela systemet och kan därför snabbt och kontinuerligt implementera nya funktioner och förbättringar. Vi säljer inte färdigpaketerade tredjepartslösningar - vi bygger en plattform från grunden som är skräddarsydd för och av föreningar.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Gillar enkelheten och servicen!

Gillar enkelheten, varför göra det svårt när man kan göra det som Booet.se, lätthanterligt och snyggt! Lyhörda! De lyssnar verkligen på vad man efterfrågar och försöker ändra för att passa din BRF. Sen ska man inte glömma att det är fruktansvärt prisvärt också. Tjänster du betalar extra för hos andra leverantörer ingår här! Jag rekommenderar booet.se! Styrelseledamot för BRF Karby - Linda

12 September 2024
Unprompted review
Booet logo

Reply from Booet

Tack för de fina ordern! Vi ser fram emot att samarbeta med er BRF.

Enkelt och överskådligt cms

Enkelt och överskådligt cms med bra funktioner för brf. Medlemsarea med inloggning 👍. Bokningssystem för valfritt ändamål. Lyhörd och snabb support. Rekommenderas👌

26 May 2024
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Supersmidigt och enkelt att administrera

Supersnabb hjälp med att sätta upp hemsidan och allt är tydligt och klart. Hemsidan blev väldigt snygg och lätt att administrera. Har man några frågor får man svar direkt. Kunde inte vara mer nöjd!

19 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Snygg och smidig platform för föreningar.

Booet har lyckats! De har utvecklat en snygg och framför allt användarvänlig plattform för bostadsrättsföreningar. En frisk fläkt i myllret av verktyg som ofta är fula, krångliga och dyra. Boet är precis vad vi behövde - en innovativ lösning för att hantera föreningens admin, kommunikation och hemsida. Rekommenderas starkt!

19 December 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look