Morten har hjulpet os med huskøb, og sørget for at guide os trygt igennem de mange facetter man går igennem ved huskøb. Morten er utrolig behagelig og kompetent at snakke med, og altid til rådighe... See more
See what reviewers are saying
Af to omgange har Morten hjulpet os med bud og generel rådgivning i fht huskøb. Begge gange med nærværende, yderst professionel og enorm tryghedsskabende rådgivning. Han var stortset altid til at ko... See more
Company replied
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Morten fra Boher.nu igennem et langt forløb ved huskøb. Hele vejen har Morten været tilgængelig for os med super viden fra sin tid som ejendomsmægler. Vi h... See more
Company details
Information provided by various external sources
Med køber i fokus tilbyder jeg køberrådgivning gennem hele købsprocessen. Fra beslutning, godkendelse, berigtigelse samt overdragelse.
Slotsvej 1, 4300, Holbæk, Denmark
- Morten@boher.nu
- boher.nu
Kun de varmeste anbefalinger herfra
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Tilgængelig, venlig, menneskelig.
Kompetent rådgivning
Morten er utrolig behagelig og kompetent at snakke med, og altid til rådighed når det gælder og man lige har det der ekstra spørgsmål man brænder med at få svar på.
En klar anbefaling herfra at få Morten med på siden, så man har sikkerheds for der er styr på detaljerne, og man har en god partner at spare med.
Super god rådgivning
Vi fik anbefalet boher af en bekendt der selv havde gjort brug af deres rådgivening og vi fortryder absolut ikke at vi fulgte deres råd.
Morten gav en utrolig god ro i en besværlig købe prosces og var generelt til rigtig stor hjælp med dette køb.
Vi vil også anbefale ham her og til vores venner og bekendte .

Reply from Boher
Morten var en uundværlig hjælp da vi…
Morten var en uundværlig hjælp da vi købte og solgte ejendom. Vi havde problemer med kommunikationen med vores mægler og Morten gjorde et kæmpe stykke arbejde både med kommunikation og papirarbejde.
Han får vores aller varmeste anbefalinger.
5 stjerner!
Vi søgte rådgivning hos Morten ifm. køb af hus. Morten hjalp os let og hurtigt igennem købet, og var god til at forklare processerne. Alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse, og ville uden tvivl vælge BoHer.nu til en anden gang.
Professionel, engageret og hurtig
Min personlige oplevelse med Boher er meget positiv. Vi fik en Professionel, hurtig og engageret behandling af Vores boligkøb. Tingene forklares så vi forstod dem til bunds og han er hjælpsom på alle tænkelige områder samt let at komme i kontakt med. 5/5.
Anbefaling herfra
Vi har været rigtig glade for at have Morten med i vores første huskøb. Det var både trygt og rart med én, der besvarede vores mange spørgsmål, gennemgik papirer og tjekkede op på de ting, som gjorde os usikre.
I forbindelse med vores første køb af…
I forbindelse med vores første køb af hus, var det meget betryggende, at have Morten og BoHer med i processen.
Udover venligheden, er det værd at påpege, at Morten er meget let at træffe på alle tidspunkter. De varmeste anbefalinger herfra. Tak til Morten og hans team.
Lynhurtigt og tryg håndtering
Vi fik muligheden for at byde på drømme sommerhuset, men det skulle gå mega stærkt pga. flere interesserede. Morten sørgede for alle papirer og var lynhurtig i svar og håndtering, så vi intet skulle bekymre os om. Det var vores første huskøb og vi følte os trygge hele vejen igennem. På under en uge havde vi afgivet et bud, sælger havde accepteret, papirerne var gennemgået af Morten og handlen godkendt med bank og sælgers ejendomsmægler. Virkelig vores varmeste anbefaling
Vores varmeste anbefalinger....
Vi skulle købe sommerhus, og havde brug for en boligrådgiver. Vi fik anbefalet Boher, og rettede henvendelse hertil, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt ét sekund. Morten fik tilsendt alle papirer, og gennemgik det hele, og vi kunne med ro i maven skrive under på slutsedlen. Morten er yderst kompetent og altid tilgængelig ved spørgsmål.Vores varmeste anbefalinger til Morten og Boher.
Morten er grundet baggrunden som mægler…
Morten er grundet baggrunden som mægler rigtig god at kunne støtte sig opad. Oveni er han flink og detaljeorienteret
De varmeste anbefalinger
Yderst tilfreds med Boher. Kompetent og tilgængelig.
Super god oplevelse!!
Super god oplevelse!!
I en presset situation, af både salg og køb inden for samme uge, var Morten en super støtte, som vi altid kunne få fat i.
Tak!
Som førstegangskøber i Danmark efter en årerække i udlandet er det et købe bolig ikke kun spændende men også meget overvældende. Morten var en kæmpe hjælp både til de store og små spørgsmål. I løbet af hele processen har Boher været professionelle, tilgængelig og ekstremt hjælpsomme. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Tak til Morten og Boher!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Jeg brugte Morten i forbindelse med huskøb. På trods at længerevarende forløb, med forskellige boliger, var Morten en kæmpe hjælp.
Fantastisk service
Fantastisk service. Tager altid tilf eller ringer hurtigt tilbage når man har brug for hjælp. Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefaler
Tak for hurtig, hjælpsom, professionel og omhyggelig rådgivning forbindelse med Grund køb.
Kan varmt anbefaler
Mvh Haik
Omhyggelig rådgivning
Tak for hurtig, professionel og omhyggelig rådgivning forbindelse med lejlighedskøb. Bjarne og Jette Børresen
Tak for hurtig
Tak for hurtig, professionel og super relevant hjælp.
Kæmpe ros til Boher.nu
Som førstegangskøber var det helt naturligt for mig, at investere i en køberrådgiver som kunne hjælpe mig igennem boligkøbets facetter. At valget så faldt på Boher.nu var mest af alt en tilfældighed. MEN HOLD DA OP en god service jeg har modtaget. De er til at kontakte lige når man har brug for det og vender retur på mails/opkald meget hurtigt. Kæmpe tak og stor ros skal lyde til Anita og Morten som hjalp mig med mit boligkøb🤝