See what reviewers are saying
Had een tv box besteld,maar het werkt niet,advertentie klopt ook niet,en retour sturen naar china is heel erg duur,dus doe het niet.
Oplichters zijn het Zit al bijna 4…
Oplichters zijn het Zit al bijna 4 maanden te wachten op mijn bestelling, we betaald maar niets ontvangen. OP mails word gereageerd met de mededeling dat ze het uitzoeken, bij de volgende mail zeggen dat het onderweg is. Pure oplichting!!!!
Het zijn zeker oplichters
Het zijn zeker oplichters. Lang wachten op je bestelling, blijk je bestelling niet te werken terug gestuurd naar Schiedam. ZAG LATER HELEMAAL NAAR CHINA RETOURZENDING. Maar kan waarschijnlijk naar mijn centen fluiten. KOOP DAAR NIETS WAARDELOOS SPUL
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters: ze sturen na maanden je bestelling op, en als je aangeeft dat je deze niet meer hoeft dan reageren ze niet en geven niet thuis. Koop nooit iets bij deze firma
Let op mensen dit zijn oplichters
Let op mensen dit zijn oplichters. Koop niks via deze aanbieder en betaal nooit voor dat je artikel hebt ontvangen en getest. Sowieso geen zaken doen met deze nep webshop.
Wees gewaarschuwd.
Heb op 31 december 2020 tv kastje…
Heb op 31 december 2020 tv kastje besteld tot heden niet ontvangen het is nu9maart 2021 nog steeds niet ontvangen bollgo zyn oplichters bestel er nooit iets want je hoord niets op de mail die je stuurt
Dieven en oplichters
Beste mensen, doe de moeite niet om alleen al de titel "Bollgo"in te typen want dan kan je net zo goed "dief"of "oplichters "in te typen ,ordinaire oplichterij is het want ik wacht al 3 maanden op een antennetje dat hoogstwaarschijnlijk niet werkt maar ik heb het wel betaald en wordt op mijn mails beantwoord met "probleem door corona ",welke uitleg geven ze de mensen dan die een niet werkende prul geleverd kregen?verkeerde tv toestel?
Het geleverde product werkt niet
Het geleverde product werkt voor 100% niet!! Als je iets bestelt en op eigen kosten moet retourneren dan kun je alleen een tegoedbon krijgen.
Een waardeloze antenne en rijp voor de afvalcontainer
Het is gewoon waardeloos en heb het op 3 smart tv's van mij zelf en van 2 kennissen waarvan 1 smart tv 2 weken oud is en op alle 3 geen beeld wat ik ook probeerde en ben maar tot 1 conclusie gekomen en heb meer plezier van mijn iptv box met duizenden zenders en voor €45 per jaar haal ik de hele wereld binnen. Wie het wil zien is welkom.
tv kastje
heb by bollgo op31/12 /2020 tv kastje besteld naar vele mailtje nog geen kastje geschregen het is nu17/2 /2021 oplichters zyn het
De revieuws zijn zo herkenbaar
De revieuws zijn zo herkenbaar. Ik heb ook de HD-antenne besteld. Zou ook werken op een oude tv. Geprobeerd op een oudere digtale tv, 0 zenders gevonden.
Ze reageren pas als het woord klacht in de onderwerpregel van een E-mail staat.
Ze claimen dat het Cosumentenrecht niet voor hen geldt daar ze slechts tussenpersoon zijn. Dat klopt niet daar door hun de verzending heeft plaats gevonden via Postnl, dat kan m.i. niet direct vanuit china. Ze hebben ook een eigen revieuw site met 410 reacties waarvan minimaal 80% met 5 sterren en de rest met 4
Grote leugenachtige advertentie
Grote leugenachtige advertentie , hoe zo gratis tv kijken 3 nrderlandse zenders en 2 regionale kanalen , verder alleen maar kanalen die met c1module of smartcard te zien zijn dus toch een abonnement nemen, dergelijke advertenties moeten in Nederland verboden worden , ik zal al mijn twitter eb facebook contacten waarschuwen voor deze misleidende advertentie
Pure oplichtingspraktijken
Producten komen gewoon van Aliexpress.
Slechte retour beleid, je bent gewoon je geld kwijt.
Maakt misbruik van de betaaldiensten van Mollie om mensen op te lichten. En Mollie faciliteert dit gewoon.
Dat je als consument niet wordt beschermd voor dit soort bedrijven.
Oplichters alles komt bij AliExpress…
Oplichters alles komt bij AliExpress weg niet kopen zijn oplichters goedkoop is duurkoop groeten Justin en Freddie
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Zij bestellen die (flut)dingen in China en verkopen die voor meer dan 10 x zoveel. Als je het retourformulier aanvraagd krijg je te horen dat je het naar China moet terugsturen met track en trace. Dan krijg je ook je geld niet terug maar slechts een ander artikel of een waardebon. Superslecht.
Digitale antenne gekocht via bollgo na…
Digitale antenne gekocht via bollgo na 5 weken eindelijk de digitale antenne binnen aangesloten volgens de beschrijving maar na twee dagen nog geen kanalen dus gewoon oplichterij niet aan beginnen !!!!!!!!!!
ik heb 6 weken geleden iets besteld bij…
ik heb 6 weken geleden iets besteld bij hun en niks geleverd.
inmiddels weer ik dat via Ali express besteld word .
steken het geld in hun zak en geven niet thuis .
bollgo oplichting mensen maken reklame maar ik ben erin getrapt .
dus mensen wees gewaarschuwd de oplichters firma BOLLGO bestel er niks .
afz ad van vlijmen
Niet bestellen hier
Doe het niet!!!
Doe het niet! Tv ontvanger besteld en het werkt niet. Dom dat ik er in getrapt ben.
Retourneren kan met track and trace code wat 29,30 kost naar China.
Geen geld terug maar je krijgt een tegoedbon. Had beter eerst reviews kunnen lezen...
Pas op
Pas op! Oplichting
Je koopt in de Benelux een produkt, maar wat je niet ziet, dat het produkt uit China komt. op de site staat dat je het pakket in de Benelux gratis kan retourneren, maar op het retourformulier van Bollgo staat dat het produkt naar China gestuurt moet worden op eigen kosten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.